- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.521
elara canım çok başını ağrıttım . ama çom güzel olmuş, teşekkür ederim tekrar. sağol canım benim. inşallah bana da uğur getirir.
bu ay 31 çekiyorya o yüzden 12 ocak yazdım ama bir iki gün oynama olabiliyor bende Elara.son adetim 12 aralık ta lekelenme 13 aralıkta da kırmızıyı gördüm canım.son adet tarihin 11 ocakmı?
herkese slm kızlar...
saat 15,40 ta ikili test ve ense kalınlığı için randevum var
hiç üşenmedim ve ecenin bize erkek müjdesi verdiği sayfayı buldum
1878. sayfadaymış .. o da 13. haftada öğrenmiş
ondan çok etkilenmiştim topikçe havalara uçmuştuk
o yüzden doktora gitmeden okumak istedim
ve doktor cinsiyete erkek derse bende ecenin taktiğini
biraz farkla kullanıcam bebek beşiktaş forması alıp
eve koyucam yazarken bile ağlamak üzereyim
ama Allah kız nasip edersede forma almam tabi ama
üzülmem de doktor inş. önce iyi olduğunu söylesin bana
elara canım çok başını ağrıttım . ama çom güzel olmuş, teşekkür ederim tekrar. sağol canım benim. inşallah bana da uğur getirir.
ELARA canım benim şu berraya yaptığınız ticker çok güzel bana da yapar mısın rice etsem sözü de aynı olsun canım
tabii berra ya karşı ayıp olmazsa taklitçi gibi oldum ama çok beğendim
Slmm kızlar herkese iyi sohbetler iyisinizdir umarım
amin cümlemizin .....asilmavi bu akşam bize haberi ver çatlatma bizi burda rabbim gönlündekını nasıp etsın canım
amin cümlemizin .....
ama akşam evde internet olmadığı
için haber verebilme şansım yok
sadece iş yerinde giriyorum
sabah 9,30 falan yazarım
aminnn ... iyi dileklerinize ve dualarınıza ihtiyacım varasilmavi inş güzel sonuclarla gelirsinn
amin cümlemizin .....
ama akşam evde internet olmadığı
için haber verebilme şansım yok
sadece iş yerinde giriyorum
sabah 9,30 falan yazarım
herkese slm kızlar...
saat 15,40 ta ikili test ve ense kalınlığı için randevum var
hiç üşenmedim ve ecenin bize erkek müjdesi verdiği sayfayı buldum
1878. sayfadaymış .. o da 13. haftada öğrenmiş
ondan çok etkilenmiştim topikçe havalara uçmuştuk
o yüzden doktora gitmeden okumak istedim
ve doktor cinsiyete erkek derse bende ecenin taktiğini
biraz farkla kullanıcam bebek beşiktaş forması alıp
eve koyucam yazarken bile ağlamak üzereyim
ama Allah kız nasip edersede forma almam tabi ama
üzülmem de doktor inş. önce iyi olduğunu söylesin bana
can parcam sen istedigin için bu cetveli yaptım cnm.
banada cok mat geliyor rengi
Allah kimseyi darda bırakmasın canım yardımcı olabiliyosak ne mutlu bende çok soruyorum herkesesaol yaprak senın we boncugu cok sewıyorum hıc kalp kırmadan ne sorsam yardım edıyosunuz allah da sizi darda bırakmasın inşşşşşşşşş:80::80::80:
Hıı bende katılırım kızlar ütüm birikiyo o gün kızımın doğum günü aslında ama sonra kutlamayı düşünüyorum arkadaşlarıyla falan istiyo o yüzden eşlede küsüs kutlama olmaz sanırım bakalımYalnız kalmazsın ben de sana katılırım ütüm birikti zaten. Sıkılınca da burada hoş beş ederiz ohh sefamız olsun mis gibi yılbaşı eğlencesi işte
Berracım bence senin oğlun olucak sen çok tecrübeli gibisin tek seferde nası tutturdun kesin oğluşuda tutturmuşsundur hayırlısı olsunkızlar benim iin de bir yorm yapın. acaba karnmdaki bebeğim hayırlı sağlıklı bir oğlan mıdır ? içinize ne doğuyor. çok merak ediyorum.
Çok geçmiş olsunnabersiniz lızlar
çok zor hamilelik geçiriyorum mide bulantısı hazımsızlık devamlı uyku kahverengi lekeler herşey var yani raporluyum evdeyim kilo vermişim buralara da çok fazla takılamıyorum herkes iyidir inşallah görüşürüz
Valla ben çok iyyim hamilelikle ilgili hiç şikayetim olmadı çok rahattım sadece bazen çok uzun süren baş ağrısı oluyo neye dayalı bilemiyorum başka bi sorun yok yaniiyiyiz canım senı sormalı nasıl gidiyo hamılelık
eğer yaparsan yazısınıda annen kokuna doysun yazarsan zahmet olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?