bebek cinsiyet belirleme..

Merhaba arkadaşlar yazılarınıza biraz göz attım.Ben de fikrinizi almak istedm.Benim ikinci hamileliğim.5 yaşında bir kızım var.Şu an 15.haftadayım.Ayın 1'inde kanamam oldu.10 gün yatak istirahati.Çok şükür şimdi iyiyim.Kızıma hamileyken hiç mide bulantım olmamıştı.Bunda ise 2.aya girdiğimden bu yana özellikle akşam saatlerinde bulantım oluyor.Artık her gün olmamaya başladı.Bebeği sağ tarafımda hissediyorum.Gece yatarken özellikle sağa yatarsam rahat ediyorum.Kızımdayken hangi tarafta hissetmiştim hatırlamıyorum.geçen hafta kontrolde dr kıza benziyor deyince biraz buruklaştım.İnsan iki evladı da tatmak istiyor.Çok şükür sağlıklı ama...Böyle düşününce bazen suçlu hissediyorum kendimi.Neyse 10 gün sonra kontrolde kesinlik kazanır sanırım.Sizlerle paylaşmak istedim.iyi akşamlar...

çoğunluk erkek bebek istiyo...ne çok kızı olan varmış meğer....:87: bende 2.sini kız istiyorum allahın izni ile.....

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız?

Bir tanıdığım hamile oğlu olacak yorumlar yapmış paylaşım sitesinde. Allah ım inanamazsınız ya daha çocuk doğmadan nasıl böbürlenmiş anlatamam şöyle okkalı bir yorum yapardım ama şimdi kızım var ya yanlış tarafa çekerler eminim. O yüzden hayırlısıyla bir oğlum olursa Allah beni böbürlenmekten korusun hem çok komik hem de sinir bozucu olabiliyor bazıları.Anlamadığım sen de bir kadınsın erkek çocuğunu nasıl böyle yüceltebilirsin sanki küçük dağları ben yarattım modunda. Bu arada hiçbir samimiyetim olmayan biri, arkadaşımın arkadaşı aslında ama arkadaşım yorum yapınca ben de gördüm haliyle. Allah ne verirse o oluyor, bunu anlamak bu kadar mı zor yaaa

Son düzenleme:

evet cnm ya öyel insanlara bende sinir oluyorumbide gecenlerde görümcem demesinmi şimdiyine hamile kalıyım kızım olucak diye diyorum allah bilir orasını sen bielemzsin allah ne verirse yok ben biliyom kız olucak diyo allahım ya sinir oldum ona inşallah erkek olur hamile kalınca bu arada kızı var sonra oğlu oldu 1 buçuk yasında suan bende ona dedim sağ yatınca erkek sol yatınca kız hesabımı yok ya alakası yok diye mıymıyladı ama kendi demişti sağ tarafıma yatıyodum oğlum oldu diye heralde ona güvenerekten öyle konusuyo denedi ya şimidi yine kızım olucak diyo benim diyo görseniz okadar emin konusuyo ki şaşırırsınız

Görümcen de bir acayipmiş canım en iyisi böyle sinir bozucu insanlarla bu konulara hiç girmemek. Senden öğrenmiş bir de inkar ediyor desene. Ama çok güvenmesin öyle ha deyince olmuyor Allah ın takdiri.

İnsan evladını kız olsun erkek olsun çok seviyor ama bu böbürlenme nedir anlamıyorum özellikle bazı erkek anneleri (sözüm meclisten dışarı) bariz şekilde üstünlük taslıyorlar. Özellikle de hissettirmeye çalışarak yapıyorlar bunu. Allah tan bu topikte dertleşiyoruz da iyi geliyor valla.

zilli oglum pc yi kapatti sankim hizli calisiyorr
anacim alptoplar tamire gitti insallh hemen gelurde kavusurm onlarada sizedee
anam sunnet oldumda demiyor habire kuduruyor yaaaa asilmavi anacim cami avlusnda bulusah sneinle 7. ayda junnioruda görürrüm o zamnnn sen nerede kaliyon yakinmisn orayaaa

elara bıo dedıgın ne mesela benımkı ne acaba 17 -11-1975 dogum tarıhaım
kızların için baktırcaksan ilişki günleride lazım
hamile kalacagın ay hangisi ise o aya bakalım

böle kadınlar yüzünden erkek milletinin dötü kalkıyor zaten.

ben yattım kızlar kendimi iyi hissetmiyorum,boğazım ağrıyo.her yerim ağrıyo...

iyi geceler sizlere...

gecmiş olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…