- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.601
benn sizlerleyim ya bugün çookkkkk iyiyim
kendimi bayağı yanlız hissetmeye başlamıştım bilgisayar bozulup aranıza kara kedi gibi giremeyinceama artık iyiyim
kızlar dua edin bakiiimm benim içünnnn 27 aralık deneme oldu beklememedeyimm bakalım ocak 15 te kırmızıdan olmazsam çookk sevinicenmmmm
kendimi bayağı yanlız hissetmeye başlamıştım bilgisayar bozulup aranıza kara kedi gibi giremeyinceAma artık iyiyim
kızlar dua edin bakiiimm benim içünnnn 27 aralık deneme oldu beklememedeyimm bakalım ocak 15 te kırmızıdan olmazsam çookk sevinicenmmmm
hayırlısı olsun. Rabbim gönlündekini versin cnm.
hadi hayırllısı olsun
nasıl hissediyosun peki ???
Bu kadar acik sözlü olaninida ilk kez gördümOcak hastaliginla beraber deneriz kiz ay bende bi umuta bi sana kendime arkadas ariyom yetti biktim bu agir topluktan canima tak dedi ..:84:
Sagolasin Cano iyi dileklerin icin en son kaynanada yemek yedim galiba zehirlemeye calisti ama olmadi basaramadi kocise söyledim diyorki baska isi yok seninle ugrasacak kadincagiz ( ???????? )ben fast food cok tüketirim yedin yedin sucu anneme atma diyor .................(Anasinin kuzusu )
kendimi bayağı yanlız hissetmeye başlamıştım bilgisayar bozulup aranıza kara kedi gibi giremeyinceama artık iyiyim
sen evde değilmisin nasıl çok yiyosun fast foodd
amin canım cümlesinin arasında hepimizin gönlümüze göre versinn
evınden baska yerde yemek yeme canım gerekırse su bile içme dikkat et kendıne bak bizi sensiz bırakma
Canim acaba 28.dekindemi hamile kaldin o zaman erken tabiki ama daha öncede oldu ya korunmasiz onda kaldiysanda belki belirtiler farkli olabilir ne karisik cevap yazdim ya yok ya benim beyin iyi calismiyor artik ...............
Hosgeldin ama bi geldin bi gittin önce sen anlat bakalim oglusunda neler yaptin ( Rabbim sana bagislasin ) yok bacim burada öyle üc kurusa bes köfte ......................
hoşgeldin selayhus,sen topiği takip etmeye devam et.elara sana yöntemler hakkında bilgi verir.seninde yeni yılın kutlu olsun..
BerniL Mimoza tesekkür ederim canlar iyi dilekleriniz icin kiz tam cikacaktim ki dökülüverdiniz teker teker nasil ayrilayim simdi ben sizden BerniL kiz bi arkadas vardi kulaklari cinlasin gamzecim oda senin gibi tam bir ev hatunuydu ben ona tam altin diyordum ahanda topigin ikinci tam altinida sen oldun kiz nasil yetistiriyon o kadar is, cocuk, ben senin yerinde olsan tuvalete gitmeye zaman bulamaz altima bez felan baglardim heral anladin sen onu Masallah hemde 41 kere Masallah..........
sagol canim .. hepimizinkini bagislasin insallah
5 kurus vereyim ben ozaman
canim ben oglum icin özel birsey yapmamistim yaa , ilk hamileligimde bebegimi kaybetmistim 2 aylikti kurtajla aldilar, sonra 1,5 sene sonra (tekrardna uzun bir süre arayi kendimiz istemistik)hamile kaldim ve oglum oldu.Teknik meknik hicbirseyden haberim yok ne nasil olur bilmiyorum yaptik oldu
[/B]
haskena şu bez olayına cok güldüm ya
Umut kizim yuvada esimde iste diye tek basima yemek hazirlamak seyime zor geldiginden birde Mc Donalds da evimin hemen karsisinda yanindada grilde tavuk yapan Türk Rest.var onun yaninda Pizza salonu anliyacagin aciktikca hazir konuyorum ama suc benim degil ki evimin dört bir yani rest.ben ne yapayyim simdi , sirf aksam yemeginde biz aile olarak beraber olabiliyoruz o zaman yemek yapiyorum onun harici genelde hazir besinler tüketiyorum ........Ama bak mecburen suc bende degil ..........
He bak oldu o zaman bes kurusa olur önce kasaya git ödeme yap makbuzu al gel bakayim ( Bak isin sirri su önce aktif katiliyorsun bilgilerini paylasiyorsun yavas yavas gönlümüzü kazaniyorsun sonra Elaranin bazi takviye v.s. listeleri var onlari uyguluyorsun Rabbiminde izni ile aliyorsun kizini kucagina insaAllah........
Tazi baska türlü bu olayi kibarca anlatamazdim ,, anladin sen onu
ben yıllarca dışardan yediğimden artık o tarz şeyler yiyemiyorum
Allahtan burdaki işyerimizde yemek yapan bi abla var
dışardada binde bir yiyorum
ev yemeği gibisi yok
Aciklama icin tesekkürler .. insallah herkesin gönlüne göre ve saglikli bebekleri olur
herkese merhabaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?