- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.101
Kızlarrrrrrr Elara
Hastalandım ben az önce
ve ilk defa hastalandığıma sevindim sanırım çünkü bu ay değildi gibi gelmişti bana zamanııı
neyse hayırlısı olsun inşallah
Elara benim anlamadığım şimdi bu otlar nerden çıktı peki ???? :97:
otları kontrol etmeye devam bakalım :97:
kızlar durmadan bağlantım kopuyor geçmişi okumaya çalışıyorum cevap yazayım diyorum pat bağlantı gitmiş ya ama sizi çok özlüyoruuummm umuuuuuuut hamişmisin yoksa kııııızzz :86:
değilim değil hasta oldum canım bu ay dr gidecem zaten
senin deneme oldumu yoksan ??? otlar ne şekilde
valla benimkiler bayağı büyümüşler
umut normal hastalıkmı yerleşme kanaması olmasın
merhaba kizlar bende bugun araniza katildim banada yardimci olun uzun zmandir takip ediyorum sizi benide haveslendirdiniz benimde 3 kiz var 1 de erkek olsun istiyorum once allahtan sonra sizlerin tavsiyeleriyle lutfen bana yardim edin
ıyı hadı gozun atdın cnmm ama benceKızlarrrrrrr Elara
Hastalandım ben az önce
ve ilk defa hastalandığıma sevindim sanırım çünkü bu ay değildi gibi gelmişti bana zamanııı
Kızlarrrrrrr Elara
Hastalandım ben az önce
[
ıyı hadı gozun atdın cnmm ama bence
bu ayda kalsaymıssın hepsı tıtıyomus cnmm
neyse kısmet ıns bu ay kalırsın dr de bı problem cıkmaz ınsss......
ii halt ettin:)) hevesimizi kursagımızda bıraktınn
neyse bidaki ay hamiş kalamzsan seni agır toplar listesinden cıkarcam .ona göre calış bu ay.şimdi otur 0 verdim sana :)))
fnha doktora gitmiş yum catladı demiş doktor.o gün ve ertesi gün iliki yaşanmış
vajina asidik olunca ilişki olmuş olabilir.bioritmde kızdaymış
truf.yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girmiş.yani ovulasyon testin iki koyu cizgi cıkınca.biosu kızda onunda
can0677 de aynen trfu gibi iki koyu cizgi cıkınca ilişkiye girdi.yani yummdan 2 gün önce
ama varya ben senden şüphelenmeye başladım
sen kadındoğumcu falansında bizimi kandırıyosun yoksa :)))
herşeyi biliyosun kardeşimmmm valla süper
peki benim bu otlar neden oldu sence erala gerçi hergün takip ediyorum ben
yoksa ben adetle beraber yumurtluyo dahada yumurtlamıyormuyum
iyi akşamlar kızlar herkeşler yaprak dökümü finali izliyolar herhaldeşimdi reklam girdi bende bi bakıyım dedim...hergün güzel haberler geliyo yaaaa çok seviniyorum allah hepinizin yüzünü güldürsün
benimde bugünlerde duygusallığım üstümde valla bi sıkıntı bi üzüntü hiç mutlu hissetmiyorum kendimi sanki bebeğe bakamıcam gibi geliyo nasıl başedicem diye sıkıntıya giriyorum bide kızım çok babacı kimseyle paylaşamıyo altından kalkamıcakmışım sanki...sonra aklıma doğum geliyo sezaryen olmak istemiyorum normal doğum istiyorum ama oda zor bu saatten sonra doktorlar riske girmek istemiyolar epudirel normal istiyorum... sonra bi alıngan oldum bi alıngan sormayınherşey batıyo eşim kızımı sevince beni niye sevmiyo diye ağlayasım geliyo çocukla kendimi yarıştırıyom ne istiyorum bilmiyorum herşey bana sırtını dönmüş sanki
Arkadaşlar bişey sorcam sizce piyasada bulunan yumurtlamayı gösteren cihazların hangisi iyiydir bilgisi olan varmı
sen bu uyarılardan herhangibirini ihlal ettinmi:)
umut hepsini geçtim forumda çok aktif
yazıpta hala nası beceriyon yaw alıntıyla kendi yazdığını birbirine geçirmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?