- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.561
evet bende öyle biliyordum.. ama topıkte kı erkek bebek bekleyenlerın daha çok ve uzun mıdesı bulandı.. çevremde de araştırdım kız bebekte genede mıde bulantısı olmuyor..
evet bende öyle biliyordum.. ama topıkte kı erkek bebek bekleyenlerın daha çok ve uzun mıdesı bulandı.. çevremde de araştırdım kız bebekte genede mıde bulantısı olmuyor..
yok bence bu tür şeyler aşerme falan kişiye göre değişiyor hatta hamileliğe göre bile değişiyor
yok bence bu tür şeyler aşerme falan kişiye göre değişiyor hatta hamileliğe göre bile değişiyor
tamam canım berrayla aynı olmasın o zaman güzel birşey yaparsın sen eminim benim yaptığım ancak bu kadar oldu üstüne birşey yazmayı filan beceremedim
elara aslında senın bı kızın yok bak burda birsürü kızın oldu hepımızle teker teker ilgilenıyon yok yapamam demıyon rabbim gönlündekını versın cnm
Saol canım inş. artık bende sıkıldım evdeki bu havadan eve bile giresim gelmiyo arabayla boş boş dolanıyorum kızım bire gidiyo sırf onun derslerinden giriyorum hayırlısı bakalım Allah dağına göre kar veriyo heralde ondan hamileliğim Allahtan rahat yaniŞimdiden doğum günü kutlu olsun yeğenimizin... Seni de bekleriz canım ütü şenliğimize
Eşinle hala küs müsünüz yaprak bak senin şu an ona naz yapman gerekirdi. Ben olsam bir an önce barışırdım ki kaprisimi nazımı yapabileyimŞaka bir yana hamile halinle küslük seni daha bir strese sokar inşallah barışırsınız..
Bende erkekte rahat olunur diye biliyorum tabi kişiye göre değişiyo demekki kızlar yormuştu birazBen tam tersini biliyorum onun..
elara ALLAH RAZI OLSUN senden msj okudum cok tşk edrim.
asilmavi Allah gönlündekini kucağına versin inş.cnm
hayırlı haberlerle gel inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?