- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.621
Amin insaAllah erkek ciksinda bizi terket biz raziyiz Rabbim sana gönlündekini versin biz senden raziyiz Rabbimde razi olsun her daim yar ve yardimcin olsun dualarim daima seninle........
ah canımyaa inşALLAH senınkıde bakarsın sana sürpriz yapar sanada tattırsın RABBİM
ahh bide burda kar yağsa çocuklar bayram etse denıze yakınız tutmuyo anam burda şimdi orda olmak vardı
haskena benimkini de tahmin edemiyon sanırım olsun napalım
size iyi tatiller canım
ALLAH rahatlık versın canım bende cıkıyom dizim baslamış ALLAH a emanet ol
sudesoylem canım ben sayfa 2711 de bı hacet namazı yazmıstım onuda bı yapsana yer gok dua ustune ınsallah muradın olur canım ya
canım 3-4 gecedir kılıyorum zaten bende..
ancak boy abdesti almıyordum sadece normal abdest alıyorum yatsıyı kıldıktan sonra kılıyorum 1. rekatta fatiha 3 ayetel kürsi 2. rekatta ihlas felak nas 3. rekatta yine 3 ayetel kürsi son rekatta ihlas felak ve nası okuyup bitirriyorum duamı ediyorum.
namazdan sonra konuşmama konusu ise onud yapmıyorum açıkcası. ben böyle biliyordum
sudecim merhaba nasılsın, ben çok fazla giremiyorum malesef foruma, ancak fırsat bukdukça... duaların kabul olsun inş.
crazyperı oglun cokkkk tatlı masaallah ALLAH evlatlarını sana senı onlara bagıslasın bahtları hep acık olsun
fıregırl senın kıvırcık kızın masaallah cokkk tatlı ALLAH senı kızına kızınıda sana bagıslasın bahtı kendı gıbı hep guzel olsun ınsalllahhh
bu arada oğlakçım geçmiş olsun...zordur o lekelenmeler hamilelikte...benim oğlumda olmuştu...iyisindir umarım...bol bol dinlen canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?