- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.121
ıyı hadı gozun atdın cnmm ama bence
bu ayda kalsaymıssın hepsı tıtıyomus cnmm
neyse kısmet ıns bu ay kalırsın dr de bı problem cıkmaz ınsss......
ocak ayıda çok iyiydi hatırlasanabioritim
herşey kısmet işi ama dr gidecem ayrıca karbonatlı su falan 1 hafta önceden yapacam şurupta vardı listede eğer bunları yapamadan olsaydı sanki içimde burukluk olacak
allah hayırlısını nasip etsin hepimize
gurbettt sende geçmişe pek bakmıyon
oğluşu haber verdiğim msjda sanada bişiler yazdım
kısmetse bursaya geldiğinde haberleşelim falan dedim
görmemişsin bakiskendere götürücem seni
clear blue gayet başarılı bu konuda
boniefamily mikroskoplada hamile kalan arkadaşımız oldu.
ben tükürükle yapılan testlere pek güvenmiyorum.
sadece clear blue idrarla yapılıyor ve yumurtlamaya en yakın zaman da pozitif veriyor
çok şükür bursada yaşayan birini buldumcnmm ben bursalıyım ve kısmaet olursa marta dogum yapıcam hazıran gıbı gıdıcem anneler orda yasıyor yaz sonuna kadar mudanyadayım cnmm bende baklerım ...o zamana sende dogum yapmıs olucaksın sanırım..
çok şükür bursada yaşayan birini buldum
ben haziran son hafta yada temmuz ilk haftası gibi yaparım
inş. aksi bişi çıkmazsa .. mudanyanın benim için özel
bi yeri vardır davetini seve seve kabul ederim
ama sende bana gelirsin izinli olucam
bol bol kaynatırız çocuk bakımıyla ilgili
tecrübelerinden faydalanırım
diger testlerde çizgilerle yada otlarla ugraşıyorsun.ve cok kafa karıştırıyorclear blue digital sanırım değil mi,
ben medismart kullandım. ama her ikisininde kullanımında 24-36 saat öncesini haber verir diyor ama, clear blue daha mı hassas canım
önce linki kopy yapcanelara sağol cetvelin yapmışsın..şimdi ben ne yapacağımda o cetvel benim ismim altınca çıkacak..ya kusura bakma ben çok cahilim galiba....
clear blue gayet başarılı bu konuda
sadece clear blue idrarla yapılıyor ve yumurtlamaya en yakın zaman da pozitif veriyor
elara sağol cetvelin yapmışsın..şimdi ben ne yapacağımda o cetvel benim ismim altınca çıkacak..ya kusura bakma ben çok cahilim galiba....
firegirl 1986 arkadaşım sen ne teraftan yumurtlamıştın sağdan mı soldan mı...
bu needemek canım ya benimde sol tarafım kasıgım hep ağrıyo
oğlak senin lekelenmeler gitmiştir inşallah...bu arada senin yumurtlama sadan mı soldan mı oldu...
ii halt ettin:)) hevesimizi kursagımızda bıraktınn
neyse bidaki ay hamiş kalamzsan seni agır toplar listesinden cıkarcam .ona göre calış bu ay.şimdi otur 0 verdim sana :)))
evet ya bak çok etkilenebilen bi yöntem.o sebepten bencede en iisi lh kitle riUmut bak nette şöle yazıyor kopy yapıom
UYARILAR
1- Bazı ilaç ve hormon tedavileri esnasındaki sonuçlar yanıltıcıdır.
2- Enfeksiyon geçirmekteyseniz ya da ağız ve diş ile ilgili bir enfeksiyon hastalığınız varsa, sonuç sağlıklı değildir.
3- Hamilelik geçirilmiş ya da hormonal bazı ürünler alınmışsa önerimiz cihazı kullanmadan önce 2 ay beklemenizdir.
4- Menapoz süresince hormon değişikliklerine bağlı olarak metod işlemez.
5- Bu cihaz bir doğum kontrol cihazı değildir. Üreme ve cinsiyet analizine yardımcı olur.
6- Cihazı kullanmadan önce ve sonra temizliğine dikkat etmek doğru sonuç açısından çok önemlidir.
7- Yemek ve kahve artıkları karışmış bir tükürükte
üreme zamanındaki görüntü aşağıdaki şekilde olup
asıl görüntüyü vermez.
Arkadaşlar bişey sorcam sizce piyasada bulunan yumurtlamayı gösteren cihazların hangisi iyiydir bilgisi olan varmı
ya ben prediktörde kullandım medismartta.bence medismart çok net okunuyor.ve benim tam zamanımda sonuç vermişti.üstelik pozitif sonucu sadece bir gün görmüştüm.11 12 .günler silikti 13.gün çok koyu çıktı.deneme yapmıştım silikleşince.yani ertesi gün sabah.ama olmadı ayrı meseleclear blue gayet başarılı bu konuda
sagol canim ocak yainda dusunuyorumduaları hamile kalan arkadaşlara yolluyorum
hoşgeldin Allah b agışlasın kızlarını
ne zaman düşünüyorsun tekrar?
hoşgeldin hayırlı olsun bebegin
son adet tarihin
adet döngün
dogum tarihin
ilişki günlerini yazarsan bi tahminde bulunabilirim.
kızın kac yaşında?
sagol canim ocak ayinda dusunuyorum ama birazdaha erteleye bilirim buay sagdan yumurtlayacagimi tahmin ediyorumduaları hamile kalan arkadaşlara yolluyorum
hoşgeldin Allah b agışlasın kızlarını
ne zaman düşünüyorsun tekrar?
hoşgeldin hayırlı olsun bebegin
son adet tarihin
adet döngün
dogum tarihin
ilişki günlerini yazarsan bi tahminde bulunabilirim.
kızın kac yaşında?
Kesin olmamakla birlikte ufak bir tavsiye...Allahın işine karışılmaz fakat geçmiş yıllarda yapılan araştırmalar sonrasında.....Bir çok denek faydasını görmüş olduğu bir yöntemi paylaşayım sizlerle :)
İki regli dönemi arası net biliniyorsa, yani ilk regli olunan tarih netse yöntem uygulanmalı ....Şöyleki ; oveleasyon dönemi sonrası ve il 1 hafta yani yumurtlama dönemi dahil 6 gün içinde hamile kalınırsa kız.....süre atlatılıp ilişkiye girilmeden daha uzak günler yumurtlama döneminin bitimine yakın tarihler erkek çocuğuna hamile kalma olasılığı çok yüksek yüzdelerle ifade ediliyor....Acizane sadece bir tavsiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?