- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.681
aminnn ... ne güzel dualar ediyorsunuzanamm bir pipili daha yola çıkmışamma asker olmus aynı zamanda oğullarımızı askere göndercez ne güzelll asilmavi ALLAH kucağına almayı ve onu hayırlısıyla yetiştirmeyi nasip etsin
dualarımız seninlesaolasın canım. inşallah dediğiniz gibi olur. Dualarınızı eksitmeyin benden. Haftaya bugün öğreniceğim herhalde...
çok teşekkür ederimmavicim canımmmm çok sevindim
tüylerim havaya kalktı cnm valla
Allahım herkese tattırsın bu duyguları inş..
90 dediyse dahada dönmez Allahın izniyle ay ne dicemi bilemedim çok sevinidmm
Rabbim her isteyene yaşatsın inşaAllah bende eşimi öyle mutlu görmeyi çok istiyorum Rabbim bana da tez zamanda yusuf yüzlü bir erkek evlat nasip etsin inşaAllah
aminnn ... ne güzel dualar ediyorsunuz
ağlıycam zor tutuyorum kendimi ...
dualarımız seninle
çok teşekkür ederim
aynen isteyen tatsın bu dyguları inş.
sen benim için çok özelsin
şubat ortası nişan varmış istanbulda
aklımda sen varsın
kaçamak yapabilirsem bi acı kahveni
içmek isterimne yüzsüzüm
zorla davet ettiriyom kendimi yaw
Rabbim her isteyene yaşatsın inşaAllah bende eşimi öyle mutlu görmeyi çok istiyorum Rabbim bana da tez zamanda yusuf yüzlü bir erkek evlat nasip etsin inşaAllah
hadi ben hamileyim o yüzden böyle oldum diyelim, kızım neden birden bire babasına böyle tepkili oldu. yemin ediyorum geceleri kızımın odasında yatmam dışında kızımın göreceği hiçbir tartışmamız falan olmadı, zaten eşimde uysal biridir ben sinirliysem uzak durmaya çalışır, üstüme gelmez.
(kimse yazmıyorken yazayım da içim rahatlasın bari :) )
bu arada bebeğimin eşyalarını hazırladım dolabına yerleştirdim ama sadece 1 kez açtım baktım dolabı ne eksiği var diye. bazen bu bebeği sevmiyormuyum sevmeyecekmiyim diye aklıma geliyor, bir yanım üzgün bir yanım sinirli gezinip duruyorum evin için de.
Nasilsiniz bayanlar bi gecmisi okuyayim bakalim neler olmus Asili merak ediyorum ne dedi doktor
özlüyoruz ama seniii
aaahhh aahhh sen benim yerimde olda acele etme bakalım
çok teşekkür ederim .. evet burası böyle bi yer
birinin güzel haberine kendimizmiş kadar seviniyoruz
sanada isteyen herkese nasip etsin Rabbim
yürekten dilerim
hoşgeldin canım.nerelerdesin?
Günaydın kızlar nasılsınız....
asılmavıcım cnm cok sevındım
saglıcakla almayı nasıp etsın mevlam kucagına....
darısı burda ısteyenlerın basına ınsss.....
canim bende sizi özlüyorum ama iste kizimda evde yalniz hep zamanini benimle gecirmek istiyor normalde hep yuvada oldugu icin bende evde kalinca onunla zaman gecirmek istiyorum ay ne diyeyim iste iki arada bir derede hesabi yeni yildan sonra tamamen seninim ezelim...............
asilim güzel haberini aldim inan cok sevindim kiz kendim hamile kalmis ve oglani tuturmus gibi hissettim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaallah.....
kizlar hadi bakalim yazin ogluslarin ismini;
göktug (karabiber)
muhammed derda ( eceiremnur)
muhammed hasan (himalia)
muhammed osman (can-parcam)
mehmet kayra ( ezel)
....................... (asil)
........................( berra)
.........................(yaprak)
.abdullah erk...... ( renkrenk)
........................... ( nisandakar)
.........................( boncuk) ?
unutuklarim varsa ekleyin kizlar
amin insaallah canim seninde böyle güzel müjdeli haberini aliriz ...................
ben doldurdum kendı bolumumu cnmm.
ben bu ay hamiş olmadığıma eminim galiba.hep şu incir yüzünden erken çatladım.bikaç günle bio ritimi hep kaçırıyorum kızlar ben ya naapıcam.bu ay 5 gün gecikirse regilim ancak denk geliyor of pof
Evdeyimde canim kizimda tatil evde onunla zaman geciriyorum fazla topige gelemiyorum yeni yilda aranizdayim eskisi gibi.................
Amin canim insaAllah kiz bizde böyle güzel haberler veririz ben hamile oldugumda size avatarima hamile kadin resmi koyarak duyuracam cinsiyetinide kiz yada erkek Rabbim ne verirse yine avatarimdan duyuracam takip edin avatarimi anacigim......
A bak buda güzel isim Erk senin ilk oglunun ön ismide Abdullah degilmiydi babanin adimi yada kayinpederinin?
Hayirlisi olsun kiz insaAllah bizde Ocak hastaliginin sonunda hamis kaliriz ..............
Amin canim insaAllah kiz bizde böyle güzel haberler veririz ben hamile oldugumda size avatarima hamile kadin resmi koyarak duyuracam cinsiyetinide kiz yada erkek Rabbim ne verirse yine avatarimdan duyuracam takip edin avatarimi anacigim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?