bebek cinsiyet belirleme..

rengarenk ARKADASIM SEN NE DIYON HAMILE KALDIGIN ANDA CINSIYET BELLI ZTEN ONDAN SONRA SUT KAZANINA DA DUSSEN CINSIYET DEISMEZ MADEM HAMILESIN SUT PEYNIR YE ATI ALAN USKUDARI GECMISSSSS

ELaraaaaaaa

geldinmiiiiiiii
benim otlarla başım belaya girdi ben bugün otları gördüm biliyomusun ((

e hayırlı olsun ozaman ne diyim:)
tekrar yap bakalım yine görcenmiii
hakkında hayırlısı olsunn inşallahhh

tmm cnm yazcam birazdan.aslında bildigin şeyler:)

Ben cikiyorum kizlar naneli limon cayimi ictim gidip biraz uyumaya calisayim bakalim düzelecekmiyim

haskenacım cok gecmiş olsunnn Allah şifa versin
su bardagına 2 tatlı kaşıgı kekik koy,üzerine kaynamış sıcak su ilave et karıştır ve bardagın üstü cay tabagı ile kapat
biraz demlensin o şekilde.kekikleri aşagı incek ,biraz limon ilave et iç cnm.sonrada sıkıca giyin yorganı cek üstüne iyice terlemeye calışş.
kalktıgında hiçbişiyin kalmıcak:)
kekik dogal antibiyotik görevini görüyorr
başka antibiyotik kullanmamaya calış,malum bu ay başlıcan denemelerrree

hayırlı olsun bebeginnn
yalnız biyerde hata yapıyorsun cnm.bildigin şeyler dogru yani sodyum potasyum agırlıklı beslenmek filan.
ama bu beslenme şekilini hamile kalmadan 3 ay önce başlanıyor.hamile kaldıgında normal beslenmene devam ediliyorr
şuan hamilesin herşeyden yemen lazım.özellikle süt ve ürünlerini cok tüketmelisinn.bebegin kemikleri senin depondaki kalsyum sayesinde gelişir
deponda kalsyum bulamzsa bukez senin dişlerinden alır kalsiyumu ve buda dişlerinin cüremesine neden olur.

merhaba kizlar bende bugun araniza katildim banada yardimci olun uzun zmandir takip ediyorum sizi benide haveslendirdiniz benimde 3 kiz var 1 de erkek olsun istiyorum once allahtan sonra sizlerin tavsiyeleriyle lutfen bana yardim edin

aranıza yenı katıldım 12 haftalık hamıleyım çok heycanlıyım bebişim gelcek dıyee sızlerden oğrenecek cok seyım warrr simdiden tşkedrmm hepinize..

hatıra ve pelin28 hoşgeldiniz kızlar..

Kızlar benim bebiş geceleri çok zor uyumaya başladı. Gündüzde öyle pek uyuduğu söylenemez. Bitki çayları dışında önerisi olan var mı acep??

http://lbdf.lilypie.com/ZTQtp2.png
bu cetveli yaptım begenmedigin yeri sölersin degiştirirz
sag yumurtalıgın yapısı geregi y spermini cektigi söleniyor.ne kadar dogru bilmiyorum ama genelde sagdan yumurtalma olanların oglu oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kizlar bende bugun araniza katildim banada yardimci olun uzun zmandir takip ediyorum sizi benide haveslendirdiniz benimde 3 kiz var 1 de erkek olsun istiyorum once allahtan sonra sizlerin tavsiyeleriyle lutfen bana yardim edin

Kesin olmamakla birlikte ufak bir tavsiye...Allahın işine karışılmaz fakat geçmiş yıllarda yapılan araştırmalar sonrasında.....Bir çok denek faydasını görmüş olduğu bir yöntemi paylaşayım sizlerle :)

İki regli dönemi arası net biliniyorsa, yani ilk regli olunan tarih netse yöntem uygulanmalı ....Şöyleki ; oveleasyon dönemi sonrası ve il 1 hafta yani yumurtlama dönemi dahil 6 gün içinde hamile kalınırsa kız.....süre atlatılıp ilişkiye girilmeden daha uzak günler yumurtlama döneminin bitimine yakın tarihler erkek çocuğuna hamile kalma olasılığı çok yüksek yüzdelerle ifade ediliyor....Acizane sadece bir tavsiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…