bebek cinsiyet belirleme..

Elara son bişi sen kese durumunda
beni boş bırakmışsın benimkide soldaydı
takip eden arkadaşlara epey yardımcı oluyor o bilgiler

ezel ben gırtlağımla ilgili hiç bişi yapmadım
sadece süt ürünlerini çok severim biraz kıstım
ama tamamen bırakmadım
bi de suyun ph ına çok dikkat ettim
başka bişi yok

haklısın ben zaten tek kendimden korkuyorum fire verecek gibiyim (
olmuyo diye yapıyoz ama bakalım kısmet

gızzz sen nickinin hakkını hiç vermiyon valla
amma karamsar ve umutsuzz bi gacısın:)

çok teşekkür ederim .. cümlemizin
seninle ilgili cinsiyeti haber verdiğim msjda yazmıştım bi kaç satır
kaçırmadın dimi

evet cnm okudum tşkler:)
beni sevindrimek istiyorsan bol bol dua et cnm.Rabbim burdaki arkadaşlarıma ve bana saglıklı hayırlı ogluşlar nasip etsin inş

ezell yöntemi tam anlamıyla uygulamak cok mümkün olmuyor ama en önemli konular var.zamanlama gibi meselaa
o da yumurtlama günü tek ilişki.bunu uygulayıp hamile kalan arkadaşlardan fire verdigimiz olmadı

ayrıca berraa tüm yöntemelri uyguladıı
onu tekrar tebrik ediyorum.

ya şimdi ilk sayfayı görünce bi tuhaf oldum
nasıl kademe kademe geçtik
önce ekim tablosunda pozitif
şimdi son tabloda bioritim
sonra kese şimdide erkek eklendi
ağlıycam galiba

nisandakar yazdıklarını okuyunca gerçekten anladığımı düşünüyorum seni. çocuklar okadar hassas ki senin hissettiklerin bile onu etkiliyor olabilir. ikinci kardeş için genelde 2 yaştan az yada 6 yaştan yukarısı olsun denir çünkü aradaki yaş grubunun en kritik dönemi olurmuş bir kardeşi kabul etmek için. senin kızının yanında uyuman bile onu etkiliyor olabilir ve senin mutsuzluğunuda hissediyorsa suçlunun direk babası olduğunu düşünüyordur, ama eşine çok izin verme bence oğlum diye ayrı bir ilgide bulunmasına en azından kızın varken. birde bebek erkek olmadan önce o kadar istiyoruzki olunca bizde farklı bir etki yaratmadığını görünce de hem vicdanen rahaztsız oluyoruz hemde kızımıza haksızlık yaptığımızı düşünmeye başlıyoruz. ayrıca bunlarda tepki alacak birşey yok ve kendini kötü hissedecek bir şeyde yok allah sana ikisinide nasip etmiş, ikiside güle güle büyüt ve neşesini ve tadını çıkar hamileliğinin kızında olumsuz etkilenmeden atlatır bu durumu.

nereyeeeeeeeee gıtme dur sanırım elara cok yogun yoksa cewaplıyoooooo gıtme

Asilmavi yedıgın ıctıgın senın olsun bıze neler yaptıgını anlat kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz Neler uyguladın karbonat saga yatmak gun ay yumurta......

ya şimdi ilk sayfayı görünce bi tuhaf oldum
nasıl kademe kademe geçtik
önce ekim tablosunda pozitif
şimdi son tabloda bioritim
sonra kese şimdide erkek eklendi
ağlıycam galiba

evtt cok güzelll dimii
valla s.zleri gördükce bende acayip gaza geliyorumm
sanırım en kısa zamanda ben de hazırlıklara başşlıcam gibi geliyor
kızımda kıskanclık duyguları cok fazla oluşmadann 2.bebeyi dogurmak en hayırlısıı galiba

Son düzenleyen: Moderatör:

allah tamamına erdirsin canım...sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

aksam acıldeydık aman yarabbım

daha 11 gunluk cocuklar var dedım yarrabım bızde ıstıyoz

nasıl buyuyecekler ıcım urperdı bırden.. Ama sevgılerıyle hepsı oluyo ısteee

hazırlıklara baslarken bızde haber ver canımmm....

bızde gaza gelırız bırlıkta belkı:)))

akşam hastaneye gidecem diye bahsetmiştimya bebek görmeye
gittim sadece görümce vardı diğerleri yemek yemeye gitmişlerdi osıradada kakasını yapmış hani ilk siyah kaka
temizlemeside bana kaldı yapamam dedim unuttum dedim ama valla elime alınca heveslendim kız

1 . Sayfadakı tabloda :126::126::126::126::126::126::126:fnha -can067-truf sadece bunlarada kız olmus acaba neler uygulanmadı tabııkı allahın takdırı ama yıllar oncede mesela 1 hafta sonra yagmur war deseler allah bılır sen nerden bılecen denırdı ama yıllar sonra anlasıldıkı bılmek mummkun aynı bence bu konu da boyle tabıkı allah bılır ama zamanla ogrendıgımız seylerı de uygulamalıyız ayyyyyy cok konustum da derdımı anlatabıldımmı acabaaaaa

demı öle oluyo ama basa gelınce yapılıyo kızzz

Allahım ıns en yakın zamanda sanda nasıp ederr

gonlundekınden.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…