- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.141
sat 9 eylül
adet döngüm 36 gün
dr 26 eylül olarak tahmin etti
doğum tarhim 26/04/1979
teşekkür ederim canım...
yok canım kocaeli komşu sayılırız
firegirl 1986 arkadaşım sen ne teraftan yumurtlamıştın sağdan mı soldan mı...
canım ben sağdan yumurtladım kesem 7+4 soldaydı çin rus erkek bioritimde nötr erkeğe yatkın günlerdi
Selam kızlar nasılsınız?
Bir tanıdığım hamile oğlu olacak yorumlar yapmış paylaşım sitesinde. Allah ım inanamazsınız ya daha çocuk doğmadan nasıl böbürlenmiş anlatamam şöyle okkalı bir yorum yapardım ama şimdi kızım var ya yanlış tarafa çekerler eminim. O yüzden hayırlısıyla bir oğlum olursa Allah beni böbürlenmekten korusun hem çok komik hem de sinir bozucu olabiliyor bazıları.Anlamadığım sen de bir kadınsın erkek çocuğunu nasıl böyle yüceltebilirsin sanki küçük dağları ben yarattım modunda. Bu arada hiçbir samimiyetim olmayan biri, arkadaşımın arkadaşı aslında ama arkadaşım yorum yapınca ben de gördüm haliyle. Allah ne verirse o oluyor, bunu anlamak bu kadar mı zor yaaa
Görümcen de bir acayipmiş canım en iyisi böyle sinir bozucu insanlarla bu konulara hiç girmemek. Senden öğrenmiş bir de inkar ediyor desene. Ama çok güvenmesin öyle ha deyince olmuyor Allah ın takdiri.evet cnm ya öyel insanlara bende sinir oluyorumbide gecenlerde görümcem demesinmi şimdiyine hamile kalıyım kızım olucak diye diyorum allah bilir orasını sen bielemzsin allah ne verirse yok ben biliyom kız olucak diyo allahım ya sinir oldum ona inşallah erkek olur hamile kalınca bu arada kızı var sonra oğlu oldu 1 buçuk yasında suan bende ona dedim sağ yatınca erkek sol yatınca kız hesabımı yok ya alakası yok diye mıymıyladı ama kendi demişti sağ tarafıma yatıyodum oğlum oldu diye heralde ona güvenerekten öyle konusuyo denedi ya şimidi yine kızım olucak diyo benim diyo görseniz okadar emin konusuyo ki şaşırırsınız
ben yattım kızlar kendimi iyi hissetmiyorum,boğazım ağrıyo.her yerim ağrıyo...
iyi geceler sizlere...
kızların için baktırcaksan ilişki günleride lazımelara bıo dedıgın ne mesela benımkı ne acaba 17 -11-1975 dogum tarıhaım
Selam kızlar nasılsınız?
Bir tanıdığım hamile oğlu olacak yorumlar yapmış paylaşım sitesinde. Allah ım inanamazsınız ya daha çocuk doğmadan nasıl böbürlenmiş anlatamam şöyle okkalı bir yorum yapardım ama şimdi kızım var ya yanlış tarafa çekerler eminim. O yüzden hayırlısıyla bir oğlum olursa Allah beni böbürlenmekten korusun hem çok komik hem de sinir bozucu olabiliyor bazıları.Anlamadığım sen de bir kadınsın erkek çocuğunu nasıl böyle yüceltebilirsin sanki küçük dağları ben yarattım modunda. Bu arada hiçbir samimiyetim olmayan biri, arkadaşımın arkadaşı aslında ama arkadaşım yorum yapınca ben de gördüm haliyle. Allah ne verirse o oluyor, bunu anlamak bu kadar mı zor yaaa
ben yattım kızlar kendimi iyi hissetmiyorum,boğazım ağrıyo.her yerim ağrıyo...
iyi geceler sizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?