bebek cinsiyet belirleme..

valla sen beni güldürüyosun arkadaşım

canım durumu güzel özetlemişsin, tutturanlar da ilişki günü dışında neler yaptı acaba geçmişten bakmaya çalışıyorum ama gerçekten o kadar güzel bir forumki sayfalarca yazı yazılmış, bu açıdan biraz zor oluyor. ama oğlanı bulanlardan insanacesaret veriyor yani:)

fnha doktora gitmiş yum catladı demiş doktor.o gün ve ertesi gün iliki yaşanmış
vajina asidik olunca ilişki olmuş olabilir.bioritmde kızdaymış

truf.yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girmiş.yani ovulasyon testin iki koyu cizgi cıkınca.biosu kızda onunda

can0677 de aynen trfu gibi iki koyu cizgi cıkınca ilişkiye girdi.yani yummdan 2 gün önce

tmm cnm hazırlıklara başlarkenn buraya yazarımmm.ne yapıyorsam paylaşırım sizinle

benim oğlumda 3 yaşında bizde de giyinme sorunu var...bizimki hiçbişey giyinmek istemiyo..kısa kollu giyincekmiş pantolon asla giyinmiyo hep eşofman...mont giymiycem bere takmıycam delircem artık...bu havada adam çıplak onun için de sürekli hasta...dışarda giyinik gördüğüm çocuklara imrenir oldum ne güzel üstlerini giyinmişler diye...

tazmanya ve crazy_peri canlarım benim üç tane kızım var en küçüğü beş yaşında benin elbiselerim ayakkabılarım giyildigi gibi bide makyaj malzemelerim mahvaldu yani sürekli galiba bizi örnek aldıkları için olabiliyo ben ne yaparsam aynısını yapmak istiyo.

seni cok iyi anlıyorum bende kızıma sürekli pantolonlu cocukları gösteriyorum bu bı donem galıba :44:

bende 5 yasına kadar gecer dıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…