bebek cinsiyet belirleme..

Allah kolaylık versin canım. Benim 4 ay mübalağasız hergün sürdü kusma ve bulantı. Senin inşallah kısa sürer. Benim bulantımı galete, kraker kesiyordu. 3 kilo vermiştim ilk 3 ayda ama normal diyor doktorlar.

sağol canım benimde bundan önceki gebeliğimde 4 buçuk ay sürmüştü umarım bunda o kadar uzun sürmez

Kızlar ben 16. haftadayım 5 kilo almışım herkes kilo veriyo ben hızla alıyorum böyle giderse nolcak bilmiyorum kızlardada çok almıştım ama kendiliğinden gitmişti geri kalmamıştı bunda yaş var kalıcakmı bakalım

Şimdiden doğum günü kutlu olsun yeğenimizin... Seni de bekleriz canım ütü şenliğimize
Eşinle hala küs müsünüz yaprak bak senin şu an ona naz yapman gerekirdi. Ben olsam bir an önce barışırdım ki kaprisimi nazımı yapabileyim Şaka bir yana hamile halinle küslük seni daha bir strese sokar inşallah barışırsınız..

inşallahh.bişi degil cnm.inşallahh cinsiyeti ögrendikten sonra maviş yaparızz cetvelini.

cnm sana daha güzelini yapayım ben:))
berraa izin veriyorsa aynısınıda yaparım sorun olmaz benim için.

tamam canım berrayla aynı olmasın o zaman güzel birşey yaparsın sen eminim benim yaptığım ancak bu kadar oldu üstüne birşey yazmayı filan beceremedim

benım hamılelıkte hiç mıdem bulanmamiştı.. hatta bazen hamile oldugumu unutuyordum.. 7. aya kadar da delı gıbı gezdım, yuzdum...
ama uzun araştırmalardan sonra anladım kı genelde erkek bebeklerde daha çok bulantı oldugunu..
yanı kız bebekte bulantı olmuyor gıbı bır şey

verirsin hayatım sen gençsin daha ben 35 yaşındayım 1 temmuzdan 20 kasıma kadar 8 kilo verdim canım olur yani merak etme kalmaz sende kilolar

canım veririsin okadar düşünme kılonu azim olduktan sonra verirsin kızının doğum günü kutlu olsn

Emzirdikçe verirsin kısmetse. Ben süt olsun diye fazla yemekten almıştım kilo sonradan yoksa doğumdan 15-20 gün sonra sadece 2 kilom fazlam vardı.

Ben tam tersini biliyorum onun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…