bebek cinsiyet belirleme..

hafızan bayağı kuvvetlıymiş

aşk olsun :)) ağlama işareti yerine o olmuş :))

seni seçtim pikaçu gibi oldu
hepinizi seçiyorum o zaman

şaka bi yana benimki az çok belli görüyorum hepiniz 12 hafta sonlarında erkek olduğunu öğreniyorsunuz ben 13te gittiğimde kız dedi görse erkeğe benziyo derdi en azından... allah hepinizin çocuklarını sizlere bağışlasın bol bol dua edin bizlerede allah hayırlısını versin.....

kız boncuktada öylemi olmuştu ki ot görünüyormuydu mikroskopta ben testlerde çift çizgi çıkıyordu diye hatırlıyorum mikroskopu hatırlayamadım

Günaydin güzeller nasilsiniz ben bugün cok kötü bir bas agrisi ve mide bulantisi ile uyandim kendime nane limon yapiyorum bakalim gecmezse son care ilac alacaz .

canım çok geçmiş olsun o kadar soğukta üşüttün kendini yani çok normal :94: gel ben sana ilaç yaparımmm

cnm bellı olurmu hımalıayı gormedınmı

kac hafta sonra oglan dedndı hep kızdı

ıns senınde öle olur cnmm bol bol dua et

erkek bebek 13 ile 16. haftada belli olur diye biliyorum kız bebek daha geç belli oluyo benim oğlum 16.haftada belli oldu tabi hamile ne zaman kaldığına da bağlı biraz basında kalındıysa erken belli olur ortasında yada sonunda kalındıysa geç belli olur

Son düzenleme:

ben 5 haftalıkken gitmiştim kese görünür cnm kalp atışınıda duyarsın

normal ultrasonla cnm

5 haftalıkken kese görünür ama bebek ve kalp atışı duyulmaz.yalnışın var
bebegin görülebilmesi için hcg degerinin 1000 den yüksek olması lazım
kalp atışı vajinal usg ile 6 haftalıkken,karından usg ile 7 haftalıkken duyulur en erkenn

berra ben 7 yada 8 haftalıkken gitmeni tavsiye ediyorum

amınnnnnnnnnnnn

elara hoşgeldin . nasılsın ? şimdi ben 5 haftalık görünüyorum son sat a göre. yarın doktora gitsem karından ultrasonla keseyi görebilirmiyiz? yoksa 7 haftalıkken mi gitsem acaba ?

berracım
**vajinal usg ile 5 haftalıkken
karından usg ile 6 haftalıkken bebegin kesesi görünür

**vajinal usg ile 6 haftalıkken
karından usg ile 7 haftalıkken bebegin kendisi görünür kalp atışları duyulur.

8 haftalık gittiginde hepsi görünür hatta bebeginin hareket etmesi bile görünür.

sen folik asit kullanıyorsun dimi??
doktora gittiginde tam kan sayımı ve diger tetkiklerinide yaptır mutlaka.
bu arada ben sana duaları yollamışmıydım?

teşekkür ederim cevabın için elara. en iyisi yarın talillerimi yaptırayım. hcg kaç merak ediyorum. birde göğüslerimin yanları çok acıyor. prolaktine baktırmak istiyorum. 7 haftalık olunca da kontrole giderim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…