bebek cinsiyet belirleme..

geçmiş olsun canım atlatırsın bu zamanları zor oluyo ama bıçak gibi kesılecek bu durumların

lekelerin için doktorun ne diyor cnm

geçmiş olsun oğlakçıımm iyiyiz biz canım aynı işte bildiğin gibi
sen kaç haftalık oldun şimdi 3 oldumu_?

yokkk nerde daha hayatım 9.haftanın içindeyim zorlandığım için günler geçmiyor valla sağlıklı olsunda ne diyeyim çekiyoruz
kızlar ben bundan önceki kaybettiğim bebeğimde aynıydım eynı belirtiler canım bile aynı şeyleri çekiyor o oğlandı kızımda hiçbir şikayetim yoktu turp gibiydim acaba bu da mı erkek diyorum eşim pek bir seviniyor ama adama hüsrana uğramasın sonra alıştırmayayım bari

geçmiş olsun canım , ilk aylarda kilo verilebiliyormuş mide bulantısı olduğu için.bir an önce düzelirsin inş.progestan kullanıyordun dimi?

geçmiş olsun canım , ilk aylarda kilo verilebiliyormuş mide bulantısı olduğu için.bir an önce düzelirsin inş.progestan kullanıyordun dimi?

kullanıyorum canım 9 hafta dolana kadar kullanıcakmışım sonra kullanmanın bir anlamı yokmuş o da beni mahvediyor canım uyku sersemlik ve hazımsızlık yapıyor canım

kızlar benim bebek kesenin içinde ortaya çok yakın ama hafifçe sağda duruyor yoruma göre değişir bakana göre yani kimi ortada der kimi sağda bu ne oluyor ki hadi yorumları alayım

herkese slm kızlar...

saat 15,40 ta ikili test ve ense kalınlığı için randevum var
hiç üşenmedim ve ecenin bize erkek müjdesi verdiği sayfayı buldum
1878. sayfadaymış .. o da 13. haftada öğrenmiş
ondan çok etkilenmiştim topikçe havalara uçmuştuk
o yüzden doktora gitmeden okumak istedim
ve doktor cinsiyete erkek derse bende ecenin taktiğini
biraz farkla kullanıcam bebek beşiktaş forması alıp
eve koyucam yazarken bile ağlamak üzereyim
ama Allah kız nasip edersede forma almam tabi ama
üzülmem de doktor inş. önce iyi olduğunu söylesin bana

2li test çok önemli hayatım sonuç iyi çıksın da önemli olan hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin

ok canım.
adet döngüsü 30 , beklenmeyen adet günü 12 ocak

son adet tarihin 11 ocakmı?

kızlar benim bebek kesenin içinde ortaya çok yakın ama hafifçe sağda duruyor yoruma göre değişir bakana göre yani kimi ortada der kimi sağda bu ne oluyor ki hadi yorumları alayım

saga yakınsa kız oluyordu
kac haftalıkken ki usg resmi

Canım benim. seni çok ama çok iyi anlıyorum. Rabbim inşallah gönlündekini verir sağlıcakla sana. Güzel güzel haberlerle dön inşallah..

2li test çok önemli hayatım sonuç iyi çıksın da önemli olan hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin

Canım benim. seni çok ama çok iyi anlıyorum. Rabbim inşallah gönlündekini verir sağlıcakla sana. Güzel güzel haberlerle dön inşallah..
Allah razı olsun .. hepimiz meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş.
ikili test için aç tok fark etmiyordu dimi bişi demediler bende araştırmadım

Allah razı olsun .. hepimiz meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş.
ikili test için aç tok fark etmiyordu dimi bişi demediler bende araştırmadım

fark etmiyor diye hatırlıyorum canım tek önemli şey ense kalınlığı ölçüldükten sonra en kısa zaman içinde kan vermen gerekli onu biliyorum

ELARA canım benim şu berraya yaptığınız ticker çok güzel bana da yapar mısın rice etsem sözü de aynı olsun canım
tabii berra ya karşı ayıp olmazsa taklitçi gibi oldum ama çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…