bebek cinsiyet belirleme..

sağol canım benim :)))
ben senin ağır toplarındanım bak kaç aydır bi ffiil burdayım
diğerleri geliyo hamile kalıyo gidiyo :)
o yüzden ben kalmıyorum yoksa çoktannnnnnnnn

hahah tabi tabi eminim sende hamile kalma potasnsiyeli var aslında ama sırf bizden ayrılmamak için kalmıyon:)

himalia da erkek cocuk buldu vedalaştı bugün bizle:))
neyse Allahh gönüllerine göre versin
herkesin işi gücü bebesi var.buraya girip bi slm vermek cokk zor onlar için. biz bize yeteriz:)

boncukla msnden konuştuk az önce
slmları var sizeee
yusuf suresi için şunu yazmış
aynen kopy yapıorum

YUSUF SURESİ:
Baht açıklığı için okunur.
Yusuf Suresi bir kağıda yazılıp, hamile kadının üzerine konulursa erkek çocuk doğurur.
Çocuğu olmayan; çocuk sahibi olmak niyetiyle 7 gün 1 defa okursa niyeti gerçekleşir.

himalia arkadaşımızın bebeği ve cinsiyet olayı bence çok ilginç gelişti en başından bu yana :97:
ama dedğin gibi herkesin Allah gönlüne göre versin
biz bize yeterizde elindeki toplarda patlasa bir an önce :)) sırada kim var acaba :82:

tam bana göre :86:

beste
mimoza
umut
ezel
qwert
haskena

bu arkadaşlar tekrar dcenicek bu ay.
sen hangisinden ümitlisin:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi akşamlar kızlarrr
eltimin gelini doğum yaptı şimdi hastaneye gidecem 1 kızım daha oldu :)))
sanırım elanur geldiii

saglıcakla dogurmayı nasıp etsın mevlam ne dıyeımm evlı evıne köylu köyune dıye bosuna dememıs buyuklerımız:))))
iyiyim bernilcim sagol sende iyisin inş.kızında ishal olmuş geçmiş olsunnn
sude sana bakcam cnm aklımda ama gece bakıyım bi taraftan toz alıyorum:)
sagol cnm bugun sabahdır uyuyo ne yese cıkardı babamız gelsınde tekrar goturecem bı dr ye ılac ve ıgnenın hıc bır faydası olmadı yaa
dogru cnm boncuk deyınce gogul amcadan arastırdım ewet öleymıs

arkadaşlar merhaba ...herkes iyidir umarım..ben yarın doktora gidicem..doktor çağırdı keseyi görebiliriz inşallah....cumartesi kan 596 idi...yarına kadar 2000 küsür olucak..bu değerle görünür inşallah...

herkes tahmin yapıyor..benimle ilgili tahminde yapın arkadaşlar içinize ne doğuyor....benim içime doğan ama kızım olacağı..elara bana da uğur getirecek bi takvim yapabilir misin zahmet olmazsa...sat 28 kasım...ama yapabilirsen tabi...şimdiden teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…