bebek cinsiyet belirleme..

canım çok teşekkür ederimmm bende elimden geldiğince yapmaya çalışıcam

bence öncesinde çocuğun ismi olmalı adıyla gelsin adıyla yaşasın inşaAllah Rabbim çok büyük nasip edecektir

ayyy çok sevindim cnm allah kucağına almayı nasip etsin

tmm cnm etmezmıyız
ıns en yakın zamanda guzel haberler verırsın cnmmm....

InsaAllah canim isteyen herkes tatsin bu güzel duygulari kiz erkek bir tarafa anne olmak güzel bir duygu ay ben özlemisim ya bebek kokusunu ..........

evet cnmm abdullah efe ve abdullah erk babamın adı abdullah ve cok ugur getırdıgıne ınandıgımız ıcın koyuyoruz..

Rabbim isimleri ile yasatsin uzun ömürlü güzel bahtli olsun iki oglusunda insaAllah......

komaya sokucaksın bir gün beni sen beynim dumur oluyor okurken ne akıllar fikirler yarabbi
oldu gözlerim doldu yani :113:

Sen bilirsin sekerim istersen takip etme ben öyle strese girmem stresede sokmam adami yok kaldim kalmadim oglan di kizdi anlamam bak avatara ögren bundan sonra böyle isine gelirse....:126:

Kiz düsün ya belki ugur getirir evet evet düsün sen Muhammed Efe-Muhammed cinar in anasi olasin insaAllah......

Son düzenleme:
asilmavi nasıl sevindim anlatamam, inşallah aynı kelimeleri bende , burda tüm isteyenlerde duyarız, senden sonra bana geliyor sıra 7 ocakta ben gidicem dr a , yorum yapar en azından, bende burdan paylaşırım....

haskena canım benim . yazdıklarına kocaman bir AMİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNN. diyorm.

kızlar oglum olursa bende muhammet taha koycam ıns....

ece kırmızıda guzel mutfak ıcın cnm ya

ay bu sogukda allah yardım etsın tamır usta işi

zor yaa.......

haklısın aslında canım ama hayal kırıklığı olmasın diye böyle düşündüm. inşallah rabbim dualarımızı kabul eder.

canim neden öyle düsünüyorsun ya tamam bizlerde erkek istiyoruz ama hayirli ve saglikli bir kiz evladinda hayal kirikligi olmaz sen tedbirini aldin taktir Rabbimin ama yine kizin olursada senin icin hayirlisi böyleymis ama ben diyorum ki Boncuk ve senin erkek gibi geliyor bana bak dikkat ettiysen diger arkadaslara yorum yapmiyorum....

ıns cnm ıns onların erkek olurda

bızlerede umut olacak yontem acısından ınsss....

haklısın canım . elimizden geleni yaptık takdir rabbimin. hayırlısı olsun.
canım çok sğol inşallah içine doğan gerçek olur da sevincimi paylaşırız birlikte. böyle destek olmanız beni gerçekten çok mutlu ediyor.

asilmavi nasıl sevindim anlatamam, inşallah aynı kelimeleri bende , burda tüm isteyenlerde duyarız, senden sonra bana geliyor sıra 7 ocakta ben gidicem dr a , yorum yapar en azından, bende burdan paylaşırım....

Canimcigim darisi seninde basina insaAllah hadi seninde güzel haberlerini bekliyoruz gönlündeki olsun insaAllah.....

sen hamile kal sonra topiğe gel hamileyim diye yazmadan durda bende göreyimmm

O kadar umutsuz vakasin diyorsun him cok bilmis gördüm seni

Kiz bak simdi Orlistat dedi ya 7 Ocak ben artik ondan önce dokuz dogururum 7 Ocak a kadar, Sudenin var 5 Ocak gelde catlamadan bekle ....................

Ece bu halinle ne banyosu ne mutfagi kiz dogur hele bir yaptirirsin evini yeniden yorma kendini hamile hamile ay ben buranin sogugunu düsününce Wc ye gitmeye üseniyom gaciya bak hamile haliyle insaata girmeyi düsünüyor Allah kolaylik versin ne diyeyim.....

gerçekten çok mutlu olurum cnm gelipte uğramadığını duyarsam çok üzülürüm
eşinle birlikte gelin hatta :))
çok istiyorum inş. bakalım

tşk ederim bioritimde önemli die düşünüyorum en azından uymakta yarar var
zarar yok

ayyy çok sevindim cnm allah kucağına almayı nasip etsin
aminnn

hadi inş. bekliyoruz güzel haberlerini
haskenam kk'nın en candanı
inş. sanada burda sayfalarca tebrik msjları yazıcaz
isime gelince var 1-2 tane aklımda kesinleşince yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…