- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.361
geçmiş olsun berra
o kist bence çikolata kisti değildir.normal gebelik kisti oluyor zamanla geçiyor.
bende de olmuştu.
belki yanlış bakmıştır doktor kimbilir
gunaydın kızlar
herkesın yenı yılını kutluyor herseyın gonlunuzce olmasını dılıyorum
2 gundur mıde bulantılarım basladı sureklı yatıyorum sımdılık kusmalar baslamad ıns baslamaz.
yarın dra gıdıcem troıdım ve bebegım ıcın bugun ablama geldım,oda ınternete gırmemden hoslanmıyor sohbet edelım dıyor :) neyse ıns sızler ıyısınızdır az kaldı ayın 5 ınden sonra gelıcem ıns
gunaydın kızlar
2 gundur mıde bulantılarım basladı sureklı yatıyorum sımdılık kusmalar baslamad ıns baslamaz.
yarın dra gıdıcem troıdım ve bebegım ıcın bugun ablama geldım,oda ınternete gırmemden hoslanmıyor sohbet edelım dıyor :) neyse ıns sızler ıyısınızdır az kaldı ayın 5 ınden sonra gelıcem ıns
oglak cok gecmıs olsun cnm kanamalarla ılgılı bır bılgım yok ancak bulantılarında ıkısıde hemen gecer ıns cok zor
gunaydın kızlar
naber kızlar midem yüzünden bugün yine fenayım yat kalka devamlı keyfim yok bir de benim kahverengi lekeler iyice arttı azalacağına nolcak bilmiyorum
hoşgeldin cnm
yarınki doktor kontrolün ii gecer inş.güzel haberlerini bekliyoruz
cnm progestan da kullanıyorsun kanamanın kesilmesi lazımdı aslında
doktorunla konuştunmu ne diyor??
kanamanın miktarı ve rengi nasıl
naber kızlar midem yüzünden bugün yine fenayım yat kalka devamlı keyfim yok bir de benim kahverengi lekeler iyice arttı azalacağına nolcak bilmiyorum
slm nasılsınız hatunlar
canım geçmiş olsun , aslında fitil kullanıyorsun lekeler için.bence progestanın hapını kullan canım.başka bir doktorada sor.o hemen kesiyor lekelenmeyi.bu arada bildiklerim nar , maydonoz , kimyon bunları çok tüketme oğlakcım.inş. en yakın zamanda şikayetlerin geçer canım.
hayatım hiçbir şey yiyemiyorumki narı filan nerdeee
progestanı kesti doktorum 9 hafta dolduktan sonra progestan kullanmak anlamzıs dedi boşu boşuna karaciğeri böbreği yormaktan başka bir anlamı yok diyor
canimmm benimm isvicredemisin trden de tedarik edebilirsin canim netten ismarla
hayatım hiçbir şey yiyemiyorumki narı filan nerdeee
progestanı kesti doktorum 9 hafta dolduktan sonra progestan kullanmak anlamzıs dedi boşu boşuna karaciğeri böbreği yormaktan başka bir anlamı yok diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?