- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.061
Kızlar yarın giremem sanırım nete. şimdiden hepinzin yeni yılını kutluyorum. Yeni yıl hepimiz dleklerinin gerçekleştiği bir yıl olur inşallah. Hepinize iyi seneler....
cnm erkek gününde hamiş kalmışsın
hem tek ilişki hemde yumurtlama zamanı ilişki olmuş
hamişsenn bi ogluş daha geliyor bence:)
inşallahh hamilesindirrrr
degilsende hayırlısı olsun diyelim
canim simdi sen 3. Ye mi hamilesin sebeblere sailmak lazim canim benim yurekten yapilan dualari yapilan ibdetleri arbbim geri cevirmezz
biz vesileyiz canim sen yaradana siki saril o verdi insallah hayirlisini verdi
umuttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt kiz hamilemisin canimmmm yaaaaaa ben analmadi birseyyyyyy ben de her an süpruz yapabulurun heeeeee
yok şu an değilim canım bugün adet günüm bekliyommm
ama otlar kafamızı karıştırdı :)))))
yok şu an değilim canım bugün adet günüm bekliyommm
ama otlar kafamızı karıştırdı :)))))
umut hadi hayırlısı hayırlı haberlerını beklıyom galiba ağır toplardan biri daha patlamak üzere
ne otu giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bende yapam testmi ne ki o
kız san acevap vereceğim hiç aklıma gelmezdi
boncuk mikroskobunu bana yolladı bugünde yumurtlama gününde olması gereken şekilleri ben gördüm
ondan yola çıktık biraz :)))
gurbettt sende geçmişe pek bakmıyon
oğluşu haber verdiğim msjda sanada bişiler yazdım
kısmetse bursaya geldiğinde haberleşelim falan dedim
görmemişsin bakiskendere götürücem seni
sorma anacim iki laptop varidi onlari göcurdum kk ya girmekten dedim ya buda uyuz yavs calisiyor valla yazdigima sukr ediyom giiii gecmisi okumak ne mumkunnnn amamne olursa olsun sizi seviyommm biliyorm oglun olcek kutlamistim oglan analarini Allah tamamina erdirsin insallhhhhgurbettt sende geçmişe pek bakmıyon
oğluşu haber verdiğim msjda sanada bişiler yazdım
kısmetse bursaya geldiğinde haberleşelim falan dedim
görmemişsin bakiskendere götürücem seni
ya kızlar peki kız çocugu için bildiğiniz bi dua yokmu 1tane oğlum var çok istiyorum sağıklı hayırlı bi kızım olsun tabi allahım herşeyin hayırlısını versin
bide şu çin takviminde benim dogdugum ayla son adet tarihim aynı yani kasımda dgünüm kasımda son adet tarihim 26 yamı bakmam lazım 27yemi bitirdigim yaşmı girdigim yaşmı
bak canım çekti şimdi:128lsa ıyı giderdi ağzımın suları aktı bide ayran olcak yanında ooohhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?