- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.001
Berra ben bugün itibariyle 5+3 hamileyim.Tam 5 haftalıkken karından ultrason ile kese çok küçük olarak göründü
Sen kaç yaşındasın canım? 4. yü hemen mi düşünüyorsun?
Kesin olmamakla birlikte ufak bir tavsiye...Allahın işine karışılmaz fakat geçmiş yıllarda yapılan araştırmalar sonrasında.....Bir çok denek faydasını görmüş olduğu bir yöntemi paylaşayım sizlerle :)
İki regli dönemi arası net biliniyorsa, yani ilk regli olunan tarih netse yöntem uygulanmalı ....Şöyleki ; oveleasyon dönemi sonrası ve il 1 hafta yani yumurtlama dönemi dahil 6 gün içinde hamile kalınırsa kız.....süre atlatılıp ilişkiye girilmeden daha uzak günler yumurtlama döneminin bitimine yakın tarihler erkek çocuğuna hamile kalma olasılığı çok yüksek yüzdelerle ifade ediliyor....Acizane sadece bir tavsiye.
selam
nsılınız kızlar
ben kendimi hiç iyi hissetmiyorumm
hiç birşey bana zevk vermiyo
hamile olsamda ki olacağımı sanmıyorum ona bile sevinemem gibi geliyor
bu arada adetime 5 gün kalmış
hiç farkında değilim
hep aklimdasin ben burada olmasamda hep aklimdasiniz canimdualarında benide unutma((
amin canim aminnamınnnnnnnnnnnn
teşekkür ederim cevabın için elara. en iyisi yarın talillerimi yaptırayım. hcg kaç merak ediyorum. birde göğüslerimin yanları çok acıyor. prolaktine baktırmak istiyorum. 7 haftalık olunca da kontrole giderim artık.
Elara hayırlı olsun derken ??????:44::44::44:
şimdi yemek yedim olmaz sanırım test
elara arapça olarak muhammed nasıl yazcaz canım yaaa.
hayırlı olsun fiona. kan tahlili de yaptırdınmı ? beta hcg kaç çıktı ? ben de 7 haftalık olunca gideyim diyorum.
bilmiyorum canım ama dokunsan ağlayacak durumdayımslm niye iyi hissetmiyorsun bakayım?
takip etmiyomusun canım
duaları hamile kalan arkadaşlara yolluyorumelaraaaaaaaaa banada yollaaaaaaaaaa
hoşgeldin Allah b agışlasın kızlarınımerhaba kizlar bende bugun araniza katildim banada yardimci olun uzun zmandir takip ediyorum sizi benide haveslendirdiniz benimde 3 kiz var 1 de erkek olsun istiyorum once allahtan sonra sizlerin tavsiyeleriyle lutfen bana yardim edin
aranıza yenı katıldım 12 haftalık hamıleyım çok heycanlıyım bebişim gelcek dıyee sızlerden oğrenecek cok seyım warrr simdiden tşkedrmm hepinize..
hatıra ve pelin28 hoşgeldiniz kızlar..
Kızlar benim bebiş geceleri çok zor uyumaya başladı. Gündüzde öyle pek uyuduğu söylenemez. Bitki çayları dışında önerisi olan var mı acep??
Evet canım aynı gün kan tahlili de yaptırdım.Değerim 2500 çıktı.Aslında benim özel durumum olmasa 7.haftadan önce gitmezdim ama öncesinde 2 düşüğüm var ve kahverengi lekelenmem başlayınca gitmeye mecbur kaldım.Sana tavsiyem vajinal muayene olma.
hep aklimdasin ben burada olmasamda hep aklimdasiniz canim
amin canim aminn
kizlar beni ne cabuk unuttunuz yaaa resimlerimie yorum bile yapmamisiniz:84::84:
bilmiyorum canım ama dokunsan ağlayacak durumdayım
bu ay hiç umudum yo artık karamsarlığa kapıldım o yüzden farkında değilim zamanın
hep aklimdasin ben burada olmasamda hep aklimdasiniz canim
amin canim aminn
kizlar beni ne cabuk unuttunuz yaaa resimlerimie yorum bile yapmamisiniz:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?