- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.541
nabersiniz lızlar
çok zor hamilelik geçiriyorum mide bulantısı hazımsızlık devamlı uyku kahverengi lekeler herşey var yani raporluyum evdeyim kilo vermişim buralara da çok fazla takılamıyorum herkes iyidir inşallah görüşürüz
slm kızlar nasılsınız...
Kızımdan fırsat buldukça girmeye çalişiyorum... Ama tabı geçmişi fazla okuma imkanım olmuyor
Tmm degiştirdim
slm hoşgeldin
kasım annelerine gayet güzel yazıyon ama:))
Allah kolaylık versin canım. Benim 4 ay mübalağasız hergün sürdü kusma ve bulantı. Senin inşallah kısa sürer. Benim bulantımı galete, kraker kesiyordu. 3 kilo vermiştim ilk 3 ayda ama normal diyor doktorlar.
Hıı bende katılırım kızlar ütüm birikiyo o gün kızımın doğum günü aslında ama sonra kutlamayı düşünüyorum arkadaşlarıyla falan istiyo o yüzden eşlede küsüs kutlama olmaz sanırım bakalım
inşallahh.bişi degil cnm.inşallahh cinsiyeti ögrendikten sonra maviş yaparızz cetvelini.
cnm sana daha güzelini yapayım ben:))
berraa izin veriyorsa aynısınıda yaparım sorun olmaz benim için.
Kızlar ben 16. haftadayım 5 kilo almışım herkes kilo veriyo ben hızla alıyorum böyle giderse nolcak bilmiyorum kızlardada çok almıştım ama kendiliğinden gitmişti geri kalmamıştı bunda yaş var kalıcakmı bakalım
Kızlar ben 16. haftadayım 5 kilo almışım herkes kilo veriyo ben hızla alıyorum böyle giderse nolcak bilmiyorum kızlardada çok almıştım ama kendiliğinden gitmişti geri kalmamıştı bunda yaş var kalıcakmı bakalım
sağol canım benimde bundan önceki gebeliğimde 4 buçuk ay sürmüştü umarım bunda o kadar uzun sürmez
benım hamılelıkte hiç mıdem bulanmamiştı.. hatta bazen hamile oldugumu unutuyordum.. 7. aya kadar da delı gıbı gezdım, yuzdum...
ama uzun araştırmalardan sonra anladım kı genelde erkek bebeklerde daha çok bulantı oldugunu..
yanı kız bebekte bulantı olmuyor gıbı bır şey
Ben tam tersini biliyorum onun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?