bebek cinsiyet belirleme..

evet bende öyle biliyordum.. ama topıkte kı erkek bebek bekleyenlerın daha çok ve uzun mıdesı bulandı.. çevremde de araştırdım kız bebekte genede mıde bulantısı olmuyor..

benım bu 3. hamilelığım 2 kızım var ilk kızımda hiç midem bulanmadı annesını hiç yormadı yavrım karnım yaygındı 2. kızımda evde yemek pişiremıyodum kokular bana kötü gelıyıdu karnım top gibiydı kalçalarım şişmemişti hiç gören oğlan bu diyodu bu hamılelığımde ise 12 haftama kadar bişe yıyemesım hep çıkardım karnım daha yenı belirleşmeye başladı doktor erkeğe benzetti bakalım ne her hamılelık farklı kızlar cinsiyetle alakası yok bence

tamam canım berrayla aynı olmasın o zaman güzel birşey yaparsın sen eminim benim yaptığım ancak bu kadar oldu üstüne birşey yazmayı filan beceremedim

http://lbdf.lilypie.com/FlCxp2.png
cnm bunu yaptım.begenmedigin yer olursa sölersin
sanada can parcamın cetvel yazısını yazdım.oda sana ugur getirsin inş.

Saol canım inş. artık bende sıkıldım evdeki bu havadan eve bile giresim gelmiyo arabayla boş boş dolanıyorum kızım bire gidiyo sırf onun derslerinden giriyorum hayırlısı bakalım Allah dağına göre kar veriyo heralde ondan hamileliğim Allahtan rahat yani
Ben tam tersini biliyorum onun..
Bende erkekte rahat olunur diye biliyorum tabi kişiye göre değişiyo demekki kızlar yormuştu biraz

elara ALLAH RAZI OLSUN senden msj okudum cok tşk edrim.

aminn sagol cnm
karbonatı sormuşsun
vajinal duş için 1 bardak suya 1 tatlı kaşıgı karbonat atıyorsunn ,karbonat eriyene kadar karıştırıyon
karbonatın iyice erimesine dikkat etcen.
sonra şırıngayla sıkarsınn vajiye.

yada parmaklarını yıkıcan az karbonata batırıp vajiye koycan biraz.bölede oluyor

ilişkiden 1-2 hafta önce başlayıp ilişkiden öncesine kadar karbonatlı limonlu suda içebilirisn

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm kızlar nasılsınız

ececım bebısın ıyıymıs massallah cnm

korkmaya narkozdan rabbım ıns buyuklerın duasıyla

bır cırpıda kurtarsın cnm

haskenacım nasılsın cnm sanırım g.okuyon:)

elaracım sende ıyısın ınss cnm

iyiyim bernilcim sagol sende iyisin inş.kızında ishal olmuş geçmiş olsunnn
sude sana bakcam cnm aklımda ama gece bakıyım bi taraftan toz alıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…