bebek cinsiyet belirleme..

asilmavi bu akşam bize haberi ver çatlatma bizi burda rabbim gönlündekını nasıp etsın canım

elara canım çok başını ağrıttım . ama çom güzel olmuş, teşekkür ederim tekrar. sağol canım benim. inşallah bana da uğur getirir.

inşallahh.bişi degil cnm.inşallahh cinsiyeti ögrendikten sonra maviş yaparızz cetvelini.

ELARA canım benim şu berraya yaptığınız ticker çok güzel bana da yapar mısın rice etsem sözü de aynı olsun canım
tabii berra ya karşı ayıp olmazsa taklitçi gibi oldum ama çok beğendim

cnm sana daha güzelini yapayım ben:))
berraa izin veriyorsa aynısınıda yaparım sorun olmaz benim için.

yaaa elara hazır sen cetvellere bulaşmışken benımkınıde göden geçirirmisin daha canlı renkler olsa biraz mat durdu sankimiçinden bana patlatmak geldi belkıde

Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

saol yaprak senın we boncugu cok sewıyorum hıc kalp kırmadan ne sorsam yardım edıyosunuz allah da sizi darda bırakmasın inşşşşşşşşş:80::80::80:
Allah kimseyi darda bırakmasın canım yardımcı olabiliyosak ne mutlu bende çok soruyorum herkese
Yalnız kalmazsın ben de sana katılırım ütüm birikti zaten. Sıkılınca da burada hoş beş ederiz ohh sefamız olsun mis gibi yılbaşı eğlencesi işte
Hıı bende katılırım kızlar ütüm birikiyo o gün kızımın doğum günü aslında ama sonra kutlamayı düşünüyorum arkadaşlarıyla falan istiyo o yüzden eşlede küsüs kutlama olmaz sanırım bakalım
kızlar benim iin de bir yorm yapın. acaba karnmdaki bebeğim hayırlı sağlıklı bir oğlan mıdır ? içinize ne doğuyor. çok merak ediyorum.
Berracım bence senin oğlun olucak sen çok tecrübeli gibisin tek seferde nası tutturdun kesin oğluşuda tutturmuşsundur hayırlısı olsun
Çok geçmiş olsun
iyiyiz canım senı sormalı nasıl gidiyo hamılelık
Valla ben çok iyyim hamilelikle ilgili hiç şikayetim olmadı çok rahattım sadece bazen çok uzun süren baş ağrısı oluyo neye dayalı bilemiyorum başka bi sorun yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…