- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.861
iyi akşamlar kızlar herkeşler yaprak dökümü finali izliyolar herhaldeşimdi reklam girdi bende bi bakıyım dedim...hergün güzel haberler geliyo yaaaa çok seviniyorum allah hepinizin yüzünü güldürsün
benimde bugünlerde duygusallığım üstümde valla bi sıkıntı bi üzüntü hiç mutlu hissetmiyorum kendimi sanki bebeğe bakamıcam gibi geliyo nasıl başedicem diye sıkıntıya giriyorum bide kızım çok babacı kimseyle paylaşamıyo altından kalkamıcakmışım sanki...sonra aklıma doğum geliyo sezaryen olmak istemiyorum normal doğum istiyorum ama oda zor bu saatten sonra doktorlar riske girmek istemiyolar epudirel normal istiyorum... sonra bi alıngan oldum bi alıngan sormayınherşey batıyo eşim kızımı sevince beni niye sevmiyo diye ağlayasım geliyo çocukla kendimi yarıştırıyom ne istiyorum bilmiyorum herşey bana sırtını dönmüş sanki
offsss yaprak dökümüünün veda sahnesii beni fena etti yaaa
ama Alirıza ölmemeliydi(
ama Alirıza ölmemeliydi(
ah canımm ya hormonların tavan yapmış ondandır gelip geçici şeyler takma o kadar doğum korkuna bende katılıyorum sezeryan istiyorum:18::18:
valla benim ilk doğum sez. bende sez. olmak istemiyorum çok kötü yaaa ağrısız normal doğum istiyorum ama sezaryenin üstüne pek yapan yokmuş sanırım riske girmek istemiyo kimse bilmiyorum yaa daha var ama işte ilk gibi acemi olmuyosunki başına ne geleceğini bile bile yapıyosun yaaa delilik gibi:92: ameliyattan sonrası çok fena en azından doğumda çekiyon ağrıyı fırtına gibi gelip geçiyo ama yarım insan oluyon yaaa ameliyattan sonra bi doktorumla görüşcem bu konuyu taaaaa 25 ocakta randevu bakalım herşey belli olur ozaman...:122::122:
yaprak dökümü beni çok ağlattı((((
destek olduğun için teşekkür ediyorum. ben hep 2. bebeği kızım için istedim o yalnız kalmasın diye ama şimdi -ya kızım kıskanırsa ya mutsuz olursa diye içim içimi yiyor sabah erkenden kalkıyorum ki kızımla daha fazla ilgileneyim daha fazla birşeyler öğretebileyim, oyunlar oynayalım diye. Eşim de yazık kendisine sinir olduğumdan bile haberi yok, hamileliğimden dolayı yatakta rahat yatamadığımı, dönemediğimi o yüzden ayrı yattığımı zannediyor. Ama ben onun gece uyurken dişini gacır gucur ettirmesinden, horlamasından uykusunda konuşmasından, yemek yerken şapır şupur ses çıkarmasından nefret eder oldum. sanki ondan gelen en ufak tık sesi bile bana çok yüksek geliyor.nisandakar canım seni anlıyorum aslında çünkü ben hamile olmamama rağmen şimdiden 2. bebek düşündüğüm için kızıma karşı bir suçluluk hissediyorum. Ama sonradan saçmaladığımı da düşünüyorum çünkü onların anne- babadan sonra kardeşe ihtiyaçları var. Yani ne kadar kıskansalarda hayatta onlara verebileceğimiz en güzel hediyelerden biri canyoldaşı bir kardeş. Sen içini ferah tut. Hamilelik kolay değil stresi tetikliyor sanki. Bak 2. bebeğin sağlıkla yolda bugünlerini kendine zehir etme. Belki bu son hamileliğin sonradan pişman olma kendimi boşuna üzmüşüm diye. Eşin karnını seviyor, evde muhabbeti de oluyordur bebek diye kızın o yüzden kıskançlık yapmıştır bence. Çocuk bu çok fazla üzerinde durma ama eşini de tatlılıkla uyar, kızının yanında kıskanabileceği tarzda konuşmasın. Eşinle de aranı düzeltmeye çalış canım çok takılmamaya bak hamileliğinin son zamanları gülerek eğlenerek geçsin, karamsar düşünme ki mutlu olasınız. Kendine ve bebişlerine iyi bak canım.
arakadaşlar ben bugün doktora gittim ve keseyi gördü...7 mm olmuş..sağ dan yumurtlamışsın dedi...başka da bir şey demedi....asil mavi tebrikler..
kızlar osman yıldız hakkında ne dıyonuzzzzzz
Kızlaaarrr hepinizee günaydınlaaar yeni yıla girmemize çok az zaman kaldııııııııı benim içim kıpır kıpır inşaAllah Rabbim bize yeni yılla birlikte gönlümüzdekileride verir....
Nisandakar canım bu kadar üzme kendini hamilesin diye psikolojin bozuk hormonlardan sinirler gergin
Ama kızını muhakkak bir psikoloğa yada psikiyatriste götür canım bence hafife alınacak bir mesele değil hatta sende yardım al kızın senden etkileniyor olabilir
ne oluyor bize canım böyle yaaa. senin -ağladım- dediğini okuyunca ben de başladım ağlamaya. Evet, Allah göstermesin doğum da bana birşey olursa kızıma kim bakar nasıl bakar, ben doğuma gittiğimde hastanede çok kalırsam kızım beni özlerse, yemek yemezse, birisi ona kızarsa, diye içim içimi yiyor. Allahım çocuklarımız için bize sağlık sıhhat versin.NİSANDAKAR yazdıklarını okuyunca çok etkilendim ve ağladım
aynı duyguları bende yaşadım kızıma bakıp bakıp ağladığım çok oldu
kızımı çokk seviyorum ona hiç kıyamadım şimdi bile hastaneye gitceğim günü düşünüyorum
ondan nasıl ayrılcam diye sonuçta narkoz alıcam nolur nolmaz
ama bunlar hep hamilelik psikolojisi cnm
bence sende en az hasarla atlatmaya çalışmalısın yoksa evlilğin kabusa döner
bende kocişten başlarda soğumuştum ama şimdi içime sokasım geliyor
geçicek cnm sabır
ama Alirıza ölmemeliydi(
ah canımm ya hormonların tavan yapmış ondandır gelip geçici şeyler takma o kadar doğum korkuna bende katılıyorum sezeryan istiyorum:18::18:
ezelcim, bulunduğumuz yer de kızımı götürebileceğim bir çocuk psikoloğu yok. Ama bugün kadın doğumcuya gitmiştik kontrol için dr hanım kızımla çok güzel konuştu, kocaman bir insan gibi cevap verdi kızım da ama demek ki iç güdüsel birşey yine de için için kardeşi gelince babasının onu sevmeyeceğini düşünüyor.
bu gün eşim işten gelirken kızımıza pembe oje almış, gel kızım tırnaklarına süreyim dedi, bizim ki burun kıvırdı -sen kendine sür onu ben daha çocuğum onu anneler sürer bilmiyormusun-- dedi koştu bana sarıldı. inşallah bu dönemi ben de kızım da en kısa zaman da atlatırız.
ezelcim, bulunduğumuz yer de kızımı götürebileceğim bir çocuk psikoloğu yok. Ama bugün kadın doğumcuya gitmiştik kontrol için dr hanım kızımla çok güzel konuştu, kocaman bir insan gibi cevap verdi kızım da ama demek ki iç güdüsel birşey yine de için için kardeşi gelince babasının onu sevmeyeceğini düşünüyor.
bu gün eşim işten gelirken kızımıza pembe oje almış, gel kızım tırnaklarına süreyim dedi, bizim ki burun kıvırdı -sen kendine sür onu ben daha çocuğum onu anneler sürer bilmiyormusun-- dedi koştu bana sarıldı. inşallah bu dönemi ben de kızım da en kısa zaman da atlatırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?