bebek cinsiyet belirleme..

amaaaan bende kızımda hiç naz yapmamıştım. Hep ikinci de acısını çıkarıcam. Hep naz yapıcam diyordum. Yine naz filan yaptığım yok. Beceremiyorum herhalde. Akşam düşünüorum ne istesem diye aklıma hiçbirşey gelmiyo

yavaşyavaş kalkayım arada bakarım kızlar.kızım uydu yattığı yerde.onu yatırıp işlerimi halledeyim bari.
üstelik misafir salonumda heryer çamaşır.çamaşırlık koltuklar masa dahil kurusun diye içerde biriktirdikçe biriktirdim.ütülerde var.kızlar benden haber alamazsanız ruhum FATİHA OKUYUN İNTAHAR EDEBİLİRİM

bugün midem çok bulandı mutfağa hiç giremedim de mesela , dışardan canının çektiği bişey iste bakalım ya da canının çektiği bir meyve olabilir.

SLM KIZLAR.....Nasılsınızzzz

AY TOPIGIMIZIN NESESI h.geldın g. olsun cnmmm

rabbım beterınden saklasın...Nasılsın sımdı ıns daha ıyısındr?????

kızlar temızlık yapıyom tullerı felan ındırdım yıkanıyo cam sılıyom bı yandan

buyuk kızımın sınavları var bu hafta fulll oyuzden pek gıremıyom.....

berracım cnm g.olsun aman dıkkat et hastalıklar kol gezıyo valla

umutcum bg._ckk ezel ısmını sayamadıklarım ıns sızde ıyısınızdr.

ELARA cıdden nerelerde yok 2 gundur ıns önemlı bırsey yokdur..

bugün midem çok bulandı mutfağa hiç giremedim de mesela , dışardan canının çektiği bişey iste bakalım ya da canının çektiği bir meyve olabilir.

ben birşey istesem anında alır gelir. Akşamları sürekli canın birşey istiyor mu iye sorup duruyor zaten ama benim aklıma isteyecek birşey gelmiyor. Ama bu akşam bulayım birşey de istiyeyim bari . Hamileliğin tadını çıkarayım azıcık değil mi ?

neyse kızlar sızı sevıyorum a.e.o

duanızda nolur benıde unutmayınn

işlerı bıtıreyım cocuklar gelmeden

teşekkür ederim tatlım . Ilaç da alamayınca zor yani. Sana da kolay gelsin. Valla benim tüller de yıkancak da haftasonu artık.

çok soğuk bu soğukta camları falanmı siliyosun ben üşüyorum valla hastamı olacam ne (
benim tüllerimde kirlendi :84:

teşekkür ederim tatlım . Ilaç da alamayınca zor yani. Sana da kolay gelsin. Valla benim tüller de yıkancak da haftasonu artık.
ınankı kırlenıyo berracım yaaa bayramda yıkamısdım

bu sefer baya bı ara verdım hastalıklardan dolayı...

çok soğuk bu soğukta camları falanmı siliyosun ben üşüyorum valla hastamı olacam ne (
benim tüllerimde kirlendi :84:
ay cnm valla sılıyom tuller yıkanınca sılmessen olmuyo ya

aman dıkkat et topıkde sen saglam kal barııı herkes hasta bası ban cektım

ardımdan haskenacım geldı havalar tam hastalık havası

sende haafta sonu yıkarsın cnmmm

BerniL Mimoza tesekkür ederim canlar iyi dilekleriniz icin kiz tam cikacaktim ki dökülüverdiniz teker teker nasil ayrilayim simdi ben sizden BerniL kiz bi arkadas vardi kulaklari cinlasin gamzecim oda senin gibi tam bir ev hatunuydu ben ona tam altin diyordum ahanda topigin ikinci tam altinida sen oldun kiz nasil yetistiriyon o kadar is, cocuk, ben senin yerinde olsan tuvalete gitmeye zaman bulamaz altima bez felan baglardim heral anladin sen onu Masallah hemde 41 kere Masallah..........

Son düzenleme:
Oy tatli cadim benim yerim senin o tatli dilini ne yaptin yilbasi sabahi vermissin kocana hediyeyi hadi hayirlisi olsun ....................

vallah bakalım verdim ama bekliyorummm ama umutlu değilim Haskena olmicak gibi geliyor

EZEL OTLAR YOK OLDUMU SENDE

benim otlar yeni çıkmay abaşladı ama ilginç olan mesela bir kısımda gözüküyo
sanki orda tükürüğn kuruduğu yer gibi yani anlatabildimmi

evet umut ot mot yok ama dediğin gibi bazen küçüçük bir kısımda minicik bir otlu görüntü var gibi oluyor onu dikkate alma sen

canım hoşgeldin vallah iyiyim diyemiyorum ben bugün yaa çok stresliyim offf işler birden yığıldı kafamı bir yere veremiyorum

haskena kız anamdaa anaaaam kımler gelmiş hoşgeldiiin sefalar getirdin çok geçmiş olsun canım özlettın kendsini kııız canım bi daha bole olmasın

Son düzenleme:
yaprakksenı nıye unutalım kız senıde çok özledım ama inan topiğe giremıyom bu ara küçük kız huysuz çok uyurken fırsatını buldummu açıyom okuyom bazen yazmadan çıkıyom kımse olmuyo

vallah bakalım verdim ama bekliyorummm ama umutlu değilim Haskena

olmicak gibi geliyor

Bu kadar acik sözlü olaninida ilk kez gördüm Ocak hastaliginla beraber deneriz kiz ay bende bi umuta bi sana kendime arkadas ariyom yetti biktim bu agir topluktan canima tak dedi ..:84:

haskena kız anamdaa anaaaam kımler gelmiş hoşgeldiiin sefalar getirdin çok geçmiş olsun canım özlettın kendsini kııız canım bi daha bole olmasın

Sagolasin Cano iyi dileklerin icin en son kaynanada yemek yedim galiba zehirlemeye calisti ama olmadi basaramadi kocise söyledim diyorki baska isi yok seninle ugrasacak kadincagiz ( ???????? )ben fast food cok tüketirim yedin yedin sucu anneme atma diyor .................(Anasinin kuzusu )

sen evde değilmisin nasıl çok yiyosun fast foodd

Yaprak................... Güzel kizlarin güzel annesi oglan anasi adayi nerelerdesin kiz sen bende yoktum bir haftadir kim var kim yok bilmiyorum ,diger arkadaslarda topige fazla ugramamislar onlarda ondan farketmemislerdir yoksam insan bacisini merak etmez mi kiz ?SENI SEVIYORUZ :::::::::::::::::::::::::::::::::::

iyiyiz çok şükür bugün günler sonra uğrayanlar yazıyo anlaşma yapmış gibi sen nasılsın

benn sizlerleyim ya bugün çookkkkk iyiyim
kendimi bayağı yanlız hissetmeye başlamıştım bilgisayar bozulup aranıza kara kedi gibi giremeyince ama artık iyiyim
kızlar dua edin bakiiimm benim içünnnn 27 aralık deneme oldu beklememedeyimm bakalım ocak 15 te kırmızıdan olmazsam çookk sevinicenmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…