bebek cinsiyet belirleme..

Amin insaAllah erkek ciksinda bizi terket biz raziyiz Rabbim sana gönlündekini versin biz senden raziyiz Rabbimde razi olsun her daim yar ve yardimcin olsun dualarim daima seninle........

ah canımyaa inşALLAH senınkıde bakarsın sana sürpriz yapar sanada tattırsın RABBİM

hepinizi çok seviyorum ya. bende hep size dua ediyorum inanın...

ahh bide burda kar yağsa çocuklar bayram etse denıze yakınız tutmuyo anam burda şimdi orda olmak vardı

Buyrun gelin canim evimin kapisi kalbimin kapisi sonuna kadar acik size ,ama burada herkes sikayetci kardan canim ya hani zevklik degil artik eziyette dönüstü biliyormusun arabalar parka giremiyor giren cikamiyor insanlarin elinde kürekler kar temizliyor kadin erkek inan artik 5 dak.yolu hic abartisiz 20-30 dak.gidebiliyorsun hic araliksiz yagiyor ve kizimin boyunda temizlenmemeis kar yollari ,,yollar kaygan ve insanlar artik evlerinden cikmak istemiyorlar Allahtan tatil varda biraz rahat birde soguk -16 C yinede Rabbimin hikmeti isyan etmek olmaz ...................................

haskena benimkini de tahmin edemiyon sanırım olsun napalım
size iyi tatiller canım

Yok canim ya tahmin edemiyorum ,, sadece nedense Boncuk ve Berra ninki erkek gibi geliyor onunda sebebini bilmiyorum neden böyle hissetigimi, hislerimin dogrulugunuda zaman gösterir ,ama hepiniz icin saglikli ve hayirli evlatlar diliyorum hem ben senin saglikli olsunda kiz erkek farketmez dedigini biliyorum sadece esin istiyor diye erkek olsun istiyordun ama insaAllah Rabbim kaderine hayirli ve saglikli bir erkek cocugu yazmistir Rabbim kiz evladi olana erkek ,erkek evladi olanada kiz evlat nasip etsin her iki sevgiyide tadalim insaAllah cümlemizde.....

crazyperı oglun cokkkk tatlı masaallah ALLAH evlatlarını sana senı onlara bagıslasın bahtları hep acık olsun

fıregırl senın kıvırcık kızın masaallah cokkk tatlı ALLAH senı kızına kızınıda sana bagıslasın bahtı kendı gıbı hep guzel olsun ınsalllahhh

sudesoylem canım ben sayfa 2711 de bı hacet namazı yazmıstım onuda bı yapsana yer gok dua ustune ınsallah muradın olur canım ya

canım 3-4 gecedir kılıyorum zaten bende..

ancak boy abdesti almıyordum sadece normal abdest alıyorum yatsıyı kıldıktan sonra kılıyorum 1. rekatta fatiha 3 ayetel kürsi 2. rekatta ihlas felak nas 3. rekatta yine 3 ayetel kürsi son rekatta ihlas felak ve nası okuyup bitirriyorum duamı ediyorum.

namazdan sonra konuşmama konusu ise onud yapmıyorum açıkcası. ben böyle biliyordum

yaprakcım senı gorunce cok mutlu oluyoruz kızların masaallah cok guzeller ama sen uzgun olunca ınan hepımız buruk oluyoruz INSALLLAHHHH tez zamanda hersey duzelır canım ya hep gul hep mutlu ol oglunun gelecegı gunu keyıfle mutlulukla guzel kızlarınla tez zamanda barısıp esınle bırlıkle heyecanla bekleyın ınsallahhhhhh

sudecim merhaba nasılsın, ben çok fazla giremiyorum malesef foruma, ancak fırsat bukdukça... duaların kabul olsun inş.

sudesoylemcım o namazı bana kardesım verdı bunu cuma namazı cıkısı dagıtmıslar oda getırdı bana verdı bende burda paylastım ınsalllahhhhh duaların kabul olur

saol canım...allahım hepimizin evlatlarını bize bağışlasın, bizi de onlara...

bu arada oğlakçım geçmiş olsun...zordur o lekelenmeler hamilelikte...benim oğlumda olmuştu...iyisindir umarım...bol bol dinlen canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…