bebek cinsiyet belirleme..

kızlar yanlış anlamayın beni ama hamileliğimden midir nedir bilmiyorum, erkeklerden nefret eder oldum. Eşimin yüzünü bile görmek istemiyorum, halbuki hiç bir sorunumuz yoktu. en sonun da kızımı bahane edip odamı da ayırdım, 2 aydır kızımın odasında ki kanepe de yatıyorum. oğluma alış veriş yaptım o kadar yıkadım ütüledim katladım dolabına yerleştirdim. kızıma hamileyken ne kadar neşeliysem, oğluma olan hamileliğimde o kadar mutsuzum, sürekli mide bulantısı gece yarıları mide bulantısıyla kalkıp ağzımdan kan gelmesi, öyle stresliyim ki mide kanaması geçiriyorum, dr a gitmek bile istemiyorum,

Bazen Allah beni erkek bebek istediğim için cezalandırıyor mu diyorum. dr bebeğin cinsiyeti erkek dediğin de --1 kızım 1 oğlum olacak-- diye sevineceğim yerde hemen kızımın yüzüne baktım içimden sanki birşeyler koptu.

içimde hep kızıma karşı bir suçluluk duygusu var, halbuki onu canımdan çok seviyorum, 2. bebeğim kız olsaydı daha mutlu olacağım hissine kapıldım. çünkü 2. bebeği sırf kızım yalnız kalmasın diye istiyordum. ne zamandır buraya birşeyler yazıyorum sonra siliyorum. tepki almaktan mı korkuyorum onu da bilmiyorum.

eşimin sürekli gelip karnıma elini koyması karnımı öpmeye çalışması, oğluuuuum demesi, o öyle karnımı severken kızımın (3,5 yaşında) uzaktan masum masum bakışı beni aşırı derece de strese sokuyor, hemen eşimi tersliyorum elimde olmadan.

kızım babası işten geldiğinde el ve ayak tırnaklarını eliyle çekip koparmaya başladı, eşim --yapma babacığım tırnakların çirkin olur gel oje sürelim güzel görünsünler-- dediğinde, kızım --annemle evde yalnızken yapmıyorum sen gelince koparıyorum seni sevmiyorum artık git bu evden kardeşim annem ben yalnız kalalım -- diye bağırıyor.

kızım dün gece ağlayarak uyandı -- anne, babam rüyam da senin annen öldü bu senin annen değil dedi çok korktum benim yanıma yat-- dedi. bu gün de hangi ara yaptı bilmiyorum el ayak tırnaklarını etine kadar koparmış. Babası işten gelmeden kapı önünde babam gelecek diye bekleyen çocuk 1 aydır kapının sesini duyduğu anda gidip odasının kapısını paaaaat diye kapatıyor --baba sen odama girme annem gelsin sadece diye bağırıyor.

nedenini soruyorum acaba eşim benden habersiz kızıma birşey mi yaptı diye de aklıma geldi tek söylediği --babam bizi ev de yalnız bırakıp işe gidiyor artık beni sevmiyor biliyorum -- diyor.

hadi ben hamileyim o yüzden böyle oldum diyelim, kızım neden birden bire babasına böyle tepkili oldu. yemin ediyorum geceleri kızımın odasında yatmam dışında kızımın göreceği hiçbir tartışmamız falan olmadı, zaten eşimde uysal biridir ben sinirliysem uzak durmaya çalışır, üstüme gelmez.

(kimse yazmıyorken yazayım da içim rahatlasın bari :) )

bu arada bebeğimin eşyalarını hazırladım dolabına yerleştirdim ama sadece 1 kez açtım baktım dolabı ne eksiği var diye. bazen bu bebeği sevmiyormuyum sevmeyecekmiyim diye aklıma geliyor, bir yanım üzgün bir yanım sinirli gezinip duruyorum evin için de.

Son düzenleme:
nisandakar canım seni anlıyorum aslında çünkü ben hamile olmamama rağmen şimdiden 2. bebek düşündüğüm için kızıma karşı bir suçluluk hissediyorum. Ama sonradan saçmaladığımı da düşünüyorum çünkü onların anne- babadan sonra kardeşe ihtiyaçları var. Yani ne kadar kıskansalarda hayatta onlara verebileceğimiz en güzel hediyelerden biri canyoldaşı bir kardeş. Sen içini ferah tut. Hamilelik kolay değil stresi tetikliyor sanki. Bak 2. bebeğin sağlıkla yolda bugünlerini kendine zehir etme. Belki bu son hamileliğin sonradan pişman olma kendimi boşuna üzmüşüm diye. Eşin karnını seviyor, evde muhabbeti de oluyordur bebek diye kızın o yüzden kıskançlık yapmıştır bence. Çocuk bu çok fazla üzerinde durma ama eşini de tatlılıkla uyar, kızının yanında kıskanabileceği tarzda konuşmasın. Eşinle de aranı düzeltmeye çalış canım çok takılmamaya bak hamileliğinin son zamanları gülerek eğlenerek geçsin, karamsar düşünme ki mutlu olasınız. Kendine ve bebişlerine iyi bak canım.

kimse alınmasında hepside birbirinden üstün :)))
ama ezel olabilir henüz yumurtalar çok taze ve sıcacık

vallah ben yumurtladığımdan bile şüphelenmeye başladım artık sizin yine birer tane var

ezel hızlı koşuyor
ama hızlı koşan atın moku seyrek düşer derler:)))
önemli olan zamanında ve emin adımlarla yol almaktır:81:

çok haklısın ne diyim

Kiz alintilari anca aksam yaptim cok laf yetirstiremiyorum kizimdan dolayi performansimi yeni yila sakliyorum bi senin hamile oldugunu duyayim bak sen nasil laf yetistiriyorum....

.

özlüyoruz ama seniii

Bravo güzel tesbit bak bana nasilda emin adimlarla yol aliyom kiz söyle su tazelere beni örnek alsinlar sözüm size ( Bengu-Ezel-Tazmanya) ne o öyle yok kocam dayanamadi yok istemeden oldu unutmayin acele yok acele yok

aaahhh aahhh sen benim yerimde olda acele etme bakalım

Kızlaaarrr hepinizee günaydınlaaar yeni yıla girmemize çok az zaman kaldııııııııı benim içim kıpır kıpır inşaAllah Rabbim bize yeni yılla birlikte gönlümüzdekileride verir....

Nisandakar canım bu kadar üzme kendini hamilesin diye psikolojin bozuk hormonlardan sinirler gergin
Ama kızını muhakkak bir psikoloğa yada psikiyatriste götür canım bence hafife alınacak bir mesele değil hatta sende yardım al kızın senden etkileniyor olabilir

yarın sabah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

asilmavi Allah gönlündekini kucağına versin inş.cnm
hayırlı haberlerle gel inş.
iyi dileklerinize çok teşekkür ederim ...
Haskena senide gördüm tşk ederim

ezel hızlı koşuyor
ama hızlı koşan atın moku seyrek düşer derler:)))
önemli olan zamanında ve emin adımlarla yol almaktır:81:
bu msja koptum

gelelim benim sonuçlara
dün gittim şükürler olsun herşey ii bebek sağlıklı
ama 2li test sonucunu cuma günü alıcam
cinsiyete gelince

kızlar 800 lü sayfalarda bişi var sanırım
ecede 1878. sayfada güzel haberi verdi
yine 2800 lü sayfalardayız ama ben eceden hakikaten etkilenmişim
onun peşinden gitmeyi çok istemiştim
doktor önce erkek büyük ihtimal dedi
sonra ense kalınlığı falan ölçtü
bi ara ayaklarını havaya kaldırdı
o zaman dotor kafayı monitöre yapıştırdı
gayet emin ama yüzde (%) ifadesi kullandı %90 erkek dedi
4. aya kadar yinede kimseye söylemeyin dedi
çok hareketli işin var dedi
ben eve gelene kadar ağlıcam kendimi zor tutuyorum
hemen bi beşiktaş içliği aldım eve yatağın üstüne koydum
bizimkine ben tlfonda doktor söylemedi deyince içliktende bişi anlamadı
safım ama gözünün içine bakınca çaktı sonra
Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı erkek isteyene erkek
kız isteyene kız versin inş.
sude sen hamilesin
inş. himalia gibi bi pipili olduğunu öğrenirsin
sonra gamzecim
onunda çok isterim çünkü sadece onun için yapacak inş. Rabbim dualarımızı geri çevirmez

crazy-peri sen geçen hafta
benimkini erkek hissettiğini yazmıştın

gurbet güzeli bilimsel herşey bi tarafa
senin burda yazdığın namaza çok inandım nasipse Bursaya geldiğinde
seninle mutlaka haberleşelim Allah 2 cihanda yüzünü
güldürsün inş.

Elara burda hepimize ayrı ayrı
hakkın geçiyor şüphesiz..... yola seninle başladık
bilgilerinden yararlandık Allah razı olsun gönlüne göre versin
ama bu kadar içime sinmedi tabi benimde seni
sevindirmem lasım bi de gurbeti

asilmavi canım yaa çok sevindim canım ya. rabbim inşallah bize de nasip eder . gerçekten saki kendimmiş gibi heyeanlandım. çok sevindim çoooookkkk.
çok teşekkür ederim .. evet burası böyle bi yer
birinin güzel haberine kendimizmiş kadar seviniyoruz
sanada isteyen herkese nasip etsin Rabbim
yürekten dilerim

canım çok sevindim gerçekten.erkeklerin cinsiyeti kızlara oranla daha önce tespit ediliyor diye biliyorum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

asiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillll çok mutluuuyuuuuuuuuuummmmmmm canım yaa ama benim içime doğmuştuuuuuuuuuuuuuuu olleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy 800 lü sayılar bitmeden bende hamişim desem iyi olucak

asilmavi sen hangi marka ovulasyon testini kullanmıştın ? çift çizgiyi kaç gün gördün ? çift çizgiden kaç saat sonra çizgi silikleşti ? çok soru soruyorum ama cevaplarsan sevinirim. birde adatinin kaçıncı günlerinde birliktelik oldu ? siklus aralığın kaç gün ?

günaydın kızlar. ezel ne güzel yeni yıla mutlu gireceksin. inşallah yeni yıl hepimizin gönlündekileri verir.

canımm ben mutlu sen benden daha mutluuu bebişle giriyorsun yeni yıla ne güzelll

canım çok sevindim gerçekten.erkeklerin cinsiyeti kızlara oranla daha önce tespit ediliyor diye biliyorum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

evet bengüüü erkekler daha çabuk görünüyormuş bide anne karnında daha hareketli oluyorlarmış

bende zaten herşey erkeği gösteriyordu
inş. değişmez 4. ayda da
güzel dileğin için teşekkür ederim Allah razı olsun

asiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillll çok mutluuuyuuuuuuuuuummmmmmm canım yaa ama benim içime doğmuştuuuuuuuuuuuuuuu olleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy 800 lü sayılar bitmeden bende hamişim desem iyi olucak
topikte hiç çocuğu olmayan bi seninle ben vardık
ben kucağıma alamadım henüz ama yola çıktım
sıra sende Allahın izniyle seninde burda güzel haberlerini alıcaz
şuna çok inanıyorum bi şeyi çokkkk yürekten isteyince oluyor ezel
çünkü Allah vermeyeceği şeyin arzusunuda vermezmiş
(burda oğluş için konuştum )

coretest.... çift çizgiyi bir gün gördüm ilişki oldu
sonra ertesi gün test yaptım silikleşti ilişki yine oldu
adetimin 14. günü ve 15. günü
başkada ilişki olmadı hiç benim siklusum 27 idi ama
bu da önemli tabi

teşekkür ederim cevabın için.

canımsın yaaa sağol inşaAllah tez zamanda alırız asil Rabbim biliyor ya çok istiyorum hayırlısıyla benimde oğlum gelir inşaAllah annesinin kollarına
hadi bakalım annesi sende oğluşunun pipişini öpeceğin günleri düşün artık içimiz rahatladı görsün bakalım kaynanalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…