bebek cinsiyet belirleme..

anamm bir pipili daha yola çıkmış amma asker olmus aynı zamanda oğullarımızı askere göndercez ne güzelll asilmavi ALLAH kucağına almayı ve onu hayırlısıyla yetiştirmeyi nasip etsin
aminnn ... ne güzel dualar ediyorsunuz
ağlıycam zor tutuyorum kendimi ...

saolasın canım. inşallah dediğiniz gibi olur. Dualarınızı eksitmeyin benden. Haftaya bugün öğreniceğim herhalde...
dualarımız seninle

mavicim canımmmm çok sevindim
tüylerim havaya kalktı cnm valla
Allahım herkese tattırsın bu duyguları inş..
90 dediyse dahada dönmez Allahın izniyle ay ne dicemi bilemedim çok sevinidmm
çok teşekkür ederim
aynen isteyen tatsın bu dyguları inş.
sen benim için çok özelsin
şubat ortası nişan varmış istanbulda
aklımda sen varsın
kaçamak yapabilirsem bi acı kahveni
içmek isterim ne yüzsüzüm
zorla davet ettiriyom kendimi yaw

kızlar yusuf suresini arapçamı yazılması lazım yada yeni türkçe diyorlar ya öylemi yazsak yoksa türkçe mealini yazsak olur mu
bide bu okurken nasıl okumalı mealinimi okuyalım

gerçekten çok mutlu olurum cnm gelipte uğramadığını duyarsam çok üzülürüm
eşinle birlikte gelin hatta :))

Rabbim her isteyene yaşatsın inşaAllah bende eşimi öyle mutlu görmeyi çok istiyorum Rabbim bana da tez zamanda yusuf yüzlü bir erkek evlat nasip etsin inşaAllah

ezelcim ALLAH dualarını kabul etsın bak sana yazayım ben ne yaptım o gecesi eşime sert kahve yaptım tabi ne nıyetle yaptığımdan haberi yok içti eşim sonra namazımı kılıp gurbrtimin dediği hacet namazını kıldım sonra sizin deyımınızle fiki fiki:78:sonra gusl edip tekrar hacet namazını kılıp yasin okudum ama yasini bol bol okudum ben rabbim dualarımızı kabul etsın herşeyın başı namaz dua kuran biliyosan oku canım

ınan cnmm senı cok anlıyorum aynı seylerı bende yasıyorum bende hep ogluma haksızlık yaptıgımı aslında hamıle olmasam onla daha cok ılgılenıcem ve bunalıma gırıcek dıye cok korkuyorum ama cok bencıl davranıyoruz bende acaba sevebılcekmıyım dıye dusunuyorum ya ıcım o kadar dolukı bende kızım olmasını cok ıstıyordum ama olmadı fakat oglumun pedegogu erkek olması daha az kıskanması demeketır dedı kız olsa cok bunalıma gırerdı flnn dedı .mesele bazı zaman sızlere cok özednıyorum ne guzel 1 kız 1 erkek dıyorum her 2 duyguyuda tadıcaklar ama ben kızım duygusunu hıc tadamıcam cunku gercekten 2 erkek arkasına bı kız olsun ıstemem ve ayrıca 3 .dusunmuyorum 3 cocuk benı cok zorlar yanı bende ıyı sayılmam dogumdan cok korkuyorum narkozdan ya daha anlatamadıgım bı suru sey aslında ve bu duygular dogum yaklastıkca basladı daha oglum ıcın hıc bır se almadım sadece teyzelerı aldı dusunun ben bakmadım bıle ama karnımdakı be begıde cok sevıyorum fakat korkuyorum acaba ogluma daha fazla sevgı verebılırdım ama sımdı boluncek sevgısı dıyorum..

asilmavi tebrik ederim canım ya...çoook sevindim.darısı başımıza demeyide unutmayayın bari
kızlar ben bu bio ritim konusunda çok endişelenmeye başladım.asil mavide trufta can06 arkadaşta ovulasyonda iki çizgi çıkınca ilk ilişkileri oldu ama bio ritim erkekte olan sadece asil maviydi.yani bilemiyor um...

Günaydın kızlar nasılsınız....

asılmavıcım cnm cok sevındım

saglıcakla almayı nasıp etsın mevlam kucagına....

darısı burda ısteyenlerın basına ınsss.....

özlüyoruz ama seniii
aaahhh aahhh sen benim yerimde olda acele etme bakalım

Canim bende sizi özlüyorum ama iste kizimda evde yalniz hep zamanini benimle gecirmek istiyor normalde hep yuvada oldugu icin bende evde kalinca onunla zaman gecirmek istiyorum ay ne diyeyim iste iki arada bir derede hesabi yeni yildan sonra tamamen seninim Ezelim...............

çok teşekkür ederim .. evet burası böyle bi yer
birinin güzel haberine kendimizmiş kadar seviniyoruz
sanada isteyen herkese nasip etsin Rabbim
yürekten dilerim

Asilim güzel haberini aldim inan cok sevindim kiz kendim hamile kalmis ve oglani tuturmus gibi hissettim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah.....

Kizlar hadi bakalim yazin ogluslarin ismini;
GÖKTUG (Karabiber)
MUHAMMED DERDA ( Eceiremnur)
MUHAMMED HASAN (Himalia)
MUHAMMED OSMAN (can-parcam)
MEHMET KAYRA ( Ezel)
....................... (Asil)
........................( Berra)
.........................(Yaprak)
.......................... ( Renkrenk)
........................... ( Nisandakar)
.........................( Boncuk) ?

Unutuklarim varsa ekleyin kizlar

Rabbim her isteyene yaşatsın inşaAllah bende eşimi öyle mutlu görmeyi çok istiyorum Rabbim bana da tez zamanda yusuf yüzlü bir erkek evlat nasip etsin inşaAllah

Amin insaAllah canim seninde böyle güzel müjdeli haberini aliriz ...................

Son düzenleme:
hoşgeldin canım.nerelerdesin?

Evdeyimde canim kizimda tatil evde onunla zaman geciriyorum fazla topige gelemiyorum yeni yilda aranizdayim eskisi gibi.................

Günaydın kızlar nasılsınız....
asılmavıcım cnm cok sevındım
saglıcakla almayı nasıp etsın mevlam kucagına....
darısı burda ısteyenlerın basına ınsss.....

Amin canim insaAllah kiz bizde böyle güzel haberler veririz ben hamile oldugumda size avatarima hamile kadin resmi koyarak duyuracam cinsiyetinide kiz yada erkek Rabbim ne verirse yine avatarimdan duyuracam takip edin avatarimi anacigim......

ben doldurdum kendı bolumumu cnmm.

ben bu ay hamiş olmadığıma eminim galiba.hep şu incir yüzünden erken çatladım.bikaç günle bio ritimi hep kaçırıyorum kızlar ben ya naapıcam.bu ay 5 gün gecikirse regilim ancak denk geliyor of pof

ben doldurdum kendı bolumumu cnmm.

A bak buda güzel isim Erk senin ilk oglunun ön ismide Abdullah degilmiydi babanin adimi yada kayinpederinin?

ben bu ay hamiş olmadığıma eminim galiba.hep şu incir yüzünden erken çatladım.bikaç günle bio ritimi hep kaçırıyorum kızlar ben ya naapıcam.bu ay 5 gün gecikirse regilim ancak denk geliyor of pof

Hayirlisi olsun kiz insaAllah bizde Ocak hastaliginin sonunda hamis kaliriz ..............

tmm cnm etmezmıyız

ıns en yakın zamanda guzel haberler verırsın cnmmm....

A bak buda güzel isim Erk senin ilk oglunun ön ismide Abdullah degilmiydi babanin adimi yada kayinpederinin?

Hayirlisi olsun kiz insaAllah bizde Ocak hastaliginin sonunda hamis kaliriz ..............

evet cnmm abdullah efe ve abdullah erk babamın adı abdullah ve cok ugur getırdıgıne ınandıgımız ıcın koyuyoruz..

Amin canim insaAllah kiz bizde böyle güzel haberler veririz ben hamile oldugumda size avatarima hamile kadin resmi koyarak duyuracam cinsiyetinide kiz yada erkek Rabbim ne verirse yine avatarimdan duyuracam takip edin avatarimi anacigim......

komaya sokucaksın bir gün beni sen beynim dumur oluyor okurken ne akıllar fikirler yarabbi
oldu gözlerim doldu yani :113:

haskenacım ben kendimi fazla kaptırmamak için cinsiyetini öğrenmeden isim düşünmek istemiyorum pek ama yine de düşünmeden edeiyorum. şimdilik Muhammed Efe ya da Muhammed Çınar olabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…