- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.561
EZEL OTLAR YOK OLDUMU SENDE
benim otlar yeni çıkmay abaşladı ama ilginç olan mesela bir kısımda gözüküyo
sanki orda tükürüğn kuruduğu yer gibi yani anlatabildimmi
haskena geçmiş olsun
günaydın bengü. iyi olmaya çalışıyorum. dün akşamdan beri başım ağrıyor. onun dışında iyiyim. sen nasılsın ? evet elara yok. merak ettim bende.
canım sol kasığımda biraz ağrı oluyor ama bilmiyorum.hep kendimi dinliyorumTesekkür ederim canim iyi dileklerin icin ...................Bengu bi belirti var mi canim ?
canım sol kasığımda biraz ağrı oluyor ama bilmiyorum.hep kendimi dinliyorum
haskena gecmıs olsunnnnnnnnn
Dinle bak bebis anne ben geliyorum diyormu acaba ?
Evet evet desin desin .......................
ya canım ağzından bal damlıyor ama başka belirti yok,mesela göğüslerim hiç şişmedi.daha erken mi acaba?
belirtiler farklılık gösterebiliyor. ben kızıma hamileyken öğrenmeden önce yani hiç göğüs ağrısı, şişkinlik hissetmedim. sadece ara ara kasıklarımda batma oluyordu. şimdi batma filan yok, yalnızca göğüslerimde hassasiyet oldu.
ya canım ağzından bal damlıyor ama başka belirti yok,mesela göğüslerim hiç şişmedi.daha erken mi acaba?
Selamlar arkadaslar , topik basligi dikkatimi cekti..
2 yasinda bir oglum var, yavastan yavastan 2. cocugu düsünmeye basladik, tabiki herseyden önce herkes gibi en hayirlisini en sagliklisini istiyorum, ama madem böyle bir konu varkiz icin neler yapliyor :)) benimle paylasabilirmisiniz deneyip basarili olan arkadaslarim..
tesekkür ettim..
hepinizinde yeni yili kutlu olsun
Selamlar arkadaslar , topik basligi dikkatimi cekti..
2 yasinda bir oglum var, yavastan yavastan 2. cocugu düsünmeye basladik, tabiki herseyden önce herkes gibi en hayirlisini en sagliklisini istiyorum, ama madem böyle bir konu varkiz icin neler yapliyor :)) benimle paylasabilirmisiniz deneyip basarili olan arkadaslarim..
tesekkür ettim..
hepinizinde yeni yili kutlu olsun
her hamilelik farklı oluyor.benimde bundan önceki hamileliğimde göğüslerim çok şişmişti ve hassaslaşmıştı,kasık ağrılarım adet zamanında hissettim yada ben dikkat etmedim.bakalım canım bekleyip göreceğiz.
dün rüyamda salatalık yiyordum.netten baktım ne anlama geliyor.rüyayı gören kişinin eşi hamile kalırmış.ama bu rüyayı ben gördüm :)))
EZEL OTLAR YOK OLDUMU SENDE
benim otlar yeni çıkmay abaşladı ama ilginç olan mesela bir kısımda gözüküyo
sanki orda tükürüğn kuruduğu yer gibi yani anlatabildimmi
Kiz hadi insaAllah hem ne farkediyor kocalarda bizden beter hamile kalmis gibi oluyorlar biz dokuz ay onlardan daha rahat oluyoruz onlar hep diken üstünde yok yemene dikkat et yok hastalanma yok agir kaldirma v.s. kiz adet olsa erkeklerde hamile kalsa benim koca hic yataktan cikmaz bebege birsey olur diye Rabbiminde bildigi varki erkeklere degilde bize vermis bu güzelim özelligi
sitede virüs var yine.hata raporu verip kapatıyor beni offfffffffffffff:84::84:
Evim berbat.kızım kurabiyeleri paramparça etmiş oyuncaklar hertarafta yemeğim yok evin hiç bi tarafına el değmedim. Oruçluyum midem bulanıyor of kızlar nedir benim bu çilem
allah yardımcın olsun mimoza. Benimde senden aşağı kalır yanım yok. Ev darmadağın, özellikle yatak odasında adım atacak yer yok, akşama yemek de yok. Başım ağrıdan çatlıyor resmen. Ne kötü bir gün yaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?