bebek cinsiyet belirleme..

slm boncuk , senin de yeni yılın kutlu olsun canım.geçmiş olsun mide bulantısı seni çok rahatsız ederse onun için ilaç isteyebilirsin doktorundan.ablanla bol bol sohbetini et canım biz burdayız nede olsa.bu arada benimde beklenmeyen adet tarihime 8-9 gün var o gün gelsede rahatlasam diyorum.

size de iyi seneler canım.
Allah yardımcın olsun fazla mide bulantın olmasın inşallah

tsk ederım kızlar ıns fazlalasmaz
bengu cnm ıns hamılesındır deneme yabtınmı sen bu ay
umutcum cnm reglı olmussun ıns bu 2011 de reglı olmazsın artık
lıza nasılsın okudum cnm sevındım esınle aranızın duzelmesıne hep ıyı olun emii
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız

naber kızlar midem yüzünden bugün yine fenayım yat kalka devamlı keyfim yok bir de benim kahverengi lekeler iyice arttı azalacağına nolcak bilmiyorum

hoşgeldin cnm
yarınki doktor kontrolün ii gecer inş.güzel haberlerini bekliyoruz

naber kızlar midem yüzünden bugün yine fenayım yat kalka devamlı keyfim yok bir de benim kahverengi lekeler iyice arttı azalacağına nolcak bilmiyorum

cnm progestan da kullanıyorsun kanamanın kesilmesi lazımdı aslında
doktorunla konuştunmu ne diyor??
kanamanın miktarı ve rengi nasıl

kırmızı yada pembe değil kesinlikle hep kahverengi ve günde 3 kere avuçiçi kadar geliyor kırmızı değilse sorun yok diyorlar

canım geçmiş olsun , aslında fitil kullanıyorsun lekeler için.bence progestanın hapını kullan canım.başka bir doktorada sor.o hemen kesiyor lekelenmeyi.bu arada bildiklerim nar , maydonoz , kimyon bunları çok tüketme oğlakcım.inş. en yakın zamanda şikayetlerin geçer canım.

hayatım hiçbir şey yiyemiyorumki narı filan nerdeee
progestanı kesti doktorum 9 hafta dolduktan sonra progestan kullanmak anlamzıs dedi boşu boşuna karaciğeri böbreği yormaktan başka bir anlamı yok diyor

progestanı kesti doktorum 9 hafta dolduktan sonra progestan kullanmak anlamzıs dedi boşu boşuna karaciğeri böbreği yormaktan başka bir anlamı yok diyor

anladım canım,doktora güvenmekten başka seçeneğimiz yok.neyseki raporlusun dimi , dinlenmeye devam..

ben 12 haftalık olana kadar kullandım progestanı
ilk 3 ay cok önemli bence devam etmelisin.

kızlar az önce doktorumla görüştüm
ve beni alt üst etti .. usg kontolunde ense kalınlığı gelişim
herşey normaldi 2 li test sonucum sınırda çıkmış
ayın 20 sinde gel 3 lüyü yapalım dedi
beynim durdu resmen
ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…