bebek cinsiyet belirleme..

ocakta adetten sonra deneme yapmadan onada bakar elara

internette okudum en iyi sonuç için kuşluk vakti yani akşam üstüne doğru 2 saat öncesinden bişey yeyip içmeden ovülasyon mikroskopuyla test yapın yazıyor

ben dr gittim eylulde bebek düşünüyoruz dıye bonıeyı sordum. 18 mm 22 mm yumurtan var denemeler başlayın dedı tutmadı o ay

bazen hisler kuvvetli oluyor , akıntın çalışmalardan sonra da devam etti mi canım?çok meraklıyım galiba

nasıl yani yumurtan varken mikroskop yumurtanın olduğunu göstermedi mi_* anlamadım tam olarak

yok dra gittiğimde almamıştım sordum. ınanmayın dedı bı ton nasıhat verdi . ama ben yınede aldım. 3 kere gun asırı ılıskı verdı. ama biz tek ilişki denedik. drlardan daha cok bılgı verıyo bu topik

neden inanmayın dediki sonuçta bilimsel olmayan bişey değil gerçi herkez bonie ala soktora kim gidecek haklı yani

kız bıde güldü dr.eşim bile beni rezil ettin dedi bana.

çok bilmiş o doktor o zaman neden eczanelerde satılıyor vallah ben doktoruma gittiğimde idrarla yapılan ovülasyon testlerinden yaptığımı deneme yaptığımı olmadığını söyledim hatta sordu kadın pozitif sonucu gördün mü diye gördüm dedim demekki pozitif sonuç görmek önemli ki sordu kadın gördün mü diye yumurtlama tespiti yapılıyor yani bu şekilde kesinlikle ve o mikroskopla bir sürü hamile kalan insan var tek ilişkiyle

ezel ben cıkıyorum yazarım yıne yarın malum yılbası hazırlığı. tanıştığıma cok memnun oldum allah işallah ılk bebeğinde erkek verir peşinden de bi kız ama kız cocuğun yeri cok başka kızım iiçin daha fazla ugrasırdım kız olsun dıye. oglun olursa ışaalh kız için kesin gelirsin söyleyim

biz önce bir oğluşu tutturalım inşaAllah kızımda olsun isterim tabiki ben hep burdayım canım görüşürüz yine

kızlar bişey soracağım.bu arada elara da gelmiş.sen nerelerdeydin?bu sabah akıntı şeklim yoğun ve resmen sümük şeklindeydi.bir gün öncede deneme olmuştu.spermler rahimden hangi kıvamda çıkıyor , yoksa hala yumurtlama dönemindemiyim?çok soru soruyorum ama kafam karıştı(

bengü rengi nasıl canım senin şeffaf yumurta akı kıvamında akıntın oldu mu yumurtanın çatladığından emin olmadın mı ilişki olmadan önce_?

umuuuuuuut kız sen nerdesin ya bir varsın bir yoksun :76:

bengü rengi nasıl canım senin şeffaf yumurta akı kıvamında akıntın oldu mu yumurtanın çatladığından emin olmadın mı ilişki olmadan önce_?
canım olduda bugün sabah da aynısı ama daha yoğun olarak tespit ettim ezelcim.deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum.çünkü diğer aylar hiç dikkat etmemiştim ben.

asılmavııııııııııııııııııııı gozun aydın o pıpılı resmı de gozumuze sokmussun allah tum ısteyenlere wersınnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…