bebek cinsiyet belirleme..

yaaa ne kdar heyecanlı geçiyor zamanımız değil mi kızlar ? önce acaba hamilemiyim değilmiyim düşüncesi sonra acaba kız mı erkek mi düşüncesi ? sonra hamile olan bir arkadaşın müjdeli haberler vermesi ....

canım buna nasıl cevap vereceğimi bile şaşırdım
inşallah böyle devam eder inşallah erkektir sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin
rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

umuuuuuuut kız günaydın hoşgeldin nerdesin sem bu saate kadar baksana ne güzel haberler var yaaa

evet canım bu haber çok iyi geldi gerçekten
bugün biraz stresli burası iş stresli ben stresli bu saat oldu
ama bu haber çok iyi geldi gerçekten
böyle duyduğum zaman inanıyorum benimde olacak diye inşallah

maşallah ya. erkek demesine çok sevindim canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Ama şimdiye kadar kimse bana erkek demedi. nasıl bir duygudur onu dahi bilmiyorum. Allah bizede nasip etsin inşallah demekten başka yapabileceğimiz birşey yokkkk.

anamm bir pipili daha yola çıkmış amma asker olmus aynı zamanda oğullarımızı askere göndercez ne güzelll asilmavi ALLAH kucağına almayı ve onu hayırlısıyla yetiştirmeyi nasip etsin

berra herşeyimizi paylaşıyoruz kimseyle paylaşamayacağımız ya da bazen paylaşsakta başkalarının anlayamayacağı şeyleri inşaAllah burdaki arkadaşlıklar daim olur...

çok haklısın canım. çevremde bir sürü arkadaşım var ama hç biri ne ovulasyon testi kullandığımdan ne tek ilişki denediğimden ne de denediğim yöntemlerden haberi var. yalnızca sizler biliyorsunuz. herşeyi bu kadar rahat paylaşabilmemiz çok güzel bence.

evet canım bu haber çok iyi geldi gerçekten
bugün biraz stresli burası iş stresli ben stresli bu saat oldu
ama bu haber çok iyi geldi gerçekten
böyle duyduğum zaman inanıyorum benimde olacak diye inşallah
inanınca oluyor umut ... bende daha
öncede yazdığım gibi eceden çok etkilendim
yazdıklarını okurken gözlerim dolardı
şimdi peşinden gidiyorum inş. böylede gider
Allahın izniyle sizinde olacak inş.
bence burada buluşmamız bi tesadüf değil

şimdi tek tek isimler aklıma gelmiyor ama
burda önceleri buruk olupta sonra çok sevinen arkadaşlar
gördük .. inş. seninde gönlündeki olur

saolasın canım. inşallah dediğiniz gibi olur. Dualarınızı eksitmeyin benden. Haftaya bugün öğreniceğim herhalde...

mavicim canımmmm çok sevindim
tüylerim havaya kalktı cnm valla
Allahım herkese tattırsın bu duyguları inş..
90 dediyse dahada dönmez Allahın izniyle ay ne dicemi bilemedim çok sevinidmm

ececim elara bana senin ilk çizelgeni yaptı. inşallah bana da uğur getirir canım yaa. çok istiyorum inallah olur.

inş.cnm uğur getir....umudunuzu yitirmeyin gerçekten
her kadın bu duyguyu tatmalı
tamam erkekler kızlarını çok seviyor mesela
benim kociş kızım için ölürr düşünün bana hediye alırken (10 yıllık evliyim hiç atlamadı)
mutlaka kızınada alır
AMA ANACIM BU ERKEK LAFININ DUYUNCA ARTIK YÜZÜNÜ BIRAK HERYERİ GÜLÜYOR adamın :)))

Rabbim her isteyene yaşatsın inşaAllah bende eşimi öyle mutlu görmeyi çok istiyorum Rabbim bana da tez zamanda yusuf yüzlü bir erkek evlat nasip etsin inşaAllah

Son düzenleme:
NİSANDAKAR yazdıklarını okuyunca çok etkilendim ve ağladım
aynı duyguları bende yaşadım kızıma bakıp bakıp ağladığım çok oldu
kızımı çokk seviyorum ona hiç kıyamadım şimdi bile hastaneye gitceğim günü düşünüyorum
ondan nasıl ayrılcam diye sonuçta narkoz alıcam nolur nolmaz
ama bunlar hep hamilelik psikolojisi cnm
bence sende en az hasarla atlatmaya çalışmalısın yoksa evlilğin kabusa döner
bende kocişten başlarda soğumuştum ama şimdi içime sokasım geliyor
geçicek cnm sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…