bebek cinsiyet belirleme..

yani kırmızılı olan yer bernilin yazdığı ama seninki ile
birleşmiş onu diorum çünkü çok aktif yazdığın için
kurdu olman lasım bu işlerin babındaaa

Son düzenleme:
gurbettt sende geçmişe pek bakmıyon
oğluşu haber verdiğim msjda sanada bişiler yazdım
kısmetse bursaya geldiğinde haberleşelim falan dedim
görmemişsin bak iskendere götürücem seni

cnmm ben bursalıyım ve kısmaet olursa marta dogum yapıcam hazıran gıbı gıdıcem anneler orda yasıyor yaz sonuna kadar mudanyadayım cnmm bende baklerım ...o zamana sende dogum yapmıs olucaksın sanırım..

clear blue digital sanırım değil mi,
ben medismart kullandım. ama her ikisininde kullanımında 24-36 saat öncesini haber verir diyor ama, clear blue daha mı hassas canım

cnmm ben bursalıyım ve kısmaet olursa marta dogum yapıcam hazıran gıbı gıdıcem anneler orda yasıyor yaz sonuna kadar mudanyadayım cnmm bende baklerım ...o zamana sende dogum yapmıs olucaksın sanırım..
çok şükür bursada yaşayan birini buldum
ben haziran son hafta yada temmuz ilk haftası gibi yaparım
inş. aksi bişi çıkmazsa .. mudanyanın benim için özel
bi yeri vardır davetini seve seve kabul ederim
ama sende bana gelirsin izinli olucam
bol bol kaynatırız çocuk bakımıyla ilgili
tecrübelerinden faydalanırım

tabıkıde seve seve paylasırım aslında kızlarf .ler dsaha rahat ben efede cok arastırıyordum cok okuyorduum ayrıca psıkolofı egıtımı aldıgım ıcın fazlaca hassas davranıyordum amna sımdı rahatım daha bılınclıyım efe de korkuyordum ama bunda sadece dogumdan korkuyorumm o kadar offf dogum konusundada bılmemek cok guzel mıs bole saf saf gıt hastaneye yat dogum yap ama sımdı bılıyorum sezeryandan korkmuyorum cok rahat gecırmıstgım sadece oglumdan 1 gun bıle olsa nasdıl ayrılcam dıye korkuyorum..

clear blue digital sanırım değil mi,
ben medismart kullandım. ama her ikisininde kullanımında 24-36 saat öncesini haber verir diyor ama, clear blue daha mı hassas canım
diger testlerde çizgilerle yada otlarla ugraşıyorsun.ve cok kafa karıştırıyor
clear blue monitöründe yumurtlamaya en yakın zamanda gülen yüz işareti cıkıyor.sen anlıyorsunki kısa süre sonra yumurtan catlıcakk.

elara sağol cetvelin yapmışsın..şimdi ben ne yapacağımda o cetvel benim ismim altınca çıkacak..ya kusura bakma ben çok cahilim galiba....
önce linki kopy yapcan
kontrol paneli
profil düzenle
aşagı tarafta çizelge bölümüne linki yapştırıp kaydet dicen

eczanede satılırmı bu. Ayrıca o kadar bilgilisin ki sen hamile kalmada ben klmıycam sen ne yaptıysan aynısnı yapıcam, takipcinim ona göre

elara sağol cetvelin yapmışsın..şimdi ben ne yapacağımda o cetvel benim ismim altınca çıkacak..ya kusura bakma ben çok cahilim galiba....

elara çok sağol canım Allah senden razı olsun...çok güzel olmuş....
benim rus takvimi kızımda tutuyo..bunda erkek gösteriyo....
kızımda çin takvimi tutmuyo....bunda da kız gösteriyo
bioritim kız günleri
sağdan yumurtalmışım....bakalım sonuş ne diyecek.....7-8 haftalık usg resmini sana söylemek için tam 8 haftalıkken doktora gidicem.....bu arada benim dün keseyi doktor karından bakılan ultrasonla gördü ve dün 4+4 günlüktü bebek....benim bebek erken göründü galiba...

ii halt ettin:)) hevesimizi kursagımızda bıraktınn
neyse bidaki ay hamiş kalamzsan seni agır toplar listesinden cıkarcam .ona göre calış bu ay.şimdi otur 0 verdim sana :)))

evet ya bak çok etkilenebilen bi yöntem.o sebepten bencede en iisi lh kitle ri
Arkadaşlar bişey sorcam sizce piyasada bulunan yumurtlamayı gösteren cihazların hangisi iyiydir bilgisi olan varmı

ya ben prediktörde kullandım medismartta.bence medismart çok net okunuyor.ve benim tam zamanımda sonuç vermişti.üstelik pozitif sonucu sadece bir gün görmüştüm.11 12 .günler silikti 13.gün çok koyu çıktı.deneme yapmıştım silikleşince.yani ertesi gün sabah.ama olmadı ayrı mesele

clearbluda gülenyüz çıkınca değil ertesi gün yapmak lazım.gülnisa arkadaşım öle yapmıştı.hemde biosuda erkekteydi.ama kızı odu.gurbet bilir

sagol canim ocak yainda dusunuyorum

sagol canim ocak ayinda dusunuyorum ama birazdaha erteleye bilirim buay sagdan yumurtlayacagimi tahmin ediyorum tavsiyelerini bekliyorum

sag olcanim sanirim ben hep o hatayi yaptim adetten sonra sik iliskiyle oldu benim kizlar hep simdi biraz blinclendim ama biraz gec ama dahada bir umit var cok dusundum 2 sene felan hep aklimin ucunda birkerede yumurtlama tarihini deneyim necikar diyorum bir yandanda korkuyorum ama yuzde yuz istiyorum bana destek verin lutfen yada istanbulda bildiginiz dr varmi catlatma ignesiyle yapmak istiyorum lutfen yardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…