bebek cinsiyet belirleme..

yaprak dokumune kız ne aglıyonuz onlar sımdı pera palasta wur patlasın cal oynasın ooooooooooooooooh aglamanız gelırse bunu düsünün ben öyle yapıyom

kızım yok diye hiç üzülme. çünkü 2 taneden fazla çocuk düşünmüyorsan 2 çocuğun aynı cinsiyetten olması daha iyi. mesela kızım --anne kardeşim kız olsaydı onunla ne güzel oyunlar oynardım-- dediğin de kafam dank etti. 3. çocuğu ben de kesinlikle düşünmüyorum gücümüz en iyi şekilde 2 çocuğa bakmaya yeter. bir de karnımda ki bebeğime ısınabilseydim herşey daha güzel olacak ama geçmişte anneme yapılan --oğlun yok oğlan doğuramadın-- baskısı ben de şimdi gün yüzüne çıkmaya başladı. senin de dediğin gibi içimde çok fazla şey var ama dile getiremiyorum ki.

artık öyle birşey oldu ki, misafirliğe gittiğimiz yerde ki ailenin oğlu yoksa ve bana bebeğin cinsiyeti ne diye sordukların da eşim söylemeden hemen --daha öğrenmedik -- diyorum. sanki karşımda ki insanların buna üzüleceği hissine kapılıyorum. çünkü annem babamın ailesi tarafından çok eziyet gördü oğlu olmadığı için ve çevremde de çok var.

erkekler oğlulları olmadıysa hemen kadına tepki gösteriyor --oğlan doğuramıyorsun -- diye.

seninle benzer duyguları paylaştığımız için ben de seni anlayabiliyorum. o yüzden 2. bebek gelmeden kızımla daha fazla zaman geçirebilmek için elimden ne geliyorsa fazlasını yapmaya çalışıyorum. Kızımıda alıştırmaya çalışıyorum bebeklerin bakıma ihtiyacı olduğuna o da yavrum --annecim merak etme ben sana yardım ederim ama onu da sev olur mu yoksa o daha çok küçük üzülür ağlar annem beni sevmiyor diye. diyor. yavrum bana teselli veriyor bu yaşın da.

Canım inan ki hamilelikten bunlar inan bana da olmuştu. Eşime kızmasam bile normalde farkında bile olmadığım bazı hareketleri gözüme çarpmaya başlamıştı. Biraz da hamileyken herşeyden tiksinir oluyorsun eşimin değil ama başkalarının ağzını şapurdatması benim midemi bulandırıyordu aynen yani. Hatta bazen yanıma yaklaşan kişilerin kötü koktuğunu düşünüyordum titizlik gelmişti üstüme:) Normalde ise takmam böyle şeyleri

Kızın için ise yapabileceğiniz en iyi şey ki yapıyorsun ilgi göstermek. Eşine de söyle ilgi göstersin, bebekten bahsederken ölçülü olsun bence bu kadar. Çok zorlanıyorum dayanamıyorum dersen psikoloğa gidebilirsin rahatlamak için. Ama bence gerek bile yok en iyi kararı sen verirsin. İnan üzüldüğüne yazık hepsi geçici inan bana..

NİSANKADAR arkadaşım doğum da yaklaşıryo kendine iyi bak moralini yüksek tut..her çocuk kardeş problemi yaşıyo...bunu da gayet doğal buluyo uzmanlar..bebk doğsun bi oyun çağına gelsin..beraber oynadıkların da kardeşin ne kadar güzel bir şey olduğunu kızın da anlar...bizler bu gün varız yarın yokuz en azından kardeşler bir ömür birbirlerinin yanında olurlar..

Himaliacanim hadi gozun aydin canim benim Allah kucaginada almayi nasip etsin en cok seni dusunuyordum hastaligindan dolayi
ve yaprakk asilmavi ve ismi ni sayamdim oglan annesi adaylari hayirli olsun

slm kzlar 17 haftalık hamileyim uyku tutmadı ne zamandır kk ya giremiyodum şimdi hazır kızımda uyurken biraz takılıyım dedim
elara,hatırlarmısın bilmiyorum sana özelden msj atmıştım cinsiyet için kesedeki konumu ve ilişki günü için kıza yatkın ama farklı durumların var cinsiyeti bana bildir demiştin çok şükür cinsiyet belli oldu dr erkek dedi.İlki kız olduğu için ne yalan söyliyim 2.nin erkek olmasını çok istiyodum çok şükür rabbim gönlüme göre verdi
eşimde varikosel bende pko var yani hamile kalmam imkansızdı doktorlara göre ama 2.ye hamileyim şükürler olsun.ayrıca benim durumumdakilerin genelde kızı olurmuş diyolardı bende nette araştırdığım kadarıyla hamiş olduğumu öğrendikten snr erkek çocuk diyetini denedim ilk 3 ay yapıyomussun,,,
folk asit kullanmadım,süt içmiyorum,yoğurt yersem mutlaka içine bişey karıştırıyorum,peynirin her çeşidini yiyorum,bol armut,muz,kivi,mandalina yiyorum,ayrıca kuru kayısı,kuru üzüm,şerbetli tatlı yiyorum sütlü tatlı yasak,bol kırmızı et,yemeklerimde sofra tuzu kullanıyorum.
kısacası sodyum ve potasyum ağırlıklı beslenirsen erkek,kalsiyum ve magnezyum ağırlıklı beslenirsen kızın oluyomuş
şöyle bi dikkat ettim de kilo kaygısı olan hamile kalınca hemen çayı kahveyi tuzu şekeri kesen annelerin genelde kızı oluyo,çok umursamayıp canının istediğini yiyen bol dinlenen annelerinde oğlu oluyo
size göre nasıl bilmiyorum ama benim gözlemlerim bunlar...
bu arada erkek çocuk isteyene pilav makarna yasak,dün akşama kadar en fazla 1 kaşık yemiştim ama canım çok istedi dün akşam 1 tabak pilav yedim

kızlar geçmişten 1-2 sayfa okudum da yine üzülmeye başladım
benim kızım şuan 12 aylık ve ben 17 haftalık hamileyim 2.gebelik süpriz oldu ve ben kızım için hergün ağlıyorum.sanki ona haksızlık yapıyomuşum gibi,kızımla oynayıp eğlenirken ben içimden ağlıyorum bi gün dayanamadım oturdum hüngür hüngür yanında ağladım,yavrum benim yanıma yaklaştı başparmağını ağzıma sokmaya çalışıyo,cnm benim kendini parmağını emerekj susturduğu için beni de öyle susturmaya çalştı.

herkes anlamaz daha ufak diyo ama ağladfığımı bile anlayıp beni susturmaya çalışan çocuk evde başka bebeğin varlığınımı anlamıcak
bilmiyorum nasıl bi süreç beni bekliyo ama Allah yardımcımız olsun

Arkadaşım selam... Ciddi bir yanlış bilgilendirme var burada.. Bebeğin cinsiyeti babanın spermi ile belli oluyor. Yani hamile kaldığın anda bebeğin cinsiyeti belli, hamile kaldıktan sonra yaptığın hiçbir diyet bebeğin cinsiyetini değiştiremez. Bu diyetler hamile kalmadan önce yapılıyor.
Yazmadan önce biraz araştırırsak daha iyi olur, yoksa buraya senin yazdıklarını okuyan biri hamilelik boyunca bebek için en gerekli olan folik asitten , sütten mahrum kalabilir!!!!
Böyle yanlış bir bilgi duymamıştım hiç hayatımda..

Kusura bakmayın topiğe birden yorum yazdım ama dayanamadım gerçekten!!!

günaydın kızlar . bernil , umut nasılsınız ?
gerçekten rengarenk arkadaşın yazdıklarını hayretle okudum. bu bahsettiği diyet hamilelik öncesi yapılır ? hamile kaldıktan sonra bebeğin ve annenin vücudu bol kalsiyuma ihtiyaç duyar. umarım bunun farkına varır.

günaydın
zaten x veya y zaten döllemiş yumurtayı

Gunaydın cnmmm....

valla bende hayretle okudum cok sacma bencede yanı

nasıl bı arastırma yaptıkı ve nerde yazıyokı o kadar arastıdık hıc böle

bır sey okumadık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…