bebek cinsiyet belirleme..

O kadar umutsuz vakasin diyorsun him cok bilmis gördüm seni

Kiz bak simdi Orlistat dedi ya 7 Ocak ben artik ondan önce dokuz dogururum 7 Ocak a kadar, Sudenin var 5 Ocak gelde catlamadan bekle ....................

yok kız aşk olsun umutsuz vakkasın demiyorum sen olursa yazmadan dayanamazsın yani yazmayı seviyorsun ya onu diyorum işte yoksa çatır çatır yaparsın hayatım

eh yaniiii sen orlistat ile sudenin haberini beklerken bu kadar sabırsızsın bide sen deneme yapıp beklersen ne olacak

napıyım ya gerçekten çok istiyorum doğuma kadr
bi şekle girsin banyom kel gibi
mutfak desen toki yapmış sağolsun benzetmiş
cnm sıkılıyor
geçen görümceye gittik yeni mutfak yaptırmış
şiştim biraz eşime dedim çok kötü mutfakla banyo ya aşeriyorummm
acil yaptıralım kafalamışken yaptırıyım

Canim Rabbim herkese tatirsin bu güzel duyguyu tesekkür ederim iyi dileklerin icin canimin ici.....

Kiz ne diyon ben cok sabirsiz ve merakliyimdir ben deneme yapmadan bile heycanliyim isin kötü tarafi burada 16. haftadan önce cinsiyet söylenmiyor ben ne yapacam kafayi siyiririm artik

geçmişi oku oku bitmedi
asilmavi gözünaydın sağlıkla gelsin oğluşun inşallah
ben hiç isim düşünmedim ne kız ne erkek
benim hala kahverengiler geliyor çok korkuyorum zaten aranızda böyle olan oldu mu kızlar neredeyse yaklaşık olarak bir aydır aralıklarla geliyor bu kahverengi lekeler

aahhh aahhh bende bir hamiş kalsam hele birde oğluşu bulsam canım neler aşericek ama daha yok işte şimdiden aierme listesimi çıkarsam ben yaa

Süper bu aserme isine bayildim düsüneyim bakayim ben hamile kalinca neye asereyim acaba?
Canim ev dizayni ile ilgili dergiler var onlardan al bak istersen hem zaman gecer hemde fikir edinirsin.....

Canim benim bu konuda tam bir bilgim yok ama erkek cocuklarinda kanama olabiliyormus kiz cocuklari dayaniklilarmis sperm olarakta embriyo olarakta Rabbim acil sifalar versin ......

bak süt olayını hiç düşünmemiştim iyi fikir neyse önümde nerden baksan 1 senem daha var naz için
ben listeye bişeler daha ekliyim:)))
OĞLAKCIM dr ne diyor kanamaların için?

Kiz hayatimda cok cin gördümde senin gibi cini bile carpanini görmedim kücügüm kücügüm diyorsunda yasin kücük senin, aklin MasAllah kiz sen hic iq ölctürdün mü ?

Kiz hayatimda cok cin gördümde senin gibi cini bile carpanini görmedim kücügüm kücügüm diyorsunda yasin kücük senin, aklin MasAllah kiz sen hic iq ölctürdün mü ?

benim kafam inliğe cinliğe çalışıyor hayatım başka şeylerede arada sırada çalışıyor işte ıq ölçtürmeye gerek yok yani

artık bu kadar leklenmelerden sonra tek isteğim sağsalim tutunsun sağlıklı olsun inşallah

Amin insaAllah.......

benim kafam inliğe cinliğe çalışıyor hayatım başka şeylerede arada sırada çalışıyor işte ıq ölçtürmeye gerek yok yani

Kiz bencede gerek yok ölctürmeye 190 felandir tavan yapmistir senin IQ senden ögrenecek cok sey var cok..................:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…