- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.961
elara 8. haftada gitmeni önerir hem kese görür hem kalp atışı duyarsınelara hoşgeldin . nasılsın ? şimdi ben 5 haftalık görünüyorum son sat a göre. yarın doktora gitsem karından ultrasonla keseyi görebilirmiyiz? yoksa 7 haftalıkken mi gitsem acaba ?
hafızan bayağı kuvvetlıymişcanparçam evet bende senin karar veremediğini hatırlıyorum
hatta aynı sohbette Elarada ilatarnur dedi
beni crazy-peri söyledi
bernil yorumun ve güzel
dileklerin için Allah razı olsun tabiki sanada ederim
umut msjıma hasta smileyi koymuşsun
tükürme smileyimi arıyodun yoksa
seni seçtim pikaçu gibi olduasilmavi benü seç benü seç
7. haftanın içinde gidersen hem kalp atışınıda duyarsın güzel olur...elara hoşgeldin . nasılsın ? şimdi ben 5 haftalık görünüyorum son sat a göre. yarın doktora gitsem karından ultrasonla keseyi görebilirmiyiz? yoksa 7 haftalıkken mi gitsem acaba ?
aşk olsun :)) ağlama işareti yerine o olmuş :))canparçam evet bende senin karar veremediğini hatırlıyorum
hatta aynı sohbette Elarada ilatarnur dedi
beni crazy-peri söyledi
bernil yorumun ve güzel
dileklerin için Allah razı olsun tabiki sanada ederim
umut msjıma hasta smileyi koymuşsun
tükürme smileyimi arıyodun yoksa
7. haftanın içinde gidersen hem kalp atışınıda duyarsın güzel olur...
seni seçtim pikaçu gibi oldu
hepinizi seçiyorum o zaman
Otları görünce valla suratım sarardı tuhaf oldum şimdi
benim adetim çok düzenli bugün en geç yarın olmam lazım
ama akşma kadar olmazsam evde testim var gidince yaparım
allahım hayırlı sağlıklısı olsun inşallahhh
ayyyy nooldu bana çok heyacanlandım şimdi
Günaydin güzeller nasilsiniz ben bugün cok kötü bir bas agrisi ve mide bulantisi ile uyandim kendime nane limon yapiyorum bakalim gecmezse son care ilac alacaz .
cnm bellı olurmu hımalıayı gormedınmışaka bi yana benimki az çok belli görüyorum hepiniz 12 hafta sonlarında erkek olduğunu öğreniyorsunuz ben 13te gittiğimde kız dedi görse erkeğe benziyo derdi en azından... allah hepinizin çocuklarını sizlere bağışlasın bol bol dua edin bizlerede allah hayırlısını versin.....
elara hoşgeldin . nasılsın ? şimdi ben 5 haftalık görünüyorum son sat a göre. yarın doktora gitsem karından ultrasonla keseyi görebilirmiyiz? yoksa 7 haftalıkken mi gitsem acaba ?
ben 5 haftalıkken gitmiştim kese görünür cnm kalp atışınıda duyarsın
Günaydin güzeller nasilsiniz ben bugün cok kötü bir bas agrisi ve mide bulantisi ile uyandim kendime nane limon yapiyorum bakalim gecmezse son care ilac alacaz
topiğe neşe saçan arkadaşım çok geçmiş olsun sonradan farkettım yazıyı bı yandan büyükkızı okula hazırlıyom çok geçmiş olsun canım
:94:
vaginal ultrasonlamı normal ultrasonla mı cnm?
ben 5 haftalıkken gitmiştim kese görünür cnm kalp atışınıda duyarsın
normal ultrasonla cnm
amınnnnnnnnnnnn[ımg]https://qck3ga.bay.livefilestore.com/y1p_ayu40e8i1cdu7r53hz9p2zbqq8m9kdvtxftfhr8qtltr0eu1fgtoedwhapftgbml_-yzofqpfcpsyjs9bhn5fvt4zxfupmg/bild%20098.jpg?psid=1[/ımg]aminnnnnnnnnnnn
[ımg]https://qck3ga.bay.livefilestore.com/y1pt0j_8k8mzw7bzskdmx_jxf_pj0c--1khsmhykozcqghmx2wbpz2o7m_rmzyyc2jfn6qqkrnzqtqlpckqc8u4dcfoict0mgrm/bild%20101.jpg?psid=1[/ımg]
[ımg]https://qck3ga.bay.livefilestore.com/y1po1scvkpuz-ryvnvjyexhvvcgywasiyzgrxde9_kwgue7pvfrzpmawebezkzwbydnibl760rzvclbioxyihpfdutyhloıikvp/bild%20177.jpg?psid=1[/ımg]
[ımg]https://qck3ga.bay.livefilestore.com/y1ptqzmage3tcu_7dpzjk0c14vfw4q2ifgcsw8wb6w3xk0gild2xllp7co6nv2dh7rxmqıyessqmlqn078rvavx-usxwgnvv7m2/bild%20194.jpg?psid=1[/ımg]
allah sizlerede nasip egtsin bole bir mutluluk masallahInsallahhhh
elara hoşgeldin . nasılsın ? şimdi ben 5 haftalık görünüyorum son sat a göre. yarın doktora gitsem karından ultrasonla keseyi görebilirmiyiz? yoksa 7 haftalıkken mi gitsem acaba ?
5 haftalıkken kese görünür ama bebek ve kalp atışı duyulmaz.yalnışın var
bebegin görülebilmesi için hcg degerinin 1000 den yüksek olması lazım
kalp atışı vajinal usg ile 6 haftalıkken,karından usg ile 7 haftalıkken duyulur en erkenn
berra ben 7 yada 8 haftalıkken gitmeni tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?