bebek cinsiyet belirleme..

selam kızlar iyi haftalar, hafta sonu girip bakamadım. biraz okuyayım
elaracım erkek bebeğe hamile kalan arkadaşlar alkali duş yaptımı bilgin varmı, hamileliği zorlaştırıyo gibi geldi bana yorumlardan hani bende hem yaşım nedeniyle uzatmamak hemde şubatı kaçırmamak istiyorum tabiki kısmet ama..

Son düzenleme:
gecmıs olsun canım ama bı sorun cıkarmaz bence rahat ol bır akadasın usg sını gormustum bu nededım su bebek suda kıstım dedı yanı kız kıstle hamıle kalmıs sımdı tosuncuk bır oğlu var.dr kontrolunde olursan bır problem çıkmaz gıbı gelıyor bana
kan değerlerim normal çıktı . ama sol overde 32,5 mm lik çikolata kisti tesbit edildi. doktor takip edelim dedi. umarım problem olmaz.

kan değerlerim normal çıktı . ama sol overde 32,5 mm lik çikolata kisti tesbit edildi. doktor takip edelim dedi. umarım problem olmaz.

tekrar gecmiş olsun cnm.bence sorun olmaz.

kızlar sinamın bebeği kız mı erkek mi anlayamadım.

4 aya kadar erkek dendii.amniyosentez yapıldı orda kız oldugu anlaşıldı
zaten bi oglu vardı kız istiyordu Allah gönlüne göre verdi

tekrar gecmiş olsun cnm.bence sorun olmaz.

4 aya kadar erkek dendii.amniyosentez yapıldı orda kız oldugu anlaşıldı
zaten bi oglu vardı kız istiyordu Allah gönlüne göre verdi

berracım içini ferah tut canım,inş. önemli bişey değildir.

teşekkür ederim kızlar . umarım herşey yolunda olur. yalnız araştırdığıma göre hamile kalmaya engel zolan bir durummuş.

boncuk ve momof karbonat koydular vajiye

geçmiş olsun berra
o kist bence çikolata kisti değildir.normal gebelik kisti oluyor zamanla geçiyor.
bende de olmuştu.
belki yanlış bakmıştır doktor kimbilir

gunaydın kızlar
herkesın yenı yılını kutluyor herseyın gonlunuzce olmasını dılıyorum
2 gundur mıde bulantılarım basladı sureklı yatıyorum sımdılık kusmalar baslamad ıns baslamaz.
yarın dra gıdıcem troıdım ve bebegım ıcın bugun ablama geldım,oda ınternete gırmemden hoslanmıyor sohbet edelım dıyor :) neyse ıns sızler ıyısınızdır az kaldı ayın 5 ınden sonra gelıcem ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…