- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.041
akıntım yok gibi sanırım
ama Elara bu ay değildi yaaa inan çok hazırlanmıştım bu sefer dr randevu bile almıştım şurubumda hazırdı akşam test yaparım bakalımmmmm
hatırlıyomusun ilk defa 10.günde yaptım dedim ondan kaldım ben eğer hamileysem
2 günbelim ağrıdı ve sol tarafım
kafam karıştı yaaaa olmadı gibi içime sinmedi , neyse sabah yazarım artık
ama hasta olursam daha çok sevinecem
umut yinede ümitlendirmeyelim seni şimdidenn.hakkında hayırlısı olsunn
testi dogru yaptıgından eminsin dimi
ALLAH şifa versin canım inşALLAH bi aksılık çıkmazda bebeğını kucağına alırsın
canım adet tarihin buğünmü
elara prolaktin hamileliğin son döneminde salgılanmıyor mu ? ben kızıma hamileyken hiç göğüs ağrısı yaşamamıştım. acaba şimdi bir sorun mu var diye endişeleniyorum.
fiona yolladım duları cnm.hemen başlayın okumaya eşinde yazılanları yapsın bu akşamm
böyle duygusal iniş çıkışlar olabiliyor kendini fazla üzme yine de canım.bilmiyorum canım ama dokunsan ağlayacak durumdayım
bu ay hiç umudum yo artık karamsarlığa kapıldım o yüzden farkında değilim zamanın
fiona
ben kendi derdime düştüm bugün kusura bakma canımya
inşallah bişey olmaz iyi düşün rabbim yardım eder inşallah
akıntım yok gibi sanırım
ama Elara bu ay değildi yaaa inan çok hazırlanmıştım bu sefer dr randevu bile almıştım şurubumda hazırdı akşam test yaparım bakalımmmmm
hatırlıyomusun ilk defa 10.günde yaptım dedim ondan kaldım ben eğer hamileysem
2 günbelim ağrıdı ve sol tarafım
kafam karıştı yaaaa olmadı gibi içime sinmedi , neyse sabah yazarım artık
ama hasta olursam daha çok sevinecem
canim cok cok sevindim Allah tamamina erdirsin gonlunde yatan olsun insallh hayirli evlat olsunnngurbet canım hoşgeldin . nasılsın ? ne zamandır gelmeni bekliyordum bende. geçmişi okuduysan biliyorsundur . artık bende hamileyim canım. rabbim inşallah hayırlı ve sağlılı erkek evlat nasip eder. canım can parçamın bahsetiği namazı bana da yollarmısın rica etsem ? dualarında beni de uutma lütfen.
sagol canim benim yavrularimmmm valla oglum oldugu haklde destek amacli buraydaydim sonra zayiflama derdine dustum zayiflam topinde vakit gecirdim bir sure ara ara buradayim yazmaya calisiyorumalbümdeki yavrular senınmı ALLAH bağışlasın MAŞALLAHgöz deymesin yavrulara
çok şekerlermiş
Allah isteyen herklese versin canim benim isim konusunda yusuf ismini gordum gercek hayatla bire bir hemde ve yusuf koyduk adini oglumun yusuf emregurbet güzeliiiiii senı yakalamışken sana teşekkür etmek istiyorum tavsiye ettiigin namaz için önce rabbime şükür diyorum sonra sana teşekküürr dediğin namazı kıldım aralıklarla geçen doktora gittim ve doktor erkeğe benzettim dedı inşALLAH bidahakı ay tahmınını net olarak soyler ALLAH hepınızden razı olsun sen din kültürü hocasısın sana bir sorum olcak hamıle kalmadan rüyamda bebeğin ismini osman adı osman diye bağırdı bi ses arkamdan acaba bu ismi koymalımıyım ben istiyom ama eşim pek istemıyo bu ismı bilgi verirsen sevinirim
hayret bişisin ya.aylardır ugraşıyorsun hamiş kalmak için
demekki vakti bu aymış
bence umutsuz olmaaa.senin yumurtlamadan 1 gün önce olmuş ilişki.ilişkiye girdigin gün akıntın ve agrıların nasıldı??? karabiber gibi olmuş senin bu arada
dogum tarihini tekrar yaz bioyada bakayım
canim cok cok sevindim Allah tamamina erdirsin gonlunde yatan olsun insallh hayirli evlat olsunnn
sagol canim benim yavrularimmmm valla oglum oldugu haklde destek amacli buraydaydim sonra zayiflama derdine dustum zayiflam topinde vakit gecirdim bir sure ara ara buradayim yazmaya calisiyorum
Allah isteyen herklese versin canim benim isim konusunda yusuf ismini gordum gercek hayatla bire bir hemde ve yusuf koyduk adini oglumun yusuf emre
DUA VE NAMAZ LA GELEN OGLUSLARIMIN HIKAYELERI...........
canlarim benim ilk cocugum benim kiz oldu
ondan sonra dogal olarak erkek bebek istedim ve rabbime diledim iki erkek sahibi oldum allahin emaneti onlar bana ins...
ben duaya cok inaniyorum duanin gücünede...
ben bekarken bir kitap okumustum...
kitapta aynen söyle yaziyordu:erkek bebek isteyenler Allah rizasi icin iki rekat namaz kilsin namaz bitince sonunda ayetel kürsi okusun ve bittikten sonra ALLAHIM BANA HAYIRLISINDAN ERKEK EVLAT NASIP ET DESIN diye yaziyordu.....
evlendik bir kiz cocugu sahibi olduk ben ikinciyi istedim ve aklima bu dua geldi.
yapicam dedim ve ayni sekilde uyguladim. yalniz illaki erkek olsun diye degil ben her zaman önce saglikli sonra hayirli bir evlat istedim esim bebek istemiyordu ben istedim Hamile oldugumu duyunca kizacak diye böyle bir sey yaptim onun haberi yoktu cünkü ben korunuyordum.tabi erkek bebekleri seviyordu o yüzden böyle brsey yaptim rabbimden gelene raziyim her zaman... iki ay sonra dr. bana erkek bebegin olacak dedi cok mutlu oldum.....bu yöntemi teyzemede önerdim onunda bir kizi vardi ikinciyi erkek istiyordu oda uyguladi ve onunda oglu oldu ins.......
4 sene gecti ben dedim bir daha istiyorum ve ayni sekilde namazimi kildim duami ettim ve iki ay sonra dr. oglun olacak dedi.gerci dr.a gitmeden ben rüyamda gördüm..
6 haftalikti bebisim karnimda
rüyami anlatayim sizlere...
rüyamda dr.a kontrole gitmisim..ve orada siyah tenli bir bayan hamile esiyle sira bekliyorlar.bende bekliyorum ve orada kücük boylu birisi cikti ve dediki cinsiyetini secemedim kadinmi erkek mi... SENIN DEDI OGLUN OLACAK ADIDA YUSUF OLACAK DEDI BEN ISTEMEDIM KOMSUMUN OGLU YUSUF DEDIM ISRAR ETTI YUSUF OLACAK DIYE rüyadan uyandim esim Hamile oldugumu bilmiyor tabi ona dedim böyleyken böyle oda dedi sacmalama dedi...... neyse
randevüyü aldim gittim dr.a inanmayacaksiniz fakat orada hindistanli siyah tenli bir kadin oturuyor hamile ve esiyle sira bekliyor.ben iceri girdim dr. demesinmi oglun olacak diye .......bende rüyami dr.a anlattim oda güldü..(bu arada dr.umda kücük boylu birisiydi iki aylikken cinsiyetini söylerdi)...adi dedim yusuf olacak resmini cekti verdi bana esime gösterdim...oglun olacakmis diye cünkü hic ihmal vermiyordu bebek gelecegine ve cok mutlu oldu tabiii inanamadi resmin tarihine bakti ve ayni gün cekilmisti....
Rabbim her isteyenin dilegini versin kollarini bos birakmasin ins...
benden tavsiye yapin sizinde pipiliniz olsun ins bu arada gönülden isteyin bu namazi karsilikli eslerde kilabilirlerr..
kime tavsiye ettiysem 10 kisiden 9 zunun oglu oldu kirmizi ile yazili yeri oku canim ruyamda gelen isim
canim manevi bir guc bu yaaa yer gök dua ile duruyorrrr bunu unutmayalim insallhhhhhhGurbetgüzeli söylediğin namazı bende kıldım.Ben bu namazın aynı zamanda hamile kalmadada etkili olduğunu düşünüyorum.Şahsen bende öyle oldu.Paylaştığın için teşekkür ederim.Hakkını helal et.
hayırlısı olsun bakalım
ama çok karnım ağrıyo hastalanacak gibiyim bence değilimmmm
eğer hasta olursam bu otlar nerden çıktı hala anlamadım:97:
sabah bak istersen hemde kesinleşmiş olur yormayalım seni bidaha 17/08/1976
canim simdi sen 3. ye mi hamilesin sebeblere sailmak lazim canim benim yurekten yapilan dualari yapilan ibdetleri arbbim geri cevirmezzben senı 2. kızıma hamıleyken okumuştum başka bi topikti sonra not aldım dediğin namazı ben sana aslında 1.5 sene önce rastladım verdiğin bilgiler için sana ve elaraya teşekkür ederim RABBİM KARŞIMA SİZİ ÇIKARTTI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?