- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.021
gurbet canım hoşgeldin . nasılsın ? ne zamandır gelmeni bekliyordum bende. geçmişi okuduysan biliyorsundur . artık bende hamileyim canım. rabbim inşallah hayırlı ve sağlılı erkek evlat nasip eder. canım can parçamın bahsetiği namazı bana da yollarmısın rica etsem ? dualarında beni de uutma lütfen.
bilmiyorum canım ama dokunsan ağlayacak durumdayım
bu ay hiç umudum yo artık karamsarlığa kapıldım o yüzden farkında değilim zamanın
sana yolladıgım duaların içinde gurbetin namaz ve duasıda var.
üstteki Allah rızası için iki rekat namaz kılınır diye başlayan kısım
34 yasindayim hemen dusunuyorumcunki yas geciyor birde benim adam bir evin bir oglu oyuzden
Elara
seranattamıda böyle öğrenmişti ben sadece Boncuğu biliyodum
dayanamadım 4 saatei yine yaptım karmakaraışık otlarla dolu :84:
yok eve gidince ben test yapacam bu ay değildi ama yaaaa:84::84::84:
canım hayırlı olsun
başladınmı iğneye
Elara
Bonie Family Planning Light, Aile planlamas, Dourganlik takvimi, cinsiyet belirleme, erkek ocuk yapma, kz ocuk yapma, doum kontrol
bu sayfada aşagı kıımlarda sonucu alınması bölümü var ordaki 3 şekilden hangisi sendeki görüntü?
Elara
elaraa nasılsın canım sen nezaman ağır toplardan istifa etçen bizi burdan bebeklerimizle postalıcan sen daha ne beklıyon senın hamıle kalışından tut doğumuna kadar bizi burda tutcen gariiii
sorma qwert cım o da ayrı bir dert.Doktor şimdilik asririnin yeterli olacağını kan pıhtılaşma değerimin tam bilinmediğinde iğnenin fazla gelip yine düşük yapabileceğimi söyledi.Ben de bir hematoloğa gittim testimi yaptırdım ama pazartesi belli olacak o yüzden çok tedirginim.İnşallah bebeğim pazartesiye kadar dayanır beni bırakmaz.
inşallah hiç beklemediğim zamanda olurhiç ummadığın anda neler olur sen merak etme
sınavdayız unutma canım herşeyin hayırlısı inşallah
sorma qwert cım o da ayrı bir dert.Doktor şimdilik asririnin yeterli olacağını kan pıhtılaşma değerimin tam bilinmediğinde iğnenin fazla gelip yine düşük yapabileceğimi söyledi.Ben de bir hematoloğa gittim testimi yaptırdım ama pazartesi belli olacak o yüzden çok tedirginim.İnşallah bebeğim pazartesiye kadar dayanır beni bırakmaz.
kesinlikle 3(((((((((((((((
iyiyim cnmm sagoll
bende en yakın zamandaa patlamış toplara karışcam merak etme:)
fiona Allah yardımcın olsun cnm.inşallah bu kez bebegin sana sıkı sıkı tutuncak bırakmıcak annesini
sana duaları yolladım mı ben?
Canım seni çok iyi anlıyorum.Bir takım olumsuzluklar yaşayınca insan umutsuz olabiliyor.Şu anda ben hamileyim ama sevincimi yaşayamıyorum.Yine kötü şeyler yaşayacakmışım gibi hissediyorum.Daha eşim hariç kimse bilmiyor.Çünkü etrafımdakileride üzüyorum.Eşiminde umutlanmaması için sürekli olumsuz konuşuyorum.Eşimde kızıyor bebek senin gibi umutsuz bir annada tabiki kalmak istemez diyor.Artık Bebeğimi Allaha emanet etmekten başka şansım yok.
inşallah hiç beklemediğim zamanda olur
ayy bide bunlar var ya allah yardım etsin
oooo hamişsin sen yaa:))))))
ben demedimmi sana senden ümitliyim önümüzdeki bi kac ayda hamiş kalcan diyee :))
akıntı durumun nasıl
oooo hamişsin sen yaa:))))))
ben demedimmi sana senden ümitliyim önümüzdeki bi kac ayda hamiş kalcan diyee :))
akıntı durumun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?