bebek cinsiyet belirleme..

selam
nsılınız kızlar
ben kendimi hiç iyi hissetmiyorumm
hiç birşey bana zevk vermiyo
hamile olsamda ki olacağımı sanmıyorum ona bile sevinemem gibi geliyor

biraz daha açıklarmısın ? pek birşey anlaşılmıyor ?

kızlar haklısınız biraz yanlış anlatmışım.tabi ki kalsiyumlu besinlerde alıyorum ve çok şükür bebeğimin gelişimi çok iyi bi sıkıntım yok ama kalsiyumu sütten değilde peynirden aldım bi süre artık herşeyi yiyorum.bana ilginç gelmişti 2 ay falan uyguladım araştırdığım şeyleri de sizinle paylaşmak istedim

gurbet güzeliiiiii senı yakalamışken sana teşekkür etmek istiyorum tavsiye ettiigin namaz için önce rabbime şükür diyorum sonra sana teşekküürr dediğin namazı kıldım aralıklarla geçen doktora gittim ve doktor erkeğe benzettim dedı inşALLAH bidahakı ay tahmınını net olarak soyler ALLAH hepınızden razı olsun sen din kültürü hocasısın sana bir sorum olcak hamıle kalmadan rüyamda bebeğin ismini osman adı osman diye bağırdı bi ses arkamdan acaba bu ismi koymalımıyım ben istiyom ama eşim pek istemıyo bu ismı bilgi verirsen sevinirim

Berra proklatine baktırmana gerek yokki
zaten hamilelikte proklatin yani süt hormonu salgılanmaya başlarr.gögüs agrın filan şuan normall.

Elara hayırlı olsun derken ??????:44::44::44:
şimdi yemek yedim olmaz sanırım test

serenetta da hamile oldugunda mikroskopta otlar görmüştü
4 saat sonra tekrar yap bakalım

elara arapça olarak muhammed nasıl yazcaz canım yaaa.

internetten arapca nasıl yazıldıgına bak ,bi kac deneme yaparsın sonra kagıtlara yazarsın
ece netten cıktısını almıştı arapca yazılışının

hayırlı olsun fiona. kan tahlili de yaptırdınmı ? beta hcg kaç çıktı ? ben de 7 haftalık olunca gideyim diyorum.

Evet canım aynı gün kan tahlili de yaptırdım.Değerim 2500 çıktı.Aslında benim özel durumum olmasa 7.haftadan önce gitmezdim ama öncesinde 2 düşüğüm var ve kahverengi lekelenmem başlayınca gitmeye mecbur kaldım.Sana tavsiyem vajinal muayene olma.

elaraaaaaaaaa banada yollaaaaaaaaaa
duaları hamile kalan arkadaşlara yolluyorum

merhaba kizlar bende bugun araniza katildim banada yardimci olun uzun zmandir takip ediyorum sizi benide haveslendirdiniz benimde 3 kiz var 1 de erkek olsun istiyorum once allahtan sonra sizlerin tavsiyeleriyle lutfen bana yardim edin
hoşgeldin Allah b agışlasın kızlarını
ne zaman düşünüyorsun tekrar?

aranıza yenı katıldım 12 haftalık hamıleyım çok heycanlıyım bebişim gelcek dıyee sızlerden oğrenecek cok seyım warrr simdiden tşkedrmm hepinize..

hoşgeldin hayırlı olsun bebegin
son adet tarihin
adet döngün
dogum tarihin
ilişki günlerini yazarsan bi tahminde bulunabilirim.

hatıra ve pelin28 hoşgeldiniz kızlar..

Kızlar benim bebiş geceleri çok zor uyumaya başladı. Gündüzde öyle pek uyuduğu söylenemez. Bitki çayları dışında önerisi olan var mı acep??

kızın kac yaşında?

canım hayırlı olsun
başladınmı iğneye

hep aklimdasin ben burada olmasamda hep aklimdasiniz canim
amin canim aminn

kizlar beni ne cabuk unuttunuz yaaa resimlerimie yorum bile yapmamisiniz:84::84:

gurbet canım hoşgeldin . nasılsın ? ne zamandır gelmeni bekliyordum bende. geçmişi okuduysan biliyorsundur . artık bende hamileyim canım. rabbim inşallah hayırlı ve sağlılı erkek evlat nasip eder. canım can parçamın bahsetiği namazı bana da yollarmısın rica etsem ? dualarında beni de uutma lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…