bebek cinsiyet belirleme..

Elearrrrrrrrrraaa tebrıkler once allah sonra sen forumda 1 erkek dahaaaaaaaa bulduk ınsallah darısı dıgerlerıneeeeeeeee

Kendinize iyi bakın arkadaşlar. acı tatlı şeyler yaşadık. sevincinize ortak olmaya çalıştım. kimi zaman üzdüm sizleri. sanırım bu kadar yeter. ne sorularımız cevaplanıyor nede bizi gören var artık. Rabbim hepinizin gönlündekini versin inşallah. Allahım kimseye üzüntü yaşatmasın. Amin...

herkese elveda.

sen nere ?????????

ne oldu ki şimdi anlamadım en son eleradan mesaj beklediğini yazmışsın sudecim sabırlı olursan elara cevap yazardı küsmeni gerektiricek bişey yok hayatım ya

kızlar momoftan haberi olan var mı? bebeğinin cinsiyetinin belli oldumu acaba

momof yurtdışında yaşıyor.orda cinsiyeti cok gec sölüyorlar galiba.
bayadırda gelmiyor bende merak ettim momofu

bu akşam yine geldi benim kahverengi lekeler bitmek bilmedi bu hamileliğimde nasıl geçecek bu 4 hafta

cnm gecmiş olsun
ben 3 ay dolana kadar progestan kullandım
5 haftalık başladı lekelenmem.8 haftalıkken hastaneye yattım düşük tehlikem oldugundan
1 hafta hastanede yattım,sonrasında annemde kldım.birtek wc için kalkıyordum yataktann
sende cok dikkat ett yorma kendini.

elaracım sana bir mesaj atmıştım. toz alacağım sonra cevap yazacağım demiştin. Unuttun galiba bizi.... Aşkolsun ama

cnm o konuyla ilgili daha önce senle konuşmuştuk aslında ama tekrar cvp yazdım sana.

asılmavııııııııııııııııııııı gozun aydın o pıpılı resmı de gozumuze sokmussun allah tum ısteyenlere wersınnnnnnnnnnnn

ayy sen cok komiksin cnm ya

Elearrrrrrrrrraaa tebrıkler once allah sonra sen forumda 1 erkek dahaaaaaaaa bulduk ınsallah darısı dıgerlerıneeeeeeeee

aminn cnmm inşallahhh.evett bi ogluşumuz daha geliyor ne güzel:)

bazen hisler kuvvetli oluyor , akıntın çalışmalardan sonra da devam etti mi canım?çok meraklıyım galiba
benim akıntım zaten zaten şelale gibi kendimi bildim bileli
öleee kaç kere gittim doktora ne fitiller ilaçlar kullanmadım yok anacım
dere gibi ..hatta sölemesi ayıp her defasında ağdacı bile dio
derisi kötü olmuş die ......
sürekli nemli olunca :84:
(meraklı olmalıyız ki öğrenelim )

asılmavııııııııııııııııııııı gozun aydın o pıpılı resmı de gozumuze sokmussun allah tum ısteyenlere wersınnnnnnnnnnnn

tşk ederim aminnnnn

selamm kızlarr
dün akşam annemgil bizde kaldılar giremedim nete
sabahta kahvaltıdan sonra annem ve kızımla birlikte alışverişe gittik.
kızım yemek yedirdim yatırdım,kendim bişiler atıştırdım gecmişi okudumm anca yazabildim:)
sayfalar cok gec acılıyor bende.o nednele alıntı yapamadım cok fazlaa

Elara h.g
böyle oluyo ya inan hemen yapasım geliyo
sanki benimde olacak gibi geliyo baksana yüzdemiz baya yukarılarda
inşallah hepimizin olacak

h.b sagol umutt
evet maşallahh yöntemelri tam anlamıyla uygulayan arkadaşlarda firemiz yokkk

ya Elara bu yöntemlerde her defasında tam anlamıyla uygulanamıyor ki yaaa
mesela asilcim sen karbonatalı su içmişmiydin ya da şurup falan ya ben bol bol karbonatalı su içtim yok yok yok onu yapıyorum yok bunu yapıyorum yok uuffff

ben bi ara 20-25 tanede kağıt yuttum o sırada hastalandım

h.b sagol umutt
evet maşallahh yöntemelri tam anlamıyla uygulayan arkadaşlarda firemiz yokkk
h.geldın cnmmm ıns bızede tam anlamıyla uygularda bızde sevınenlerden oluruz cnm ıns......
haklısın ben zaten tek kendimden korkuyorum fire verecek gibiyim (
olmuyo diye yapıyoz ama bakalım kısmet
umutcummm ıyı dusun ıyı olsunnnn cnmmm

ıns olacak cnm senınde

NİSANDAKAR mesjını okuyunca üzüldüm cnm.
böle hisediyor olmann normal aslında
bi cok hamiş kadın bunları yaşıyor cnm
ben hamile degilim ama şuan bile kıızıma haksızlık decegim düşüncesi bendede var
amaa böle yaparak oglunada haksızlık ediyorsun.dogdugu zaman bu günlerini düşünüp pişman olmanı istememm
dogum yaptıgında inan herşey cok daha farklı olcakk.senden mutlu kadınn yok gibi gelcek sana:)
ve cok şanslı bi kadınsınn.Rabbim seni hiç yormadan oglunu gönderdi.

eşin önceki kadar kızına ilgi göstermiyormu? belki o nednele kızın içlenmiş ve babasına kızmış olabilir
sonucta kız cocuklar baba aşıgıı oluyorr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…