bebek cinsiyet belirleme..

Bernil

senin avatar resmin varya ben onu çok beğeniyorummmmmmm
okadar masum ve içten bakıyokii beni etkiliyor kızzzzz

canım inşallah. her duamdan sonra allahım benim gibi dileyen kapınıza gelen kullarını da boş çevirme. hayırlı sağlıklı birer erkek evlat nasip eyle die dua ediyorum canım. inşallah hepimiz bu duyguyu tadarız. lütfen sizlerde dualarınızda beni unutmayın.

5,5 haftalıkken vaginal ultrasonla mı normal ultrasonla mı gördünüz keseyi ?
karından gördük .. vajinal bakmak isteseydi izin vermezdim
doktorlar istediği kadar desin onun bi olumsuz bi etkisi yok die

ne demek umut
bi de bayramdan beri bıraktığım namazıma
tekrar başladım namaz sonraları duada seninle beraber başka arkadaşlara da ederim
Rabbim dualarımızı kabul eder inş

amin canım
namaz konusunda bende çok kötüyüm (( bir sene oldu bırakalı

günaydın hepinize...
umutcum inş. bu ay dileğine gerçekleşir canım.asil mavicim umutun dediği gibi bende hamiş arkadaşlardan dualar bekiyorum.bizde sizin arkanızdan gelelim :)))

Ezelllll
kız nerdesin hem gözüyon hem yazmıyon
valla ben otları gördüm kız şimdiiiii bu ne yaaaa bugün ilk defa gördüm allah allahhhhh

UMUT seni etkilemek istemem ama içimden senin hamile olduğun geçiyor. umarım yanılmıyorumdur ama bence sen hamilesin gibime geliyor. adet tarihin bugün değilmi ?

ya etkilemek değilde sanırım boncukta böyle olmuştu
şaşırdım şimdi korktum hatta o kadar çok istiyodumki kalmayı aslında
ama eğer kaldıysamda buruk olacam çünkü hazırlıklarım vardı bu ay için
bilmiyorum evde testim var olmazsa akşam yaparım ama kafam karıştı şimdi

canım karabiberi hatırla . o da hazırlıklarım tam değildi diye üzüldü ama rabbim yüzünü güldürdü. inşallah hayırlı ve sağlıklı bir oğluşa hamile kalmışsındır. adetlerin de normal zamana gecikme olmuyorsa bence testini yap. sabırsızlıkla sonucunu bekliyorum. hakkında hayırlıs olsun.

geldiiiiiiiiiiiiiim

ezel senın patronunda ne erken cıkarıyo anacım sızı daha saat kac??:))

canım bizim patron devlet baba

günaydın kızlarrrrrrrrrr

umuduuuuuuuuuuum günaydın bitaneeemmm

Ezel bugun kesın uyuya kaldı yoksa gelırdı valla:))))

yok kız dedikoduya daldım oda arkadaşımla kaynanamı çekiştirdik

Ezelllll
nerdesin bugün sen yawwwwwwww
gece uzundu galiba
otlardan haber varmı ???????????

ezel günaydın canım , otu görebildin mi dün gece?

Ezelllll
kız nerdesin hem gözüyon hem yazmıyon
valla ben otları gördüm kız şimdiiiii bu ne yaaaa bugün ilk defa gördüm allah allahhhhh

kızlaaar dün gece ben ot gördüüümmm akşam 5 ten sonra bişey yeyip içmedim eve gittim sonra saat 7 de test yaptım otları gördüm ama mikroskopun tamamında görünmüyordu kenarlarında görünüyordu sonra akşam yemeğimi yedim saat 22 ye kadar yine bişey yemedim tekrar yaptım yine mikroskopun kenarlarında otlar vardı bu arada bel ağrım ve yumurtalığımda ağrım var ama sabah yaptım ot falan bişey yoktu ne yapıcağımı bilmiyoruummm

Otları görünce valla suratım sarardı tuhaf oldum şimdi
benim adetim çok düzenli bugün en geç yarın olmam lazım
ama akşma kadar olmazsam evde testim var gidince yaparım
allahım hayırlı sağlıklısı olsun inşallahhh
ayyyy nooldu bana çok heyacanlandım şimdi

Günaydin güzeller nasilsiniz ben bugün cok kötü bir bas agrisi ve mide bulantisi ile uyandim kendime nane limon yapiyorum bakalim gecmezse son care ilac alacaz

sanada günaydın
ne demek ederim tabi

Asilim canim sen biliyormusun bilmiyorum ama ben topikte bir sey yazdim bebeginin cinsiyeti beli olan hamile arkadas icinden diger hamile arkadasi tutuyor yani bu topige ugur getirdi sende yapsana bak söyle

Yesilyoll-can parcami tutu
Can -parcam-yapragi tutu
yaprak-o gün arkadaslar arasi ayrim ypamiyorum dedi baska arkadas o zaman Asil olsun dedi
simdi sira sende sende hamile bir arkadasi tut insaAllah onunda bebegi erkek olsun......Cok karisik anlattim ama sen zeki kizin anlarsin.......

hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz umut.benim içimdeki ses hamilsin diyor.

canım bilmiyorumm bu otları görmesem bişey yoktuuu bende
bu ay olmamalı sankiii ama rabbim bilir
şurubum karbonatlı suyum ve dr randevummmm vardıııı
karabiber gibi oldum ((((((
inşallah sonucumda ona benzer :85:

Umutum hamile degilim ama yinede dualar ediyorum sana ve tüm isteyenlere Rabbim isteyen herkese gönlündekini versin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…