- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.941
haskena günaydın . geçmiş olsun sanırım rahatsızmışsın. orada havalar çok oğuk diyordun . dikkat et kendine üşütme.
günaydın hoşgeldin topiğin neşesi ....Günaydin güzeller nasilsiniz ben bugün cok kötü bir bas agrisi ve mide bulantisi ile uyandim kendime nane limon yapiyorum bakalim gecmezse son care ilac alacaz
Asilim canim sen biliyormusun bilmiyorum ama ben topikte bir sey yazdim bebeginin cinsiyeti beli olan hamile arkadas icinden diger hamile arkadasi tutuyor yani bu topige ugur getirdi sende yapsana bak söyle
Yesilyoll-can parcami tutu
Can -parcam-yapragi tutu
yaprak-o gün arkadaslar arasi ayrim ypamiyorum dedi baska arkadas o zaman Asil olsun dedi
simdi sira sende sende hamile bir arkadasi tut insaAllah onunda bebegi erkek olsun......Cok karisik anlattim ama sen zeki kizin anlarsin.......
tesekkür ederim canim evet havalar soguk bu tam üsütme gibi degilde sadece basa agrisi ve siddetli bir mide bulantisi sogan suyuna basladim acaba onun etkisimidir bilen varmi acaba..........
günaydın hoşgeldin topiğin neşesi ....
mideyimi üşüttün naptın geçmiş olsun dikkat et kendine
karışık ne... aksine detaylı anlatmışsın
tek anlamadığım gebeler içindemi tutuyorum yoksa
gebe olmayanlarda dahilmi :44:
Ben cikiyorum kizlar naneli limon cayimi ictim gidip biraz uyumaya calisayim bakalim düzelecekmiyim
kim geçti aklından beni geçirdin gibi geldi sanki içimden
slm kzlar 17 haftalık hamileyim uyku tutmadı ne zamandır kk ya giremiyodum şimdi hazır kızımda uyurken biraz takılıyım dedim
elara,hatırlarmısın bilmiyorum sana özelden msj atmıştım cinsiyet için kesedeki konumu ve ilişki günü için kıza yatkın ama farklı durumların var cinsiyeti bana bildir demiştin çok şükür cinsiyet belli oldu dr erkek dedi.İlki kız olduğu için ne yalan söyliyim 2.nin erkek olmasını çok istiyodum çok şükür rabbim gönlüme göre verdi
eşimde varikosel bende pko var yani hamile kalmam imkansızdı doktorlara göre ama 2.ye hamileyim şükürler olsun.ayrıca benim durumumdakilerin genelde kızı olurmuş diyolardı bende nette araştırdığım kadarıyla hamiş olduğumu öğrendikten snr erkek çocuk diyetini denedim ilk 3 ay yapıyomussun,,,
folk asit kullanmadım,süt içmiyorum,yoğurt yersem mutlaka içine bişey karıştırıyorum,peynirin her çeşidini yiyorum,bol armut,muz,kivi,mandalina yiyorum,ayrıca kuru kayısı,kuru üzüm,şerbetli tatlı yiyorum sütlü tatlı yasak,bol kırmızı et,yemeklerimde sofra tuzu kullanıyorum.
kısacası sodyum ve potasyum ağırlıklı beslenirsen erkek,kalsiyum ve magnezyum ağırlıklı beslenirsen kızın oluyomuş
şöyle bi dikkat ettim de kilo kaygısı olan hamile kalınca hemen çayı kahveyi tuzu şekeri kesen annelerin genelde kızı oluyo,çok umursamayıp canının istediğini yiyen bol dinlenen annelerinde oğlu oluyo
size göre nasıl bilmiyorum ama benim gözlemlerim bunlar...
bu arada erkek çocuk isteyene pilav makarna yasak,dün akşama kadar en fazla 1 kaşık yemiştim ama canım çok istedi dün akşam 1 tabak pilav yedim
umutcum senin herhangi bir belirtin var mı?
kim geçti aklından beni geçirdin gibi geldi sanki içimden
CNM COK TSK EDERIMBernil
senin avatar resmin varya ben onu çok beğeniyorummmmmmm
okadar masum ve içten bakıyokii beni etkiliyor kızzzzz
AMIN CNM INSSSSSSSSSScanım inşallah. her duamdan sonra allahım benim gibi dileyen kapınıza gelen kullarını da boş çevirme. hayırlı sağlıklı birer erkek evlat nasip eyle die dua ediyorum canım. inşallah hepimiz bu duyguyu tadarız. lütfen sizlerde dualarınızda beni unutmayın.
ALLAH KABUL ETSIN DAIM ETSIN CNMMMkarından gördük .. vajinal bakmak isteseydi izin vermezdim
doktorlar istediği kadar desin onun bi olumsuz bi etkisi yok die
VALLA CNM ILK BEBISIN OLMASINA RAGMEN
MASSALAHIN VAR CNMM
RABBIM SAGLICAKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSS
ne demek umut
bi de bayramdan beri bıraktığım namazıma
tekrar başladım namaz sonraları duada seninle beraber başka arkadaşlara da ederim
Rabbim dualarımızı kabul eder inş
CNM INS EN YAKIN ZAMANDA BASLARSIN....amin canım
namaz konusunda bende çok kötüyüm(( bir sene oldu bırakalı
ANAAAAAA HAMIS OLMA UMUTCUM YAAAOtları görünce valla suratım sarardı tuhaf oldum şimdi
benim adetim çok düzenli bugün en geç yarın olmam lazım
ama akşma kadar olmazsam evde testim var gidince yaparım
allahım hayırlı sağlıklısı olsun inşallahhh
ayyyy nooldu bana çok heyacanlandım şimdi
Günaydin güzeller nasilsiniz ben bugün cok kötü bir bas agrisi ve mide bulantisi ile uyandim kendime nane limon yapiyorum bakalim gecmezse son care ilac alacaz
CNM G.OLSUN BIZ BIR HAFTADIR KIRILIYOZ GRIPTEN
CNM EWET GUNLER COK KISA BEN TUTUM 7 GUNgünaydın kızlar....
elaracım bana bişiler göndercektin.onları gönderde bacım bi dahaki ay için başlıyım çalışmalara
kızlar borç oruçlarınızı tutunuzmu.bende başlamayı düşünüyorum.8 gün kadar var.aslında bu kısa günlerde tutmak lazım...:93:
1 GUNUM KALDI GRIP OLUNCA ARA VERDIM
vallah yalan yok kimse geçmedi
epeydir düzenli girmediğim için kopuktum burdan
seçim için biraz daha aktif olmam lazım
çünkü tanımadığım arkadaşlar var
canım o ole değildi kariştırmıssın biraz yeşilyol_yyarakGünaydin güzeller nasilsiniz ben bugün cok kötü bir bas agrisi ve mide bulantisi ile uyandim kendime nane limon yapiyorum bakalim gecmezse son care ilac alacaz
Asilim canim sen biliyormusun bilmiyorum ama ben topikte bir sey yazdim bebeginin cinsiyeti beli olan hamile arkadas icinden diger hamile arkadasi tutuyor yani bu topige ugur getirdi sende yapsana bak söyle
Yesilyoll-can parcami tutu
Can -parcam-yapragi tutu
yaprak-o gün arkadaslar arasi ayrim ypamiyorum dedi baska arkadas o zaman Asil olsun dedi
simdi sira sende sende hamile bir arkadasi tut insaAllah onunda bebegi erkek olsun......Cok karisik anlattim ama sen zeki kizin anlarsin.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?