bebek cinsiyet belirleme..

umuttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt kiz hamilemisin canimmmm yaaaaaa ben analmadi birseyyyyyy ben de her an süpruz yapabulurun heeeeee

cnm erkek gününde hamiş kalmışsın
hem tek ilişki hemde yumurtlama zamanı ilişki olmuş
hamişsenn bi ogluş daha geliyor bence:)
inşallahh hamilesindirrrr
degilsende hayırlısı olsun diyelim

sağol canım hakkını helal et çok hakkın geçiyor ama içime doğan değilim neyse bekleyeceğiz artık

amma kaynatmışsınız kızlar yine oku oku bitmiyor
ben bugün kaçamak yaptım arabayla 2 dakika mesafede kuaförüme gittim manikür yaptırdım kaş aldırdım ve çok iyi geldi kendime geldim yat yat psikolojim bozuldu evde valla doktorum duymasın ama napayım ya çok sıkıldım

gurbettt sende geçmişe pek bakmıyon
oğluşu haber verdiğim msjda sanada bişiler yazdım
kısmetse bursaya geldiğinde haberleşelim falan dedim
görmemişsin bak iskendere götürücem seni

bak canım çekti şimdi:128lsa ıyı giderdi ağzımın suları aktı bide ayran olcak yanında ooohhhhhhhh

ya kızlar peki kız çocugu için bildiğiniz bi dua yokmu 1tane oğlum var çok istiyorum sağıklı hayırlı bi kızım olsun tabi allahım herşeyin hayırlısını versin
bide şu çin takviminde benim dogdugum ayla son adet tarihim aynı yani kasımda dgünüm kasımda son adet tarihim 26 yamı bakmam lazım 27yemi bitirdigim yaşmı girdigim yaşmı

sorma anacim iki laptop varidi onlari göcurdum kk ya girmekten dedim ya buda uyuz yavs calisiyor valla yazdigima sukr ediyom giiii gecmisi okumak ne mumkunnnn amamne olursa olsun sizi seviyommm biliyorm oglun olcek kutlamistim oglan analarini Allah tamamina erdirsin insallhhhh

canım yanlış bilmıyosam gurbet güzelinin dediği namazı kız içinde kılabilirsin

UMUT östorojen hormonunun seviyesi bi yumurtlama zamanı bide hamileyken artarr
östorojen seviyesi arttıgında tükürükte tuz miktarı artıyor ve tükürük kurudugunda böle otsu kristalli şekiller cıkıyor
ovulasyon mikroskobuda bu görevi görüyor işte

şuan senin tükürügünde tuz miktarı artmış.yani östorojen seviyen yükselmiş

3 ihtimal var
1.hamilesin
2.tekrar yumurtluyon:))
3.mikroskoba yalnış bakıyon falan filan.

memenin üstüdneki kahverengi kısımda beyaz pıtırcıklar varmı baksana bi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…