bebek cinsiyet belirleme..

canım yumurtada olan çalışmalar derken yani yumurtalığında ağrımı hissettin

ezel bende bonie mikroskop kullanıyorum ama tam yumurtlama günümde orada gösterdiği gibi otlu görüntü yakalayamadım bakalım seni bekliyorum

işallah oğlunla bütün bu olanların hepsini geride bırakırsınız. evlat shibi babalı değiştirir

evlat sahibi olmak babaları değiştirir yazıcaktım
seni ilk kez görüyorum .. güzel dileklerin için Allah razı olsun
umarım öyle olur ..

canım yumurtada olan çalışmalar derken yani yumurtalığında ağrımı hissettin
ağrı gibi değilde pıt pıt pıt atmalar hissettim
yum. zamanınıda geçmiştim
adete de daha vardı ozaman o çalışmalar ne olabilirdi

kızı olanlar bırde ben sızı bısey sormak ıstıyorum 3 yasında kızım var ve sureklı elbıse gımek ıstıyor. ınanınbenım elbıselerımı ayakkabılarım ıcın butun kavga edıyoruz sızde yasıyormusun aynı sorunları

evet ben yenı uye oldum. bonıe famıly başladım olaya buraya geldım. sızlerle dertlerım aynı yani

ezel bende bonie mikroskop kullanıyorum ama tam yumurtlama günümde orada gösterdiği gibi otlu görüntü yakalayamadım bakalım seni bekliyorum

canım senin ne kadar oldu kullanmaya başlayalı_?

ezelll otlar ne durumda

canım hep aynı ot yok b.. var dicem ayıp olucak

ağrı gibi değilde pıt pıt pıt atmalar hissettim
yum. zamanınıda geçmiştim
adete de daha vardı ozaman o çalışmalar ne olabilirdi

benimde sürekli sol yumurtalığımda ağrı var hiç geçmiyor acaba hamişmiyim diyorum

asilciğim onu ben hep hissediyorum biliyomusun hatta bu ay tuttu benim bebekte oynamaya başladı diyorum içimden
inş. önümüzdeki 5-6 ay içinde o pıt pıtlar
yerini tekmeye bırakır

evet ben yenı uye oldum. bonıe famıly başladım olaya buraya geldım. sızlerle dertlerım aynı yani
hoşgeldin Allah sanada hayırlı sağlıklı
bi pipili nasip etsin inş.

2 aydır kullanıyorum daha bu ay cozdum gıbı onuda cin takvimi yüzünden denemedim bı dahakı ay yazarım denememi

olabılısın belkı test yaptırsana

senin bioritmine baktımı Elara onuda takip et mutlaka tedbiri elden bırakmamak lazım gerisi Rabbime kalmış ben mikroskopu kullanmaya başlayalı bir kaç gün oldu henüz birşey yok son adet aralığı 42 gün sürdü ovülasyon takvimine göre 31 aralık gibi yumurtlama tarihim ama yumurtladım gibi hissettim 10 gün önce deneme oldu bu gece gebelik testi alıp yarın sabah yapmayı düşünüyorum bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…