bebek cinsiyet belirleme..

tşk ederim
yerleşme desek bu kadar gelmemesi lasım
progestan kullanıyormusun ?

napalım bidaha bu fırsat ele zor geçer
ne yaptırsa kar şekerim:))
benim koca yönünden yüzüm gülmedi
inş. evlattan gülerim

Kiz bencede gerek yok ölctürmeye 190 felandir tavan yapmistir senin IQ senden ögrenecek cok sey var cok..................:82:

Canimcigim sen teze hamilesin hele gecsin bir söyle 4 hafta daha bak asermeleri bakalim sen neye aserecen yeni yatak odasi takimina mi?,yeni salon takimina mi?

valalh ben daha yeni evli olduğum için mobilyalarımda yeni ben altına yüzüğe küpeye kolyeye bileziğe takı setine falan aşermeyi düşünüyorum

oğlak yazı yazarken bi yarım saat ölee kaldı o yüzden progestanı
kaçırmışım ... gerçekten kalkmaman lazım
kendini yorma Allahın izniyle alırsın meleğini kucağına inş.

kızlar ben okula kızımı almaya gidiyorum
kocamman öpüyorummmm siziii

By cici bende birazdan cikacam bu sogukta alisverise gidecem oradan kayinvalideye cok soguk buralar cok......:18:

benim koca yönünden yüzüm gülmedi
inş. evlattan gülerim

Öyle düsünme canim benim,, sizler daha yeni evlisiniz hemen tüketmeyin sevgiyi saygiyi daha önünüzde uzun yillar var Rabbimin izni ile hersey düzelir bak sana sunu söylüyeyim birgün gecmise dönüp baktiginda ay ben ne kadar bos seylere üzülmüsüm diyeceksin simdiki aklim olsa yapmazdim diyeceksin ah ah benim o kadar keskelerim varki evliligim adina cok bos insanlarin cokta bos laflarina takilmsim evliligimde stresler yapmisim oysaki ,,esimle su an cok mutluyum iyikide onu sevmisim ve onunla evlenmisim ama o laflara takilmasaydim belkide simdi mutlulugum kat kat fazla olackti sizlere abla tavsiyesi yok kaynana,yok görümce v.s. hepsi dis kapinin dis mandali bak bende bir görümceyim evet bende bir dis mandalim kapini kapatinca hepsi disarda kapinin öbür tarafiyla ilgilenme evliliginin hamileliginin ve hayatinin tadini cikar hayat kisa degmez görümceye kaynanaya .........

valalh ben daha yeni evli olduğum için mobilyalarımda yeni ben altına yüzüğe küpeye kolyeye bileziğe takı setine falan aşermeyi düşünüyorum

valla haskenacım yeni ev aldık , içini de kendi zevkimize göre dekore ettik. o yüzden herhalde bende ezel gibi yüzük, takı seti filan aşeririm herhalde.

Vay uyaniklar doguracaginiz ALTIN HOROZLARIN karsiligi altin olsun istiyorsunuz ha yani degere deger durumu ......

berra 3 ayı geride bıraktım inan hiç aşermedim
arada yemek istediğim şeyler oluyor ama normalde de olurdu
bişi değişmedi bende

Iste bak yaptigin hata naz yapsana kocana söyle gece gönder biryerlerede kiymetini anlasin senin bebegin öyle kolay kolay dogurup vermeyin ellerine adamlarin bebekleri cefasini siz sefasini onlar cekmesin öyle kolay degil baba olmak............

haskena çok güzel demişsin. yazdıklarını okuyunca annem geldi aklıma . o da bana hep kapıyı kapatınca herşey dışarda kalır. içerde olan kocanla sensin der. gerçekten de öyle . ama bunu anlamak için biraz zaan geçmesi gerekiyor.

"20 yaslarda o ne dedi bu ne dedi düsüncesi 30 lara gelince bos laflar gibi geliyor ve keskelere dönüsüyor onun icin bos verelim gecmise bakalim gelecege .................

Son düzenleme:
Haskena güzel yazmışsın ama
ben hep şöyle bakarım olaylara mesela biri beni çok üzdümü
bu hareketi davranışı neyse onu ona yaptıran ne..... orda dururum işte
hepimiz hatalar yapıyoruz bazen gaf yapıyoruz kendimiz bile şaşırıyoruz
bunu nasıl söyledim ben die bunlar ayrı
ama eğer yaptığı yanlış zihniyetinden kaynaklanıyorsa
ona yapacak bişi yoktur işte
mesela bi buz dolabı sadece soğutur
çamaşır makinası çamaşır yıkar başka bişi yaptıramassın
bi insanın içi de fesatlıkla doluysa o sittin sene öyledir
kocama gelince önce ailesi ... ben sonradan geliyorum
bazen gelemiyorum bile oğlumun sevincini bile yaşatmadı bana
ailesi yüzünden

canım adetin geçikmeden belirti yaşadın mı?
benimkisi çok acayipti ya
bazen anlatmamın doğru olmadığını düşünüyorum
ilk 5 günde kirpiklerim karıştı ve kendimi çok dinledim
yumurtada olan çalışmaları hep hissettim
rahme inene kadar ..
onun dışında başka hiç bi belirtim olmadı

slm arkadaslar asilmavi tebrik ederim. rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
çok teşekkür ederim

işallah oğlunla bütün bu olanların hepsini geride bırakırsınız. evlat shibi babalı değiştirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…