- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.901
tatil değil bernilcim . ne yazıkki . ama ben yarın doktora gitmek için izin alıcam. okula gitmiycem yani. acaba keseyi görebilirmiyiz ki ?
umut berra yarın tatılmısınız sekerım
sahı bu arada okullar tatıl mı berracım
tatil değil bernilcim . ne yazıkki . ama ben yarın doktora gitmek için izin alıcam. okula gitmiycem yani. acaba keseyi görebilirmiyiz ki ?
erken değilmi doktor için ???
ben alttan bakılmasını istememde o yüzden
bende istemiyorum umut. ama benim bulunduğum yerde iyi bir doktor yok. haftasonu yılbaşı için anneme gidicez . gitmişken doktora da gideyim diyorum. son adet tarihime göre 5 haftalık gibi. normal ultrasonla görünmezmi acaba ?
sen bilirsin tabiki
biraz daha geçse daha iyi olmazmı??? birdahaki sefere gidersin
ben direk 7-8 haftalıkta gidecem kese durumunada uygun olsun elara dr bi baksın
ezel bugun kesın uyuya kaldı yoksa gelırdı valla:))))
bende istemiyorum umut. ama benim bulunduğum yerde iyi bir doktor yok. haftasonu yılbaşı için anneme gidicez . gitmişken doktora da gideyim diyorum. son adet tarihime göre 5 haftalık gibi. normal ultrasonla görünmezmi acaba ?
umut yumurtlamaya ne kadar kaldı
test nasıl gıdıyo cnm...
amaaan kafam yine karıştı. o zaman en iyisi yarın tahlillerimi yaptırayım. tahlillerimi gösteririm. 7 - 8 haftalıkken de kontrole giderim. 5 haftalıkken kese görünmez diyorsunuz yani öyle mi ?
amaaan kafam yine karıştı. o zaman en iyisi yarın tahlillerimi yaptırayım. tahlillerimi gösteririm. 7 - 8 haftalıkken de kontrole giderim. 5 haftalıkken kese görünmez diyorsunuz yani öyle mi ?
ben ne yaptım .. ovulasyon kitiyle yum. günümü saptadımAsilmavi yedıgın ıctıgın senın olsun bıze neler yaptıgını anlat kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzNeler uyguladın karbonat saga yatmak gun ay yumurta......
evtt cok güzelll dimii
valla s.zleri gördükce bende acayip gaza geliyorumm
sanırım en kısa zamanda ben de hazırlıklara başşlıcam gibi geliyor
kızımda kıskanclık duyguları cok fazla oluşmadann 2.bebeyi dogurmak en hayırlısıı galiba
asilmavi tebrik ederim güle güle al bebişini kucağına, darısı isteyen herkese
çok sağolun kızlarallah tamamına erdirsin canım...sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
bende ilk onu düşündüm karabiberin takviminiasilmavii senin cetveli yenileyelimmi???
yok tabloları eski haline döndüremedileryoo gayet normal tablo
senin baglantında sorun var galiba
aminnnnASILMAVİ çok sevindim hayatım harika haberler duyuyoruz
inanın ki çok mutlu oluyorum
RABBİM hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin hepimize
tşk ederim bende seni tebrik ederimarakadaşlar ben bugün doktora gittim ve keseyi gördü...7 mm olmuş..sağ dan yumurtlamışsın dedi...başka da bir şey demedi....asil mavi tebrikler..
ya da şevketi gördükten sonra ölmeliydioffsss yaprak dökümüünün veda sahnesii beni fena etti yaaa
ama Alirıza ölmemeliydi(
sağ olayı bende tuttuerkek bebek bekleyen arkadaşlar sağ dan mı soldan mı yumurtaladılar...sağ sol olayı doğru mu...
4. haftada gittim göremedik 5,5 haftalıkken gördükboncuk daha gelmedi. gelince sorayım.
asil sen kaç haftalıkken doktora gidip keseyi gördün ?
4. haftada gittim göremedik 5,5 haftalıkken gördük
4. haftada gittim göremedik 5,5 haftalıkken gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?