- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.841
1 . Sayfadakı tabloda :126::126::126::126::126::126::126:fnha -can067-truf sadece bunlarada kız olmus acaba neler uygulanmadı tabııkı allahın takdırı ama yıllar oncede mesela 1 hafta sonra yagmur war deseler allah bılır sen nerden bılecen denırdı ama yıllar sonra anlasıldıkı bılmek mummkun aynı bence bu konu da boyle tabıkı allah bılır ama zamanla ogrendıgımız seylerı de uygulamalıyız ayyyyyy cok konustum da derdımı anlatabıldımmı acabaaaaa
1 . Sayfadakı tabloda :126::126::126::126::126::126::126:fnha -can067-truf sadece bunlarada kız olmus acaba neler uygulanmadı tabııkı allahın takdırı ama yıllar oncede mesela 1 hafta sonra yagmur war deseler allah bılır sen nerden bılecen denırdı ama yıllar sonra anlasıldıkı bılmek mummkun aynı bence bu konu da boyle tabıkı allah bılır ama zamanla ogrendıgımız seylerı de uygulamalıyız ayyyyyy cok konustum da derdımı anlatabıldımmı acabaaaaa
demı öle oluyo ama basa gelınce yapılıyo kızzz
Allahım ıns en yakın zamanda sanda nasıp ederr
gonlundekınden.......
aksam acıldeydık aman yarabbım
daha 11 gunluk cocuklar var dedım yarrabım bızde ıstıyoz
nasıl buyuyecekler ıcım urperdı bırden.. Ama sevgılerıyle hepsı oluyo ısteee
hazırlıklara baslarken bızde haber ver canımmm....
bızde gaza gelırız bırlıkta belkı:)))
kızı olanlar bırde ben sızı bısey sormak ıstıyorum 3 yasında kızım var ve sureklı elbıse gımek ıstıyor. ınanınbenım elbıselerımı ayakkabılarım ıcın butun kavga edıyoruz sızde yasıyormusun aynı sorunları
valla sen beni güldürüyosun arkadaşım
elaraaaaaaaa 1.sayfadakı tablo bıraz kaymıs mı benım bılgısayar mı oyle gosterı yo yarısıasilmavii senin cetveli yenileyelimmi???
elaraaaaaaaa 1.sayfadakı tablo bıraz kaymıs mı benım bılgısayar mı oyle gosterı yo yarısıYokkkk
elaracım ve topikteki bütün arkadaşlar iyi akşamlar
benim oğlumda 3 yaşında bizde de giyinme sorunu var...bizimki hiçbişey giyinmek istemiyo..kısa kollu giyincekmiş pantolon asla giyinmiyo hep eşofman...mont giymiycem bere takmıycam delircem artık...bu havada adam çıplak onun için de sürekli hasta...dışarda giyinik gördüğüm çocuklara imrenir oldum ne güzel üstlerini giyinmişler diye...
slm hoşgeldin cnm
benim oğlumda 3 yaşında bizde de giyinme sorunu var...bizimki hiçbişey giyinmek istemiyo..kısa kollu giyincekmiş pantolon asla giyinmiyo hep eşofman...mont giymiycem bere takmıycam delircem artık...bu havada adam çıplak onun için de sürekli hasta...dışarda giyinik gördüğüm çocuklara imrenir oldum ne güzel üstlerini giyinmişler diye...
tazmanya ve crazy_peri canlarım benim üç tane kızım var en küçüğü beş yaşında benin elbiselerim ayakkabılarım giyildigi gibi bide makyaj malzemelerim mahvaldu yani sürekli galiba bizi örnek aldıkları için olabiliyo ben ne yaparsam aynısını yapmak istiyo.
hayırlı olsun cnm ALLAH gönlüne göre versinarakadaşlar ben bugün doktora gittim ve keseyi gördü...7 mm olmuş..sağ dan yumurtlamışsın dedi...başka da bir şey demedi....asil mavi tebrikler..
kızlar osman yıldız hakkında ne dıyonuzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?