- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.981
ELaraaaaaaa
geldinmiiiiiiii
benim otlarla başım belaya girdi ben bugün otları gördüm biliyomusun((
günaydın kızlar....
elaracım bana bişiler göndercektin.onları gönderde bacım bi dahaki ay için başlıyım çalışmalara
kızlar borç oruçlarınızı tutunuzmu.bende başlamayı düşünüyorum.8 gün kadar var.aslında bu kısa günlerde tutmak lazım...:93:
Ben cikiyorum kizlar naneli limon cayimi ictim gidip biraz uyumaya calisayim bakalim düzelecekmiyim
karnıma elini koyup okunan dua var canım bende. başka dua varsa yollarsan sevinirim. ben bir tek onu okuyorum.
rengarenk ARKADASIM SEN NE DIYON HAMILE KALDIGIN ANDA CINSIYET BELLI ZTEN ONDAN SONRA SUT KAZANINA DA DUSSEN CINSIYET DEISMEZ MADEM HAMILESIN SUT PEYNIR YE ATI ALAN USKUDARI GECMISSSSS
slm kzlar 17 haftalık hamileyim uyku tutmadı ne zamandır kk ya giremiyodum şimdi hazır kızımda uyurken biraz takılıyım dedim
elara,hatırlarmısın bilmiyorum sana özelden msj atmıştım cinsiyet için kesedeki konumu ve ilişki günü için kıza yatkın ama farklı durumların var cinsiyeti bana bildir demiştin çok şükür cinsiyet belli oldu dr erkek dedi.İlki kız olduğu için ne yalan söyliyim 2.nin erkek olmasını çok istiyodum çok şükür rabbim gönlüme göre verdi
eşimde varikosel bende pko var yani hamile kalmam imkansızdı doktorlara göre ama 2.ye hamileyim şükürler olsun.ayrıca benim durumumdakilerin genelde kızı olurmuş diyolardı bende nette araştırdığım kadarıyla hamiş olduğumu öğrendikten snr erkek çocuk diyetini denedim ilk 3 ay yapıyomussun,,,
folk asit kullanmadım,süt içmiyorum,yoğurt yersem mutlaka içine bişey karıştırıyorum,peynirin her çeşidini yiyorum,bol armut,muz,kivi,mandalina yiyorum,ayrıca kuru kayısı,kuru üzüm,şerbetli tatlı yiyorum sütlü tatlı yasak,bol kırmızı et,yemeklerimde sofra tuzu kullanıyorum.
kısacası sodyum ve potasyum ağırlıklı beslenirsen erkek,kalsiyum ve magnezyum ağırlıklı beslenirsen kızın oluyomuş
şöyle bi dikkat ettim de kilo kaygısı olan hamile kalınca hemen çayı kahveyi tuzu şekeri kesen annelerin genelde kızı oluyo,çok umursamayıp canının istediğini yiyen bol dinlenen annelerinde oğlu oluyo
size göre nasıl bilmiyorum ama benim gözlemlerim bunlar...
bu arada erkek çocuk isteyene pilav makarna yasak,dün akşama kadar en fazla 1 kaşık yemiştim ama canım çok istedi dün akşam 1 tabak pilav yedim
elaraaaaaaaaa banada yollaaaaaaaaaaaa ben yollamdımmı sana yaa(
nisana yollamıştım sana yollamadım demekki.
Yolluyorum hemen
Sen kaç yaşındasın canım? 4. yü hemen mi düşünüyorsun?merhaba kizlar bende bugun araniza katildim banada yardimci olun uzun zmandir takip ediyorum sizi benide haveslendirdiniz benimde 3 kiz var 1 de erkek olsun istiyorum once allahtan sonra sizlerin tavsiyeleriyle lutfen bana yardim edin
pelin ve hatıra hoşgeldiniz. pelin ilk bebeğinmi ?
sağol elara....diğer sayfalara yazmıştım görmedin heralde..ben gebelil takvimi yapmak isteiyom kendime ama yapmayı bilmiyom...bana takvim yaparsan sevinirm...zahmet olmazsa canım..bir de sen bu sağ sol olayı ile ilgili ne düşünüyon...
teşekkür ederim cevabın için. en iyisi biraz daha sabredeyim.
merhaba kizlar bende bugun araniza katildim banada yardimci olun uzun zmandir takip ediyorum sizi benide haveslendirdiniz benimde 3 kiz var 1 de erkek olsun istiyorum once allahtan sonra sizlerin tavsiyeleriyle lutfen bana yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?