bebek cinsiyet belirleme..

haskna geçmiş olsun dikkat et kendine hayatından çörekotunu çıkarma derim ha bide sarmısak

elara en son yılbaşı gecesi ütü yapacaktıı ya sonraaaaa :18::18::18::18::18::18:nolduuu

oh oh maşallah diyelim, bende iyiim canım başlıcam önümüzdeki ay denemelere inş. hayırlısı bakalım

çok geçmiş olsun canım, hoşgeldin tekrar aramıza:)

haskena ve bengü size katılmamak mümkün değil, allah dağına göre kar veriyo işte:) ama bende bu sefer ağırdan satıcam valla ilkinde sesim soluğum çıkmamıştı kendi halimde geçti 9 ayım, bu sefer sefamız olsun:))

merhaba kızlar
dun okadar mutluydumkı sanırım bu hamılelıgımde kusmayacaqım dıye bu sabah dunyam basıma yıkılmıs olarak olarak tıpkı kızımdakı gıbı sabah 8 de bır basladı saat 4 e kadar yedım cıkardım yedım cıkardım Allahım oyle bırseykı ınsanın ıcı kopuyor bogurmekten neyse annemı aradım kostu geldı kadıncagız cocugumda sefıl olucak.erkes gobek degısırse yanı cınsıyet kusmassın dıyorlardı ama benım kusmalarım basladı kızımdada aynı haftada baslamıstı vebır donem sonra cıkartırken bayılmaya baslamıstım 3 ay serum yemıstım yıne aynı seyler benı beklıyor ve ınanın cıdden o gunlerı unutmusun ben nabıcam 3 4 ay sımdı bu kadar unutmasam asla 2.cıye cesaret edemezdım ALlahım gecmısı okuyum gelıyorum

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar kızımı uyuttum ve anca girebildim...lekelenmem bu gün hiç olmadı..çok mutluyum..inşallah ilaç işe yarar....
yaprak haskena elara diğer arkadaşlar hepinizin yokluğu hissediliyo..ben her gün giriyorum ama 2011 sessiz başladık....neyse bundan sonra takılırız artık...
berra ben kzımda çok şiddetli baş ağrısı çektim 2 ay sürdü...günde 3 tane hafif ağrı kesici kullanıyodum ama yinede ağrıyodu.inşallah senin kısa sürede gider....
boncuk sen nasılsınn...

boncuk benim de ilk hamileliğimde 2 ay sürmüştü bunaltı şimdide 1 haftadır var...2 ay midem bulanacak benimde gözüm korktu ama ne yapalım artık katlanıcağız..ben sık ama az az yiyorum biraz işe yarıyo....sabahları bir uyanışım var hiç sorma..hiç sabah olsun istemiyorum..

kızlar bugün giremedim yine fazla şimdide bir iyi akşamlar deyip çıkıcam

boncuk geçmiş olsun canım inşaAllah devam etmez rahat geçirirsin hamişliğini

nisancım kanaman olmamasına çok sevindim umarım gelmez artık şifa bulmuşsundur

kızlaaar hepinizi çok çok öpüyorum inşaAllah yarın işim çok olmazda rahat rahat girerim nete

Kizlar bu topige yeni girmeye basladim sabahta yazmistim .. aranizda hamile olan arkadaslar varmis daha kim kimdir cok tanimadigim icin bunlari kacirdim..
insallah saglikla kucaginiza almak nasip olur...

nisan81 ve boncuk cinsiyetleri belli degil sanirim bebeklerin erken dönemde oldugunuzu tahmin ettim yazilardan .. insallah yasadiginiz sikintilari cabucak atlatirsiniz

asil mavı cok gecmıs olsun cnm hıcsıkmacanını rabbımın ıznıyle bırsey olmaz
nilay cnm kalp atıs sesı degıl kalp atısları yok dedı gorubtu cok nettı neyse kısmet bakıcaz
oğlak basına gelenler nekadar uzucu rabbım tekrar yasatmasın ıns
umutcum tam yay tukurugu yayılan yerde kalıp kurudugundan kenerda gozukuyordur yanı ortada olsn tukurugun
yenı gelenlerolmus hosegeldınız kızlar rabbım herkesın gonlundekını sgalıcakla versın ıns
hasneka cnm cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne ıns tekrar yasamazsın
bengu cnm gogus agrısı bendede yoktu hatta dıyordum ya hep sısmede yok agrıda yok dıye bellı olmaz yanı orası ıns hamılesındır
deneyen herkes ıns hamıledır
Elara yokmus ıns ısı vardır gırememıstır saglık olsunda gelır elbette ozledım hepınızı

cnm keske sabah baslasa doguma kadar bulantım olsa ınan razıyım benım ılk gebelıgımde boyeleydı benım bogurtum basladımı oyle ne tuzlu sey nede baska sey 1 kılo serum ancak ıyı gelıyor ıdrarımda aseton cıkıyor bundada cıktı ve bu mıden dolu yada bos bogurtuyor bagırsaklarım agzımdan cıkcak sanıyorum yanı ıns senınkıler hafıf bulantılarla gecer ama benım malesef basladı sıkıntılı gunlerım
senın lekelerın bıtmıs cok sevındım ıns bırdaha olmaz.

hosgldın cnm evet henuz yenı 6 hafta 5 gunluk oldum ben çok sukur

sağol ezel...inşallah Allah ım şifasını verir. de bebeğimi bana bağışlar...seninde Allah en kısa sürede gönlüne göre bir evlat verir....her şeyin zamanı var ben 13 ay bekledim hamile kalmak için..demekki zamanı buymuşş.

canım allah yardımcın olsun, cennet anaların ayağı altında diye boşa değil, çok zor her aşaması ama bir o akadar da güzel demi:)

çok sevindim nisancım, inşallah böyle devam eder kendine dikkat et

selam kizlar,

Tatilden yeni donduk, camasir utu temizlik vs.. bu zamani buldu girmem. Onumuzdeki hafta p.tesi ye kadar evdeyim. Bol bol gorusuruz o zamana kadar.. Surprizlerim var size.. Bu arada boncukcugum hamileymisssin 7 hafta olmus bile... Hayirli ugurlu olsun... Oglenden sonra girecegim tekrar.. Biz yokken soguktan (-10) borular patlamis.. garaj su icindeydi.. tamirciler gelecek birazdan.. Yakinda gorusmek uzere...

cnm h.geldın valla bızde senı merak ettık

nerelerde dıyee...

Suprızlerın ney ay valla bak sımdı cok merak ettımm:)))))))))

beklıyoz cevabınıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…