- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.621
Günaydin fistiklar ben geldim kizlar en son yazdigim msj ki gibi cok sidetli bir bas agrim ve mide bulantilarim vardi ve nane limon ilac uyuma v.s. hic birinden fayda göremedim ve aksama dogru daha da siddetlendi karin agrilarim ve kusma v.s. hastaneye gittim ve mide-bagirsak enfeksiyonuteshisi ile tekrar eve geldim bi toz verdiler iceceginize katin sizi rahatlatir dediler ama gece daha da kötü oldum ve eve doktor cagirdi esim doktor hemen hastaneye gitmem gerektigini söyledi tekrar hast.gittik ve 3 gün yatirdilar sadece serumla beslendim cok sor bir sürecti kizimdan ayri kalmak zorunda kaldim cünkü bulasici bir hastalik oldugu icin yilbasi kutlamasini hast.yaptim odama gelen alman dokt.hemsire ve müzisyenlerle oda oda gezip hast.yeni yilini kutluyorlardi 2 gündürde evdeyim ama kayinvalidem bende kaldi o sebeple giremedim gecmiste neler oldu bir okuyup gelecem.....
HEPINIZI COK ÖZLEDIM YENI YIL HEPINIZE GÖNLÜNÜZDEKINI GETIRSIN Saglik,Hayirli Evlatlar,Ask,Huzur,Mutluluk,Para,ne diliyorsaniz o olsun Rabbim hepinizin dualarini duysun insaAllah........................
haskna geçmiş olsun dikkat et kendine hayatından çörekotunu çıkarma derim ha bide sarmısak
Tesekkür ederim tatlim bende cörekotunu cok severimde sarmisak mi ay onun kokusuna dayanamiyorum canim ya baska alternatif bulsak ?
İyiyim canım teşk evde durumlar iyi yavaş yavaş konuşmalar başladı tam barışmadık daha hamilelik çok iyi farkında bile değilim oğluşa alışamadım bide cinsiyeti değişenler oldu onlara takıldım inş. öle bişey olmaz sende iyisindir umarım
Günaydin fistiklar ben geldim kizlar en son yazdigim msj ki gibi cok sidetli bir bas agrim ve mide bulantilarim vardi ve nane limon ilac uyuma v.s. hic birinden fayda göremedim ve aksama dogru daha da siddetlendi karin agrilarim ve kusma v.s. hastaneye gittim ve mide-bagirsak enfeksiyonuteshisi ile tekrar eve geldim bi toz verdiler iceceginize katin sizi rahatlatir dediler ama gece daha da kötü oldum ve eve doktor cagirdi esim doktor hemen hastaneye gitmem gerektigini söyledi tekrar hast.gittik ve 3 gün yatirdilar sadece serumla beslendim cok sor bir sürecti kizimdan ayri kalmak zorunda kaldim cünkü bulasici bir hastalik oldugu icin yilbasi kutlamasini hast.yaptim odama gelen alman dokt.hemsire ve müzisyenlerle oda oda gezip hast.yeni yilini kutluyorlardi 2 gündürde evdeyim ama kayinvalidem bende kaldi o sebeple giremedim gecmiste neler oldu bir okuyup gelecem.....
HEPINIZI COK ÖZLEDIM YENI YIL HEPINIZE GÖNLÜNÜZDEKINI GETIRSIN Saglik,Hayirli Evlatlar,Ask,Huzur,Mutluluk,Para,ne diliyorsaniz o olsun Rabbim hepinizin dualarini duysun insaAllah........................
güldürdün beni yine,onlar daha nazlı olurlar valla:)))ama bu sefer hayırlısıyla o haberi bi alayım naz nasıl yapılır görsün bakalım.daha önce kıyamamıştım ona ama sefasını sürecem başka yolu yok:81::81::81:
merhaba kızlar
dun okadar mutluydumkı sanırım bu hamılelıgımde kusmayacaqım dıye bu sabah dunyam basıma yıkılmıs olarak olarak tıpkı kızımdakı gıbı sabah 8 de bır basladı saat 4 e kadar yedım cıkardım yedım cıkardım Allahım oyle bırseykı ınsanın ıcı kopuyor bogurmekten neyse annemı aradım kostu geldı kadıncagız cocugumda sefıl olucak.erkes gobek degısırse yanı cınsıyet kusmassın dıyorlardı ama benım kusmalarım basladı kızımdada aynı haftada baslamıstı vebır donem sonra cıkartırken bayılmaya baslamıstım 3 ay serum yemıstım yıne aynı seyler benı beklıyor ve ınanın cıdden o gunlerı unutmusun ben nabıcam 3 4 ay sımdıbu kadar unutmasam asla 2.cıye cesaret edemezdım ALlahım gecmısı okuyum gelıyorum
cnm keske sabah baslasa doguma kadar bulantım olsa ınan razıyım benım ılk gebelıgımde boyeleydı benım bogurtum basladımı oyle ne tuzlu sey nede baska sey 1 kılo serum ancak ıyı gelıyor ıdrarımda aseton cıkıyor bundada cıktı ve bu mıden dolu yada bos bogurtuyor bagırsaklarım agzımdan cıkcak sanıyorum yanı ıns senınkıler hafıf bulantılarla gecer ama benım malesef basladı sıkıntılı gunlerımboncuk benim de ilk hamileliğimde 2 ay sürmüştü bunaltı şimdide 1 haftadır var...2 ay midem bulanacak benimde gözüm korktu ama ne yapalım artık katlanıcağız..ben sık ama az az yiyorum biraz işe yarıyo....sabahları bir uyanışım var hiç sorma..hiç sabah olsun istemiyorum..
Kizlar bu topige yeni girmeye basladim sabahta yazmistim .. aranizda hamile olan arkadaslar varmis daha kim kimdir cok tanimadigim icin bunlari kacirdim..
insallah saglikla kucaginiza almak nasip olur...
nisan81 ve boncuk cinsiyetleri belli degil sanirim bebeklerin erken dönemde oldugunuzu tahmin ettim yazilardan .. insallah yasadiginiz sikintilari cabucak atlatirsiniz
kızlar bugün giremedim yine fazla şimdide bir iyi akşamlar deyip çıkıcam
boncuk geçmiş olsun canım inşaAllah devam etmez rahat geçirirsin hamişliğini
nisancım kanaman olmamasına çok sevindim umarım gelmez artık şifa bulmuşsundur
kızlaaar hepinizi çok çok öpüyorum inşaAllah yarın işim çok olmazda rahat rahat girerim nete
merhaba kızlar
dun okadar mutluydumkı sanırım bu hamılelıgımde kusmayacaqım dıye bu sabah dunyam basıma yıkılmıs olarak olarak tıpkı kızımdakı gıbı sabah 8 de bır basladı saat 4 e kadar yedım cıkardım yedım cıkardım Allahım oyle bırseykı ınsanın ıcı kopuyor bogurmekten neyse annemı aradım kostu geldı kadıncagız cocugumda sefıl olucak.erkes gobek degısırse yanı cınsıyet kusmassın dıyorlardı ama benım kusmalarım basladı kızımdada aynı haftada baslamıstı vebır donem sonra cıkartırken bayılmaya baslamıstım 3 ay serum yemıstım yıne aynı seyler benı beklıyor ve ınanın cıdden o gunlerı unutmusun ben nabıcam 3 4 ay sımdıbu kadar unutmasam asla 2.cıye cesaret edemezdım ALlahım gecmısı okuyum gelıyorum
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar kızımı uyuttum ve anca girebildim...lekelenmem bu gün hiç olmadı..çok mutluyum..inşallah ilaç işe yarar....
yaprak haskena elara diğer arkadaşlar hepinizin yokluğu hissediliyo..ben her gün giriyorum ama 2011 sessiz başladık....neyse bundan sonra takılırız artık...
berra ben kzımda çok şiddetli baş ağrısı çektim 2 ay sürdü...günde 3 tane hafif ağrı kesici kullanıyodum ama yinede ağrıyodu.inşallah senin kısa sürede gider....
boncuk sen nasılsınn...
sağol ezel...inşallah Allah ım şifasını verir. de bebeğimi bana bağışlar...seninde Allah en kısa sürede gönlüne göre bir evlat verir....her şeyin zamanı var ben 13 ay bekledim hamile kalmak için..demekki zamanı buymuşş.
selam kizlar,
tatilden yeni donduk, camasir utu temizlik vs.. Bu zamani buldu girmem. Onumuzdeki hafta p.tesi ye kadar evdeyim. Bol bol gorusuruz o zamana kadar.. Surprizlerim var size..Bu arada boncukcugum hamileymisssin 7 hafta olmus bile... Hayirli ugurlu olsun... Oglenden sonra girecegim tekrar.. Biz yokken soguktan (-10) borular patlamis.. Garaj su icindeydi.. Tamirciler gelecek birazdan.. Yakinda gorusmek uzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?