bebek cinsiyet belirleme..

haskena günaydın . geçmiş olsun sanırım rahatsızmışsın. orada havalar çok oğuk diyordun . dikkat et kendine üşütme.

Tesekkür ederim canim evet havalar soguk bu tam üsütme gibi degilde sadece basa agrisi ve siddetli bir mide bulantisi sogan suyuna basladim acaba onun etkisimidir bilen varmi acaba..........

günaydın hoşgeldin topiğin neşesi ....
mideyimi üşüttün naptın geçmiş olsun dikkat et kendine
karışık ne... aksine detaylı anlatmışsın
tek anlamadığım gebeler içindemi tutuyorum yoksa
gebe olmayanlarda dahilmi :44:

kim geçti aklından beni geçirdin gibi geldi sanki içimden

cnm senin bi yanlışın var onları hamile kalmadan önce yapıyon...ilk defa böle bişi duydum herşeyden bol bol yeee o ilk başında olcak şeyler...pilav yedin oğlanın pipsimi düşcek

günaydın kızlar....
elaracım bana bişiler göndercektin.onları gönderde bacım bi dahaki ay için başlıyım çalışmalara
kızlar borç oruçlarınızı tutunuzmu.bende başlamayı düşünüyorum.8 gün kadar var.aslında bu kısa günlerde tutmak lazım...:93:

umutcum senin reglin bugünmüydü.hadi bakalım.benim belirtim olmazsa anlıycam hamiş olduğumu.çünkü benim hep adet sancısı göğüs ağrısı kasık ağrısı mutlaka olur.eğer belirti olmazsa hamişim derim heralde

Bernil

senin avatar resmin varya ben onu çok beğeniyorummmmmmm
okadar masum ve içten bakıyokii beni etkiliyor kızzzzz
CNM COK TSK EDERIM
AMIN CNM INSSSSSSSSSS
ALLAH KABUL ETSIN DAIM ETSIN CNMMM

BENIDE UNUTMA CNM DUANDA
amin canım
namaz konusunda bende çok kötüyüm (( bir sene oldu bırakalı
CNM INS EN YAKIN ZAMANDA BASLARSIN....
ANAAAAAA HAMIS OLMA UMUTCUM YAAA

INS HAMISSENDE GONLUNDEN GECENE HAMISSINDIR CNMM

canım o ole değildi kariştırmıssın biraz yeşilyol_yyarak
yaprak_canparcam
canparcam_........ malasef karar verememişti yanı ben sonra bi arkadasımız asiılmavı demışti

elara hoşgeldin . nasılsın ? şimdi ben 5 haftalık görünüyorum son sat a göre. yarın doktora gitsem karından ultrasonla keseyi görebilirmiyiz? yoksa 7 haftalıkken mi gitsem acaba ?

canparçam evet bende senin karar veremediğini hatırlıyorum
hatta aynı sohbette Elarada ilatarnur dedi
beni crazy-peri söyledi

bernil yorumun ve güzel
dileklerin için Allah razı olsun tabiki sanada ederim

umut msjıma hasta smileyi koymuşsun
tükürme smileyimi arıyodun yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…