- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.781
senin bioritmine baktımı Elara onuda takip et mutlaka tedbiri elden bırakmamak lazım gerisi Rabbime kalmış ben mikroskopu kullanmaya başlayalı bir kaç gün oldu henüz birşey yok son adet aralığı 42 gün sürdü ovülasyon takvimine göre 31 aralık gibi yumurtlama tarihim ama yumurtladım gibi hissettim 10 gün önce deneme oldu bu gece gebelik testi alıp yarın sabah yapmayı düşünüyorum bakalım kısmet
yok be doğru resimleri var ya resimdeki gacı nereye tükürüyorsa bende oraya tükürüyorum yav
internette okudum en iyi sonuç için kuşluk vakti yani akşam üstüne doğru 2 saat öncesinden bişey yeyip içmeden ovülasyon mikroskopuyla test yapın yazıyor
benimkisi çok acayipti ya
bazen anlatmamın doğru olmadığını düşünüyorum
ilk 5 günde kirpiklerim karıştı ve kendimi çok dinledim
yumurtada olan çalışmaları hep hissettim
rahme inene kadar ..
ben dr gittim eylulde bebek düşünüyoruz dıye bonıeyı sordum. 18 mm 22 mm yumurtan var denemeler başlayın dedı tutmadı o ay
nasıl yani yumurtan varken mikroskop yumurtanın olduğunu göstermedi mi_* anlamadım tam olarak
yok dra gittiğimde almamıştım sordum. ınanmayın dedı bı ton nasıhat verdi . ama ben yınede aldım. 3 kere gun asırı ılıskı verdı. ama biz tek ilişki denedik. drlardan daha cok bılgı verıyo bu topik
neden inanmayın dediki sonuçta bilimsel olmayan bişey değil gerçi herkez bonie ala soktora kim gidecek haklı yani
kız bıde güldü dr.eşim bile beni rezil ettin dedi bana.
ezel ben cıkıyorum yazarım yıne yarın malum yılbası hazırlığı. tanıştığıma cok memnun oldum allah işallah ılk bebeğinde erkek verir peşinden de bi kızama kız cocuğun yeri cok başka kızım iiçin daha fazla ugrasırdım kız olsun dıye. oglun olursa ışaalh kız için kesin gelirsin söyleyim
canım olduda bugün sabah da aynısı ama daha yoğun olarak tespit ettim ezelcim.deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum.çünkü diğer aylar hiç dikkat etmemiştim ben.bengü rengi nasıl canım senin şeffaf yumurta akı kıvamında akıntın oldu mu yumurtanın çatladığından emin olmadın mı ilişki olmadan önce_?
canım olduda bugün sabah da aynısı ama daha yoğun olarak tespit ettim ezelcim.deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum.çünkü diğer aylar hiç dikkat etmemiştim ben.
bengü rengi nasıl canım senin şeffaf yumurta akı kıvamında akıntın oldu mu yumurtanın çatladığından emin olmadın mı ilişki olmadan önce_?
umuuuuuuut kız sen nerdesin ya bir varsın bir yoksun :76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?