- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.601
kızlar himalianın erkek miş mi ben anlamadım tam da
ewt canım erkekmiş onun adına çok sevindim sürpriz yapmış ona bebişi
biraz önce eşim makas bıçak yaptı ve makasa oturdum ...benim 2. kız geliyoo...
kızlar bana acil mutfak modeli lazım
bi fikir verin renk olarak mutfak ve banyo acil kızlar resimde olur
kocişimi kandırdım yaptırıcammm
kızlar bana acil mutfak modeli lazım
bi fikir verin renk olarak mutfak ve banyo acil kızlar resimde olur
kocişimi kandırdım yaptırıcammm
hahah tabi tabi eminim sende hamile kalma potasnsiyeli var aslında ama sırf bizden ayrılmamak için kalmıyon:)
himalia da erkek cocuk buldu vedalaştı bugün bizle:))
neyse Allahh gönüllerine göre versin
herkesin işi gücü bebesi var.buraya girip bi slm vermek cokk zor onlar için. biz bize yeteriz:)
hayatım bu linktede benim banyom ve ara lavabom var belki fikir olur sana
http://www.kadinlarkulubu.com/banyo-dekorasyonu/383044-banyom-ara-hilton-lavabom.html
Saol canım inş. artık bende sıkıldım evdeki bu havadan eve bile giresim gelmiyo arabayla boş boş dolanıyorum kızım bire gidiyo sırf onun derslerinden giriyorum hayırlısı bakalım Allah dağına göre kar veriyo heralde ondan hamileliğim Allahtan rahat yani
Bende erkekte rahat olunur diye biliyorum tabi kişiye göre değişiyo demekki kızlar yormuştu biraz
kızlar günaydın hepinize dün doktordaydım tüm hormon tahlillerim güzel çıktı doktor hap verdi onu kullanıp adetin 13 günü gidicem bakalım yeniyıl bana bir bebek hediye edecek mi
kızlar uzunca bir süre burada olmayacağım .hakkınızı helal edin.allah hepinizden razı olsun.hepinize dua ediyorum.doğumda da ederim allah gönlünüzün muradını versin.herkeze sevgi dolu selamlar..
kızlar benim iin de bir yorm yapın. acaba karnmdaki bebeğim hayırlı sağlıklı bir oğlan mıdır ? içinize ne doğuyor. çok merak ediyorum.
içimde RABBİM HAYIRLISIYLA BENDE OĞLUMU DOĞURUP BÖYLE KUCAĞIMDA HASTANEDEN ÇIKMAYI NASİP EYLE ŞU OKUNAN EZANLARIN YÜZÜSUYU HÜRMETINE DUALARIMI KABUL EYLE TÜM İSTEYENLERE TATTIR YARABBİM AMMİİİİNNN
ıyı olmaya calısıyom cnm ya kucukluk ısal kusuyo ınan dunden berı bır makıne sadece onun camasırını yıkadım
Elara hoş geldin canım.nasılsın?listeye ekleyebilirsin.bugün sabaha karşı deneme oldu canım.
Allah razı olsun .. hepimiz meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş.
ikili test için aç tok fark etmiyordu dimi bişi demediler bende araştırmadım
Haskenaaaaa nerdeydin bütün güüüüüüüüüün
Haskena şimdi uzun uzzuuuun alıntılar yapıp laf yetiştiriyordur eminimbana cevap verene kadar ooo ooooooo
haskenacım nasılsın cnm sanırım g.okuyon:)
a.s hoş geldınherkese selam canlar :))
ALLAH gönlüne göre versın canımslm kızlar nasılsınız... ne guzel bebişler gelıyor... bende istiyorum... ama daha nısan a çoook var....
Merhaba Güzel Anne Adaylari nasilsiniz bakalim bi gecmisi okuyup geliyorum kaybolmayin bir yere
beste
mimoza
umut
ezel
qwert
haskena
bu arkadaşlar tekrar dcenicek bu ay.
sen hangisinden ümitlisin:)))
ezel hızlı koşuyor
ama hızlı koşan atın moku seyrek düşer derler:)))
önemli olan zamanında ve emin adımlarla yol almaktır:81:
Herkese iyi akşamlar kızlarrr
eltimin gelini doğum yaptı şimdi hastaneye gidecem 1 kızım daha oldu :)))
sanırım elanur geldiii
ozaman beni tarif ediyosunnn
arkadaşlar merhaba ...herkes iyidir umarım..ben yarın doktora gidicem..doktor çağırdı keseyi görebiliriz inşallah....cumartesi kan 596 idi...yarına kadar 2000 küsür olucak..bu değerle görünür inşallah...
ya benimkisi erkek çıksın sizi terketmem söz . yeterki erkek çıksın be canlar....
ya benimkisi erkek çıksın sizi terketmem söz . yeterki erkek çıksın be canlar....
a.s hoş geldın
ALLAH gönlüne göre versın canım
gel hele bi bakalım nirelerdesin bacım yaaa
Cano tatil var ya burada (Weihnachten)kizim evde firsat olmuyor fazla aranizda olamiyorum birazdan uyku saati gelir cikmak zorunda kalirim .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?