bebek cinsiyet belirleme..

kızlar bana acil mutfak modeli lazım
bi fikir verin renk olarak mutfak ve banyo acil kızlar resimde olur
kocişimi kandırdım yaptırıcammm

hayatım yeni kayınvalidem mutfak yaptırdı koyu kahverengi parlak ve açık krem parlak yaptırdı üstler açık renk krem altlar koyu kahverengi güzel oldu benim mutfağım kırmızı beyaz o da güzel oluyor

ya benimkisi erkek çıksın sizi terketmem söz . yeterki erkek çıksın be canlar....

Gelip geçici şeyler bu tartışmalar canım eşin adım atarsa bence kabul et. Senin sadece bebeğini düşünmen lazım şimdi. İnşallah yoluna girer herşey hiç üzme kendini.

kızlar günaydın hepinize dün doktordaydım tüm hormon tahlillerim güzel çıktı doktor hap verdi onu kullanıp adetin 13 günü gidicem bakalım yeniyıl bana bir bebek hediye edecek mi

Senin icin hayirlisi olsun diyelim yeni yilda bizlere güzel haberlerini verirsin insaAllah....

kızlar uzunca bir süre burada olmayacağım .hakkınızı helal edin.allah hepinizden razı olsun.hepinize dua ediyorum.doğumda da ederim allah gönlünüzün muradını versin.herkeze sevgi dolu selamlar..

Sende hakkini helal et, bebegini saglicakla kucagina alirsin insaAllah....

kızlar benim iin de bir yorm yapın. acaba karnmdaki bebeğim hayırlı sağlıklı bir oğlan mıdır ? içinize ne doğuyor. çok merak ediyorum.

Bak demedi deme senin ve Boncuk un bebekleri erkek digerlerinkini bilmiyorum.....

Amin Amin Amin duana milyonlarca defa Amin diyorum.......................................

ıyı olmaya calısıyom cnm ya kucukluk ısal kusuyo ınan dunden berı bır makıne sadece onun camasırını yıkadım

Gecmis olsun canim ya siz Nazara geldiniz galiba bu ara hep cocuklarin hasta bi Nazar Duasi oku canim insaAllah Rabbim sifasini versin.......

Elara hoş geldin canım.nasılsın?listeye ekleyebilirsin.bugün sabaha karşı deneme oldu canım.

Bengu eger gecen haftaki korunmasiz birliktelikten hamile kalmadiysan bugünki denemenin zamani cok iyi Rabbim hakkinda hayirlisini versin......

Allah razı olsun .. hepimiz meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş.
ikili test için aç tok fark etmiyordu dimi bişi demediler bende araştırmadım

Güzel haberlerini bekliyoruz canim saglikli ve hayirli bir erkek evlattir insaAllah kaderinde yazan.....

Haskenaaaaa nerdeydin bütün güüüüüüüüüün

Kiz burada tatil ya (Weihnachten tatili) kizim evde ara ara girip gecmisi okuyorum cevap yazamadan kizim "" Anne Barbie oynuyalim,puzzle yapalim,keks yapalim ""v.s.hep beraber birseyler yapalim istiyor havalarda cok soguk hic araliksiz bütün gün kar yagiyor disari cikartmiyorum biraz öksürügü var diye
dün babasi kayaga götürdü biraz rahattim bugün pek firsatim olmadi girmeye idare edin bacim haftaya yilbasindan sonra yine aranizdayim insaAllah.....

Haskena şimdi uzun uzzuuuun alıntılar yapıp laf yetiştiriyordur eminim bana cevap verene kadar ooo ooooooo

Kiz alintilari anca aksam yaptim cok laf yetirstiremiyorum kizimdan dolayi performansimi yeni yila sakliyorum bi senin hamile oldugunu duyayim bak sen nasil laf yetistiriyorum....

haskenacım nasılsın cnm sanırım g.okuyon:)

Iyiyim canim tatil dolayisi ile kizim evde fazla giremiyorum birde calisan arkadaslar izinli evde cat kapi gelenler oluyor fazla katilamiyorum sohbetlerinize yeniyilda insaAllah eskisi gibi aranizdayim....

beste
mimoza
umut
ezel
qwert
haskena

bu arkadaşlar tekrar dcenicek bu ay.
sen hangisinden ümitlisin:)))

Ben benden ümitliyim.......

ezel hızlı koşuyor
ama hızlı koşan atın moku seyrek düşer derler:)))
önemli olan zamanında ve emin adımlarla yol almaktır:81:

Bravo güzel tesbit bak bana nasilda emin adimlarla yol aliyom kiz söyle su tazelere beni örnek alsinlar sözüm size ( Bengu-Ezel-Tazmanya) ne o öyle yok kocam dayanamadi yok istemeden oldu unutmayin acele yok acele yok

Herkese iyi akşamlar kızlarrr
eltimin gelini doğum yaptı şimdi hastaneye gidecem 1 kızım daha oldu :)))
sanırım elanur geldiii

E o zaman gözün aydin Umut Allah anali babali büyütsün elanur bebegi........

ozaman beni tarif ediyosunnn

Aynen canim bu tarifin cevabi= Umut + Haskena

Canim bebeginin cins.konusunda yorum yapaymiyorum insaAllah gönlündeki olur ama sanki ikiz gibi geldi degerlerin sonucu hakkinda hayirlisi olsun......

ya benimkisi erkek çıksın sizi terketmem söz . yeterki erkek çıksın be canlar....

Amin insaAllah erkek ciksinda bizi terket biz raziyiz Rabbim sana gönlündekini versin biz senden raziyiz Rabbimde razi olsun her daim yar ve yardimcin olsun dualarim daima seninle........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…