- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.721
O kadar umutsuz vakasin diyorsun him cok bilmis gördüm seni
Kiz bak simdi Orlistat dedi ya 7 Ocak ben artik ondan önce dokuz dogururum 7 Ocak a kadar, Sudenin var 5 Ocak gelde catlamadan bekle ....................
Ece bu halinle ne banyosu ne mutfagi kiz dogur hele bir yaptirirsin evini yeniden yorma kendini hamile hamile ay ben buranin sogugunu düsününce Wc ye gitmeye üseniyom gaciya bak hamile haliyle insaata girmeyi düsünüyor Allah kolaylik versin ne diyeyim.....
eceeee kırmızılı mutfağa bittim
çok istiyorum inş. bakalım
tşk ederimbioritimde önemli die düşünüyorum en azından uymakta yarar var
zarar yok
aminnn
hadi inş. bekliyoruz güzel haberlerini
haskenam kk'nın en candanı
inş. sanada burda sayfalarca tebrik msjları yazıcaz
isime gelince var 1-2 tane aklımda kesinleşince yazarım
yok kız aşk olsun umutsuz vakkasın demiyorum sen olursa yazmadan dayanamazsın yani yazmayı seviyorsun ya onu diyorum işte yoksa çatır çatır yaparsın hayatım
eh yaniiii sen orlistat ile sudenin haberini beklerken bu kadar sabırsızsın bide sen deneme yapıp beklersen ne olacak
napıyım ya gerçekten çok istiyorum doğuma kadr
bi şekle girsin banyom kel gibi
mutfak desen toki yapmış sağolsun benzetmiş
cnm sıkılıyor
geçen görümceye gittik yeni mutfak yaptırmış
şiştim biraz eşime dedim çok kötü mutfakla banyo ya aşeriyorummm
acil yaptıralım kafalamışken yaptırıyım
aahhh aahhh bende bir hamiş kalsam hele birde oğluşu bulsam canım neler aşericek ama daha yok işte şimdiden aierme listesimi çıkarsam ben yaa
napıyım ya gerçekten çok istiyorum doğuma kadr
bi şekle girsin banyom kel gibi
mutfak desen toki yapmış sağolsun benzetmiş
cnm sıkılıyor
geçen görümceye gittik yeni mutfak yaptırmış
şiştim biraz eşime dedim çok kötü mutfakla banyo ya aşeriyorummm
acil yaptıralım kafalamışken yaptırıyım
geçmişi oku oku bitmedi
asilmavi gözünaydın sağlıkla gelsin oğluşun inşallah
ben hiç isim düşünmedim ne kız ne erkek
benim hala kahverengiler geliyor çok korkuyorum zaten aranızda böyle olan oldu mu kızlar neredeyse yaklaşık olarak bir aydır aralıklarla geliyor bu kahverengi lekeler
napalım bidaha bu fırsat ele zor geçer
ne yaptırsa kar şekerim:))
haklısın canım hele bazı erkeklere bin kere söyleyipte iş yaptırıyorsan (mesela benim kocam gibiii) yani aşermek iyi bir fırsat oluyor doğuruncada bir süre sütüm kesilir olaylarına girersin idare eder bu durum bizi uzun bi zaman
Canim benim bu konuda tam bir bilgim yok ama erkek cocuklarinda kanama olabiliyormus kiz cocuklari dayaniklilarmis sperm olarakta embriyo olarakta Rabbim acil sifalar versin ......
bak süt olayını hiç düşünmemiştim iyi fikir neyse önümde nerden baksan 1 senem daha var naz için
ben listeye bişeler daha ekliyim:)))
OĞLAKCIM dr ne diyor kanamaların için?
haklısın canım hele bazı erkeklere bin kere söyleyipte iş yaptırıyorsan (mesela benim kocam gibiii) yani aşermek iyi bir fırsat oluyor doğuruncada bir süre sütüm kesilir olaylarına girersin idare eder bu durum bizi uzun bi zaman
progestanını al ayağa kalkam bekliycez diyor başka yapacağımız birşey yok diyor
Kiz hayatimda cok cin gördümde senin gibi cini bile carpanini görmedim kücügüm kücügüm diyorsunda yasin kücük senin, aklin MasAllah kiz sen hic iq ölctürdün mü ?
korkma hayırlısınla bişey olmaz inş..
ilacını düzenli al satlerini kaçırma muhtemelen ilişkide yasaktır..
onuda sık yapma cnm
artık bu kadar leklenmelerden sonra tek isteğim sağsalim tutunsun sağlıklı olsun inşallah
benim kafam inliğe cinliğe çalışıyor hayatım başka şeylerede arada sırada çalışıyor işteıq ölçtürmeye gerek yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?