bebek cinsiyet belirleme..

hadi hayırllısı olsun
nasıl hissediyosun peki ???

hayırlısı olsun. Rabbim gönlündekini versin cnm.

evınden baska yerde yemek yeme canım gerekırse su bile içme dikkat et kendıne bak bizi sensiz bırakma

inşALLAH canım hakkında hayırlısı olsn

sen evde değilmisin nasıl çok yiyosun fast foodd

Umut kizim yuvada esimde iste diye tek basima yemek hazirlamak seyime zor geldiginden birde Mc Donalds da evimin hemen karsisinda yanindada grilde tavuk yapan Türk Rest.var onun yaninda Pizza salonu anliyacagin aciktikca hazir konuyorum ama suc benim degil ki evimin dört bir yani rest.ben ne yapayyim simdi , sirf aksam yemeginde biz aile olarak beraber olabiliyoruz o zaman yemek yapiyorum onun harici genelde hazir besinler tüketiyorum ........Ama bak mecburen suc bende degil ..........

amin canım cümlesinin arasında hepimizin gönlümüze göre versinn

Güzel haberlerini bekliyoruz hadi hayirli olsun denemen insaAllah...

evınden baska yerde yemek yeme canım gerekırse su bile içme dikkat et kendıne bak bizi sensiz bırakma

Canim ya ekstra yaptigim birsey degil kahvaltidan sonra hicbirsey yemiyorum salak gibi sonra ögleden sonra kizimi almaya giderken evin oldugu cadde rest.dolu yemek kokulari gelince dayanamiyorum ve yok hadi bir hamb.alayim yolda yerim diger gün hadi pizza alayim burada mini pizza yapan bir rest.var tiklim tiklim gelde önünden gec almadan yani nefsime yeniliyorum cok pis bogazim cok ay gecen ay diyet yaparken ne iyiydi ya simdi denemelere basliyacam diye yiyette yapmak istemiyorum homini girtlak yiyordum ama bir haftadir hastaliktan diyete gerek kalmadi bildigin hortlaga döndüm göz alti morluklarim aldi basini gidiyor tam iyleseyim sikayet edip bütün rest.kapatiracam yoksa ben yine dadanirim oralara......

sagol canim .. hepimizinkini bagislasin insallah
5 kurus vereyim ben ozaman
canim ben oglum icin özel birsey yapmamistim yaa , ilk hamileligimde bebegimi kaybetmistim 2 aylikti kurtajla aldilar, sonra 1,5 sene sonra (tekrardna uzun bir süre arayi kendimiz istemistik)hamile kaldim ve oglum oldu.Teknik meknik hicbirseyden haberim yok ne nasil olur bilmiyorum yaptik oldu

hoşgeldin selayhus,sen topiği takip etmeye devam et.elara sana yöntemler hakkında bilgi verir.seninde yeni yılın kutlu olsun..

tamam canim cok tesekkür ederim bundan sonra takip edecegim ...

haskena şu bez olayına cok güldüm ya

He bak oldu o zaman bes kurusa olur önce kasaya git ödeme yap makbuzu al gel bakayim ( Bak isin sirri su önce aktif katiliyorsun bilgilerini paylasiyorsun yavas yavas gönlümüzü kazaniyorsun sonra Elaranin bazi takviye v.s. listeleri var onlari uyguluyorsun Rabbiminde izni ile aliyorsun kizini kucagina insaAllah........

haskena şu bez olayına cok güldüm ya

Tazi baska türlü bu olayi kibarca anlatamazdim ,, anladin sen onu

ben yıllarca dışardan yediğimden artık o tarz şeyler yiyemiyorum
Allahtan burdaki işyerimizde yemek yapan bi abla var
dışardada binde bir yiyorum
ev yemeği gibisi yok

Aciklama icin tesekkürler .. insallah herkesin gönlüne göre ve saglikli bebekleri olur

ELARAya mektup

Sevgili Elara nasilsin iyimisin öncelikle iyi olmani Cenabi Allahtan diler gözlerinden öperim beni soracak olursan ben pis bogaziligim yüzünden 3 günlük bir hastane macerasindan sonra evimdeyim bu arada yeni yila hastanede girdim bu yil isim yas yani hep hast.gecirecem herhal neyse konuyu dagitmayayim sende yokmussun topikte bu gacilar özlemisler seni bende özledim neredeysen bir sesini duyur yine gelme ben iyiyim rahatim de sizden biktim artik bi türlü doguramiyonuz ,hamile kalamiyonuz de sesini duyur bacimmmmmmmmmmmmmmmmm bak icimizde deneme yapacak agir toplar var (ben ben ben umut umut umut .................)seni bekliyorlar en kisa zamanda tekrar görüsmek üzere selam eder büyüklerin ellerinden kücüklerin gözlerinden öperim herkese selamlar

Sepet sepet yumurta
Sakin bizi unutma
Cevabini beklerim
Yazmasan küserim (Maninin sonu böylemiydi acaba)

Seni seven topigin en agir topu doguramayan tembel sultani Haskena ve saz arkadaslari......

ben yıllarca dışardan yediğimden artık o tarz şeyler yiyemiyorum
Allahtan burdaki işyerimizde yemek yapan bi abla var
dışardada binde bir yiyorum
ev yemeği gibisi yok

Bende son 2 yildir böyleyim ya evi tasiyinca caddedede cok rest.var kizimi almaya gitikce hep bu hatayi yapiyorum zaten bu dersten sonra artik bendede zor tabi belkide baska birseyden oldum doktor havadan bile virüs kapilabilir tam sebep söyleyemem dedi ......

Aciklama icin tesekkürler .. insallah herkesin gönlüne göre ve saglikli bebekleri olur

Rica ederim sekerim duanada Amin diyorum Rabbim hepimizin gönlündekini saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah canim bence kiz cocuk olayi kolay ya asil erkegi yakalamak zor senin tatigin duyguyu bizde tadariz insaAllah sende bizimkini her cicek ayri kokuyor malum.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…