bebek cinsiyet belirleme..

sana yolladıgım duaların içinde gurbetin namaz ve duasıda var.
üstteki Allah rızası için iki rekat namaz kılınır diye başlayan kısım

Elara
seranattamıda böyle öğrenmişti ben sadece Boncuğu biliyodum
dayanamadım 4 saatei yine yaptım karmakaraışık otlarla dolu :84:
yok eve gidince ben test yapacam bu ay değildi ama yaaaa:84::84::84:

bilmiyorum canım ama dokunsan ağlayacak durumdayım

bu ay hiç umudum yo artık karamsarlığa kapıldım o yüzden farkında değilim zamanın

Canım seni çok iyi anlıyorum.Bir takım olumsuzluklar yaşayınca insan umutsuz olabiliyor.Şu anda ben hamileyim ama sevincimi yaşayamıyorum.Yine kötü şeyler yaşayacakmışım gibi hissediyorum.Daha eşim hariç kimse bilmiyor.Çünkü etrafımdakileride üzüyorum.Eşiminde umutlanmaması için sürekli olumsuz konuşuyorum.Eşimde kızıyor bebek senin gibi umutsuz bir annada tabiki kalmak istemez diyor.Artık Bebeğimi Allaha emanet etmekten başka şansım yok.

elaraa nasılsın canım sen nezaman ağır toplardan istifa etçen bizi burdan bebeklerimizle postalıcan sen daha ne beklıyon senın hamıle kalışından tut doğumuna kadar bizi burda tutcen gariiii

canım hayırlı olsun
başladınmı iğneye

sorma qwert cım o da ayrı bir dert.Doktor şimdilik asririnin yeterli olacağını kan pıhtılaşma değerimin tam bilinmediğinde iğnenin fazla gelip yine düşük yapabileceğimi söyledi.Ben de bir hematoloğa gittim testimi yaptırdım ama pazartesi belli olacak o yüzden çok tedirginim.İnşallah bebeğim pazartesiye kadar dayanır beni bırakmaz.

Elara
seranattamıda böyle öğrenmişti ben sadece Boncuğu biliyodum
dayanamadım 4 saatei yine yaptım karmakaraışık otlarla dolu :84:
yok eve gidince ben test yapacam bu ay değildi ama yaaaa:84::84::84:

Ay canım hadi bakalım inşallah vardır.Bişeyler olmasa adet gününde otlar çıkmaz herhalde.:26:

elaraa nasılsın canım sen nezaman ağır toplardan istifa etçen bizi burdan bebeklerimizle postalıcan sen daha ne beklıyon senın hamıle kalışından tut doğumuna kadar bizi burda tutcen gariiii

iyiyim cnmm sagoll
bende en yakın zamandaa patlamış toplara karışcam merak etme:)

fiona Allah yardımcın olsun cnm.inşallah bu kez bebegin sana sıkı sıkı tutuncak bırakmıcak annesini
sana duaları yolladım mı ben?

hiç ummadığın anda neler olur sen merak etme
sınavdayız unutma canım herşeyin hayırlısı inşallah
inşallah hiç beklemediğim zamanda olur

ayy bide bunlar var ya allah yardım etsin

Canım Allah razı olsun teşekkür ederim.Bana dua göndermedin canım.Hamilelik öncesi olanları gönderdin.Ben yapmak için geç kalmadım dimi?

ALLAH şifa versin canım inşALLAH bi aksılık çıkmazda bebeğını kucağına alırsın

oooo hamişsin sen yaa:))))))
ben demedimmi sana senden ümitliyim önümüzdeki bi kac ayda hamiş kalcan diyee :))

akıntı durumun nasıl

akıntım yok gibi sanırım
ama Elara bu ay değildi yaaa inan çok hazırlanmıştım bu sefer dr randevu bile almıştım şurubumda hazırdı akşam test yaparım bakalımmmmm

hatırlıyomusun ilk defa 10.günde yaptım dedim ondan kaldım ben eğer hamileysem
2 günbelim ağrıdı ve sol tarafım

kafam karıştı yaaaa olmadı gibi içime sinmedi , neyse sabah yazarım artık
ama hasta olursam daha çok sevinecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…