- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.081
canım yanlış bilmıyosam gurbet güzelinin dediği namazı kız içinde kılabilirsin
hiiiiibilenin çıkacağını bilseydim yazmazdım valla
hemde hamile biri bildi kıss gerçekten özendiysen yemen lasım :18:
sen ölee deyince bende kendimi suçlu hissettim bak şimdi
evet tebriğini okudum .. şu pc işini çözemedin gittisorma anacim iki laptop varidi onlari göcurdum kk ya girmekten dedim ya buda uyuz yavs calisiyor valla yazdigima sukr ediyom giiii gecmisi okumak ne mumkunnnn amamne olursa olsun sizi seviyommm biliyorm oglun olcek kutlamistim oglan analarini Allah tamamina erdirsin insallhhhh
elara kız MAŞALLAH sana profösör oldun kıız herşeyden haberin var bişeyide bilmezsen dilimi ısıracam bilgi makınesi yoksa sen kadın doğum uzmanımısın bize demıyon:26:UMUT östorojen hormonunun seviyesi bi yumurtlama zamanı bide hamileyken artarr
östorojen seviyesi arttıgında tükürükte tuz miktarı artıyor ve tükürük kurudugunda böle otsu kristalli şekiller cıkıyor
ovulasyon mikroskobuda bu görevi görüyor işte
şuan senin tükürügünde tuz miktarı artmış.yani östorojen seviyen yükselmiş
3 ihtimal var
1.hamilesin
2.tekrar yumurtluyon:))
3.mikroskoba yalnış bakıyon falan filan.
memenin üstüdneki kahverengi kısımda beyaz pıtırcıklar varmı baksana bi?
sende bursadamıydın yoksamakşam kocışe derim getirir canım sen rahat ol kafama taktığım şeyı yerim
sende bursadamıydın yoksam
elara kız MAŞALLAH sana profösör oldun kıız herşeyden haberin var bişeyide bilmezsen dilimi ısıracam bilgi makınesi yoksa sen kadın doğum uzmanımısın bize demıyon:26:
çoktandır canım iskender kebap çekiyordu zaten tam denk geldi yemek şart oldu artık
asil ne yaptın kızz topıktekı hamıleler taşa tutcak senıı herkesın ağzını sulandırdın
vallaha ne bilimm yaw .. ben bursadan kimse yokasil ne yaptın kızz topıktekı hamıleler taşa tutcak senıı herkesın ağzını sulandırdın
bugün herkesin menüsünde iskender varhamile degilim ama benim bile canım cekti:)
bende kocaya söleyim getirsin barrii hehe
Canım iskender bilinmez mi ya. İstanbulda her 5 restoranttan birinde vardır herhaldevallaha ne bilimm yaw .. ben bursadan kimse yok
bursadan kimse olmayıncada iskenderi nerden bilecek die düşündüm
bende çok şehri gezdim ama her şehrin kendine özgü
yemeğini bilmem .. valla biliniyormuş demek ki
Canım iskender bilinmez mi ya. İstanbulda her 5 restoranttan birinde vardır herhalde
hadi canımgerçekten bilmiyordum
bunu söylemekten utanıyorum ama istanbula gitmek bana bi nasip olmadı
Olsun canım bebişinle gelirsin inşallah Bursa-İstanbul arası çok az haftasonuna gezmeye bile gelebilirsiniz:)
kızlar durmadan bağlantım kopuyor geçmişi okumaya çalışıyorum cevap yazayım diyorum pat bağlantı gitmiş ya ama sizi çok özlüyoruuummm umuuuuuuut hamişmisin yoksa kııııızzz :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?