- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.801
asılmavııııııııııııııııııııı gozun aydın o pıpılı resmı de gozumuze sokmussun allah tum ısteyenlere wersınnnnnnnnnnnn
Kendinize iyi bakın arkadaşlar. acı tatlı şeyler yaşadık. sevincinize ortak olmaya çalıştım. kimi zaman üzdüm sizleri. sanırım bu kadar yeter. ne sorularımız cevaplanıyor nede bizi gören var artık. Rabbim hepinizin gönlündekini versin inşallah. Allahım kimseye üzüntü yaşatmasın. Amin...
herkese elveda.
kendinize iyi bakın arkadaşlar. Acı tatlı şeyler yaşadık. Sevincinize ortak olmaya çalıştım. Kimi zaman üzdüm sizleri. Sanırım bu kadar yeter. Ne sorularımız cevaplanıyor nede bizi gören var artık. Rabbim hepinizin gönlündekini versin inşallah. Allahım kimseye üzüntü yaşatmasın. Amin...
Herkese elveda.
kızlar momoftan haberi olan var mı? bebeğinin cinsiyetinin belli oldumu acaba
bu akşam yine geldi benim kahverengi lekeler bitmek bilmedi bu hamileliğimde nasıl geçecek bu 4 hafta
elaracım sana bir mesaj atmıştım. toz alacağım sonra cevap yazacağım demiştin. Unuttun galiba bizi.... Aşkolsun ama
asılmavııııııııııııııııııııı gozun aydın o pıpılı resmı de gozumuze sokmussun allah tum ısteyenlere wersınnnnnnnnnnnn
Elearrrrrrrrrraaa tebrıkler once allah sonra sen forumda 1 erkek dahaaaaaaaa bulduk ınsallah darısı dıgerlerıneeeeeeeee
benim akıntım zaten zaten şelale gibi kendimi bildim bilelibazen hisler kuvvetli oluyor , akıntın çalışmalardan sonra da devam etti mi canım?çok meraklıyım galiba
tşk ederim aminnnnnElearrrrrrrrrraaa tebrıkler once allah sonra sen forumda 1 erkek dahaaaaaaaa bulduk ınsallah darısı dıgerlerıneeeeeeeee
Kendinize iyi bakın arkadaşlar. acı tatlı şeyler yaşadık. sevincinize ortak olmaya çalıştım. kimi zaman üzdüm sizleri. sanırım bu kadar yeter. ne sorularımız cevaplanıyor nede bizi gören var artık. Rabbim hepinizin gönlündekini versin inşallah. Allahım kimseye üzüntü yaşatmasın. Amin...
herkese elveda.
Elara h.g
böyle oluyo ya inan hemen yapasım geliyo
sanki benimde olacak gibi geliyo baksana yüzdemiz baya yukarılarda
inşallah hepimizin olacak
h.b sagol umutt
evet maşallahh yöntemelri tam anlamıyla uygulayan arkadaşlarda firemiz yokkk
çok teşekkür ederim .. cümlemizinASİLMAVİ cok tebrik ederimmmm sevindimmm.
Allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin,vatana millete,ailesine hayırlı bir evlat olsun inş
h.b sagol umutt
ya Elara bu yöntemlerde her defasında tam anlamıyla uygulanamıyor ki yaaa
mesela asilcim sen karbonatalı su içmişmiydin ya da şurup falan ya ben bol bol karbonatalı su içtim yok yok yok onu yapıyorum yok bunu yapıyorum yok uuffff
h.geldın cnmmm ıns bızede tam anlamıyla uygularda bızde sevınenlerden oluruz cnm ıns......h.b sagol umutt
umutcummm ıyı dusun ıyı olsunnnn cnmmmhaklısın ben zaten tek kendimden korkuyorum fire verecek gibiyim(
olmuyo diye yapıyoz ama bakalım kısmet
ben bi ara 20-25 tanede kağıt yuttum o sırada hastalandım
ben bi ara 20-25 tanede kağıt yuttum o sırada hastalandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?