- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.701
ezelcim ALLAH dualarını kabul etsın bak sana yazayım ben ne yaptım o gecesi eşime sert kahve yaptım tabi ne nıyetle yaptığımdan haberi yok içti eşim sonra namazımı kılıp gurbrtimin dediği hacet namazını kıldım sonra sizin deyımınızle fiki fiki:78:sonra gusl edip tekrar hacet namazını kılıp yasin okudum ama yasini bol bol okudum ben rabbim dualarımızı kabul etsın herşeyın başı namaz dua kuran biliyosan oku canım
haskenacım ben kendimi fazla kaptırmamak için cinsiyetini öğrenmeden isim düşünmek istemiyorum pek ama yine de düşünmeden edeiyorum. şimdilik Muhammed Efe ya da Muhammed Çınar olabilir diye düşünüyorum.
iyi dileklerinize çok teşekkür ederim ...
Haskena senide gördüm tşk ederim
bu msja koptum
gelelim benim sonuçlara
dün gittim şükürler olsun herşey ii bebek sağlıklı
ama 2li test sonucunu cuma günü alıcam
cinsiyete gelince Eki Görüntüle 120480
kızlar 800 lü sayfalarda bişi var sanırım
ecede 1878. sayfada güzel haberi verdi
yine 2800 lü sayfalardayız ama ben eceden hakikaten etkilenmişim
onun peşinden gitmeyi çok istemiştim
doktor önce erkek büyük ihtimal dedi
sonra ense kalınlığı falan ölçtü
bi ara ayaklarını havaya kaldırdı
o zaman dotor kafayı monitöre yapıştırdı
gayet emin ama yüzde (%) ifadesi kullandı %90 erkek dedi
4. aya kadar yinede kimseye söylemeyin dedi
çok hareketli işin var dedi
ben eve gelene kadar ağlıcam kendimi zor tutuyorum
hemen bi beşiktaş içliği aldım eve yatağın üstüne koydum
bizimkine ben tlfonda doktor söylemedi deyince içliktende bişi anlamadı
safım ama gözünün içine bakınca çaktı sonra
Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı erkek isteyene erkek
kız isteyene kız versin inş.
sude sen hamilesin
inş. himalia gibi bi pipili olduğunu öğrenirsin
sonra gamzecim onunda çok isterim çünkü sadece onun için yapacak inş. Rabbim dualarımızı geri çevirmez
crazy-peri sen geçen hafta
benimkini erkek hissettiğini yazmıştın
gurbet güzeli bilimsel herşey bi tarafa
senin burda yazdığın namaza çok inandım nasipse Bursaya geldiğinde
seninle mutlaka haberleşelim Allah 2 cihanda yüzünü
güldürsün inş.
Elara burda hepimize ayrı ayrı
hakkın geçiyor şüphesiz..... yola seninle başladık
bilgilerinden yararlandık Allah razı olsun gönlüne göre versin
ama bu kadar içime sinmedi tabi benimde seni
sevindirmem lasım bi de gurbeti
bence öncesinde çocuğun ismi olmalı adıyla gelsin adıyla yaşasın inşaAllah Rabbim çok büyük nasip edecektir
tmm cnm etmezmıyız
ıns en yakın zamanda guzel haberler verırsın cnmmm....
evet cnmm abdullah efe ve abdullah erk babamın adı abdullah ve cok ugur getırdıgıne ınandıgımız ıcın koyuyoruz..
komaya sokucaksın bir gün beni sen beynim dumur oluyor okurken ne akıllar fikirler yarabbi
oldu gözlerim doldu yani :113:
haskenacım ben kendimi fazla kaptırmamak için cinsiyetini öğrenmeden isim düşünmek istemiyorum pek ama yine de düşünmeden edeiyorum. şimdilik Muhammed Efe ya da Muhammed Çınar olabilir diye düşünüyorum.
kızlar renklere takılmayın model olarak fikir verin
yeşilli olan ebebeyin banyosuna
pek kullanışlı değiller gibi ama ilk resimdeki banyo yeşilli olana nazaran daha hoş
InsaAllah canim isteyen herkes tatsin bu güzel duygulari kiz erkek bir tarafa anne olmak güzel bir duygu ay ben özlemisim ya bebek kokusunu ..........
Rabbim isimleri ile yasatsin uzun ömürlü güzel bahtli olsun iki oglusunda insaAllah......
Sen bilirsin sekerim istersen takip etme ben öyle strese girmem stresede sokmam adami yok kaldim kalmadim oglan di kizdi anlamam bak avatara ögren bundan sonra böyle isine gelirse....:126:
Kiz düsün ya belki ugur getirir evet evet düsün sen Muhammed Efe-Muhammed cinar in anasi olasin insaAllah......
Sen bilirsin sekerim istersen takip etme ben öyle strese girmem stresede sokmam adami yok kaldim kalmadim oglan di kizdi anlamam bak avatara ögren bundan sonra böyle isine gelirse....:126:
.
haklısın aslında canım ama hayal kırıklığı olmasın diye böyle düşündüm. inşallah rabbim dualarımızı kabul eder.
kızlar oglum olursa bende muhammet taha koycam ıns....
ece kırmızıda guzel mutfak ıcın cnm ya
ay bu sogukda allah yardım etsın tamır usta işi
zor yaa.......
canim neden öyle düsünüyorsun ya tamam bizlerde erkek istiyoruz ama hayirli ve saglikli bir kiz evladinda hayal kirikligi olmaz sen tedbirini aldin taktir Rabbimin ama yine kizin olursada senin icin hayirlisi böyleymis ama ben diyorum ki Boncuk ve senin erkek gibi geliyor bana bak dikkat ettiysen diger arkadaslara yorum yapmiyorum....
canim neden öyle düsünüyorsun ya tamam bizlerde erkek istiyoruz ama hayirli ve saglikli bir kiz evladinda hayal kirikligi olmaz sen tedbirini aldin taktir Rabbimin ama yine kizin olursada senin icin hayirlisi böyleymis ama ben diyorum ki Boncuk ve senin erkek gibi geliyor bana bak dikkat ettiysen diger arkadaslara yorum yapmiyorum....
asilmavi nasıl sevindim anlatamam, inşallah aynı kelimeleri bende , burda tüm isteyenlerde duyarız, senden sonra bana geliyor sıra 7 ocakta ben gidicem dr a , yorum yapar en azından, bende burdan paylaşırım....
sen hamile kal sonra topiğe gel hamileyim diye yazmadan durda bende göreyimmm
çok istiyorum inş. bakalımgerçekten çok mutlu olurum cnm gelipte uğramadığını duyarsam çok üzülürüm
eşinle birlikte gelin hatta :))
tşk ederimasilmavi tebrik ederim canım ya...çoook sevindim.darısı başımıza demeyide unutmayayın bari
kızlar ben bu bio ritim konusunda çok endişelenmeye başladım.asil mavide trufta can06 arkadaşta ovulasyonda iki çizgi çıkınca ilk ilişkileri oldu ama bio ritim erkekte olan sadece asil maviydi.yani bilemiyor um...
aminnnayyy çok sevindim cnm allah kucağına almayı nasip etsin
hadi inş. bekliyoruz güzel haberleriniasilmavi nasıl sevindim anlatamam, inşallah aynı kelimeleri bende , burda tüm isteyenlerde duyarız, senden sonra bana geliyor sıra 7 ocakta ben gidicem dr a , yorum yapar en azından, bende burdan paylaşırım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?