- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.641
selam kizlar,
Tatilden yeni donduk, camasir utu temizlik vs.. bu zamani buldu girmem. Onumuzdeki hafta p.tesi ye kadar evdeyim. Bol bol gorusuruz o zamana kadar.. Surprizlerim var size..Bu arada boncukcugum hamileymisssin 7 hafta olmus bile... Hayirli ugurlu olsun... Oglenden sonra girecegim tekrar.. Biz yokken soguktan (-10) borular patlamis.. garaj su icindeydi.. tamirciler gelecek birazdan.. Yakinda gorusmek uzere...
selam kizlar,
Tatilden yeni donduk, camasir utu temizlik vs.. bu zamani buldu girmem. Onumuzdeki hafta p.tesi ye kadar evdeyim. Bol bol gorusuruz o zamana kadar.. Surprizlerim var size..Bu arada boncukcugum hamileymisssin 7 hafta olmus bile... Hayirli ugurlu olsun... Oglenden sonra girecegim tekrar.. Biz yokken soguktan (-10) borular patlamis.. garaj su icindeydi.. tamirciler gelecek birazdan.. Yakinda gorusmek uzere...
tsk ederım cnm guzel olmasına guzel tabı ama suandada kalp atıslarının baslamamıs olması canımı sıktı normalde 5 haftalıkken atmaya baslıyor duyulması 7 8 9 olabılıyormus ama benım duyulma degıl atımı baslamamıstı sanırım ben bılmıyorumda bırseylerde eksıklık var Rabbım hayırlısını versıncanım allah yardımcın olsun, cennet anaların ayağı altında diye boşa değil, çok zor her aşaması ama bir o akadar da güzel demi:)
çok sevindim nisancım, inşallah böyle devam eder kendine dikkat et
cnm hosgeldın suprızın ne cok merak etttım.tsk ederım evet olduk cok sukur kısmetse sag saglım kucagımada alırım ınsselam kizlar,
Kızlar slmm nasılsınız doktordan geldim yeni herşey yolundaymış gelişimi çok iyi dedi 3 lü testide yaptı nihayet haftaya alıcam sonuçları ama çok iyi bi problem çıkıcanı zannetmem dedi inş. dedim benden böyle tam pipisini gösterdi diğer ultrasyona geçtik sırtını bi döndü bidahada bakmadı yüzünü göremedim ellerini parmaklarını herşeyini gördük yüzü hariç hayırlısı sanki şimdi erkek olduğunu öğrenmiş gibi sevindim neden bilmiyorum anca idrak ettim heralde darısı isteyen herkese inş.
oh massallah cnmm cok sevındım ....Rabbım saglıcaklada
kucagına almayı nasıp etsın ınssss....
yaprakcım cnm bana da cokkk dua et bıtanemmm
kızzzz yaprak valla ben sana mesaj yazmıstım naptın esınle aran nasıl oldu dye sen gormemısın demekkı guzel anne ınsallah hersey gonlune gore gıder oglunu saglıkla hayırlarla al ınsalllahhhh
momof cok merak ettım ya :26:
boncuk bulantı cok zor ınsallah tez zamanda duzelır tuzlu leblebı ye
haskenam bacım cok cok gecmıs olsun ozledık yaf
bernıl kolay gelsın canım
elara nerelerdesın hersey yolundadır ınsallah:18:
hoşgeldin canım öyleymiş evetslm yaprak bende yeniyim burda. ama yılbaşı falan pek giren yok ki
Saol canım evet durgunmuş hevesiniz gelir tekrar meraklanma sen bi başı çek hayırlı bi haber ver sırayla ağır toplar dökülecek inş.yaprakçııımmm canım fark edilmez olurmusun yaa ama baksana nerdeyse 1 haftadır topikte pek hareker yok zaten hafta sonu kimse olmuyor pazartesi salıda nerdeyse kimse yoktu yeni yıla girince doğurma hevesimizmi kaçtı ne
Barıştık sayılır canım ara ara konuşuyoruz hani bizde barışma demek başka bişi anlaşılıyoya o olmadı dahabaşınız sağolsun canım
canım ya siz hala barışmadınızmı( evde küslük çok kötü oluyor
Canım çok çok geçmiş olsun Allahım bidaha göstermesin inş hasta olan herkese acil şifalar versin sen geldin bi canlanma kıpırdanma olmuş buralarda hep ol inş. hayırlı haberlerleGünaydin fistiklar ben geldim kizlar en son yazdigim msj ki gibi cok sidetli bir bas agrim ve mide bulantilarim vardi ve nane limon ilac uyuma v.s. hic birinden fayda göremedim ve aksama dogru daha da siddetlendi karin agrilarim ve kusma v.s. hastaneye gittim ve mide-bagirsak enfeksiyonuteshisi ile tekrar eve geldim bi toz verdiler iceceginize katin sizi rahatlatir dediler ama gece daha da kötü oldum ve eve doktor cagirdi esim doktor hemen hastaneye gitmem gerektigini söyledi tekrar hast.gittik ve 3 gün yatirdilar sadece serumla beslendim cok sor bir sürecti kizimdan ayri kalmak zorunda kaldim cünkü bulasici bir hastalik oldugu icin yilbasi kutlamasini hast.yaptim odama gelen alman dokt.hemsire ve müzisyenlerle oda oda gezip hast.yeni yilini kutluyorlardi 2 gündürde evdeyim ama kayinvalidem bende kaldi o sebeple giremedim gecmiste neler oldu bir okuyup gelecem.....
HEPINIZI COK ÖZLEDIM YENI YIL HEPINIZE GÖNLÜNÜZDEKINI GETIRSIN Saglik,Hayirli Evlatlar,Ask,Huzur,Mutluluk,Para,ne diliyorsaniz o olsun Rabbim hepinizin dualarini duysun insaAllah........................
Berracım yeni duyduğum bişi söyleyim sana biraz umut olsun erkek bebeklerde baş ağrısı çok fazla olurmuş benim hiç bir belirti yoktu halada yok gerçi sadece ara ara baş ağrısı olur şiddetli böyle olduğunu söylediler bende tuttuğu için mantıklı geldi inş sendede tutar ılık duş iyi geliyo sadece ilaç alamadığımızdankızlar dün akşamdan beri müthiş bir baş ağrısı çekiyorum. başım çatlıyor resmen. ilaç da almak istemiyorum. başımın ağrısından yatamıyorum da. bana tavsiye edeceğiniz birşey var mı acaba ?
kızzz kimseler yok zatiii topikte üstünemi alındın annemmm hamilelik iştedur şimdi bakk hiç gelmemiş gibi yapıyoz....
selam kızlar nasılsınız bakalım ayyyy kimseler yok yaprakta yok noldu acaba herkes biyerlerde olmaski böle en son eşiyle dargındı barıştıda bizimi unuttu yoksaaa heeeeee :113:
almışızdır umarım gönülcüğünü cnm
Ay canım ya Allahta seni güldürsün çok çok hoşsun bak bu bile yetti teşk ederimmm bidenemmmm
her hamilelik farklı oluyor.benimde bundan önceki hamileliğimde göğüslerim çok şişmişti ve hassaslaşmıştı,kasık ağrılarım adet zamanında hissettim yada ben dikkat etmedim.bakalım canım bekleyip göreceğiz.
dün rüyamda salatalık yiyordum.netten baktım ne anlama geliyor.rüyayı gören kişinin eşi hamile kalırmış.ama bu rüyayı ben gördüm :)))Bu sefer ters olucak demek inş hamilesindir canımm
Haklısın canım herkes yoğun oluyo bizde çocuk sayısıda 2 olunca daha yoğun oluyo Allah kolaylık versin hepimizeyaprakksenı nıye unutalım kız senıde çok özledım ama inan topiğe giremıyom bu ara küçük kız huysuz çok uyurken fırsatını buldummu açıyom okuyom bazen yazmadan çıkıyom kımse olmuyo
Ayyyy Canımmmm bende sizleri çok çok seviyorum inanın naz yapmak iyi oluyomuş beee kocama yapamıyom az size yapayım nolmuşş idare edin birazzYaprak................... Güzel kizlarin güzel annesi oglan anasi adayi nerelerdesin kiz sen bende yoktum bir haftadir kim var kim yok bilmiyorum ,diger arkadaslarda topige fazla ugramamislar onlarda ondan farketmemislerdir yoksam insan bacisini merak etmez mi kiz ?SENI SEVIYORUZ :::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hayırlısı canım Allah gönlündekini verir inş.oh oh maşallah diyelim, bende iyiim canım başlıcam önümüzdeki ay denemelere inş. hayırlısı bakalım
Canım geçmiş olsun kalp atışından dolayı canını sıkma benim doktorum sağlıklı bebekte bulantı çok olıur derdi bunla teselli ol cinsiyetide sen çok inanarak ibadet edip diledin bence kabul olmuştur inş. bi erkek daha geliyomerhaba kızlar
dun okadar mutluydumkı sanırım bu hamılelıgımde kusmayacaqım dıye bu sabah dunyam basıma yıkılmıs olarak olarak tıpkı kızımdakı gıbı sabah 8 de bır basladı saat 4 e kadar yedım cıkardım yedım cıkardım Allahım oyle bırseykı ınsanın ıcı kopuyor bogurmekten neyse annemı aradım kostu geldı kadıncagız cocugumda sefıl olucak.erkes gobek degısırse yanı cınsıyet kusmassın dıyorlardı ama benım kusmalarım basladı kızımdada aynı haftada baslamıstı vebır donem sonra cıkartırken bayılmaya baslamıstım 3 ay serum yemıstım yıne aynı seyler benı beklıyor ve ınanın cıdden o gunlerı unutmusun ben nabıcam 3 4 ay sımdıbu kadar unutmasam asla 2.cıye cesaret edemezdım ALlahım gecmısı okuyum gelıyorum
İnş. olmaz artık canım lekelenmelerin 2011 sessiz oldu evet inş sonrası muhteşem olurarkadaşlar hepinize iyi akşamlar kızımı uyuttum ve anca girebildim...lekelenmem bu gün hiç olmadı..çok mutluyum..inşallah ilaç işe yarar....
yaprak haskena elara diğer arkadaşlar hepinizin yokluğu hissediliyo..ben her gün giriyorum ama 2011 sessiz başladık....neyse bundan sonra takılırız artık...
berra ben kzımda çok şiddetli baş ağrısı çektim 2 ay sürdü...günde 3 tane hafif ağrı kesici kullanıyodum ama yinede ağrıyodu.inşallah senin kısa sürede gider....
boncuk sen nasılsınn...
yaprakcım cnm hıc senı merak etmez olurmuyuz
ama ınan hıc tam turust gıremedım nasılsın bıtanmeee senı cok sevıoz
ınsan bacısından vazgecebılırmı askolsunnnn:)))))
Saol canımm bende sizleri çok seviyorum gerçekten bacı gibi olduk hepiniz saolun varolun atladıklarım varsa hepinizi öpüyorum iyiki varsınız
kızzzz yaprak valla ben sana mesaj yazmıstım naptın esınle aran nasıl oldu dye sen gormemısın demekkı guzel anne ınsallah hersey gonlune gore gıder oglunu saglıkla hayırlarla al
Saol canım atladım heralde sayfa değişirken yapıyorum bazen bunu Allah hepinizden razı olsun barıştık sayılır Allah seninde gönlüne göre versin inş.
oohhh maşallahoğluş pipiyi gösterdi mal varlıklarını gördün darısı başıma inşALLAH yaprakcım
bernıl cnm sagol Allah razı olsun
hasneka cnm yazdım gerıde kaldı okursun belkı tekrardan gecmıs olsun dıyorum bacım dıkkat et kendıne
yaprak cok sevınım adına ne gusel hersey ıyı gıdyor masallahhhh dıyelım
kızlar benım usg ye baktımda sımdı seklı kesemın bozuk neden(((( kızımda top gıbıydı bunda bır garıp boyle olan varmı ?
Uploaded with ImageShack.us
bebegımde s harfı gıbı cıkmıs Allahım ıns hersey yolunda gıder troıd kalp atısı kese kusma kıst hamd olsun rabbım baska dert vermesın ama bu cok zor oluyor benım ıcın
Canım Allah beterinden korusun ama sen evham yapıyosun bence bak gör çok sağlıklı ve çok yakışıklı bir erkek evladın olucak inş Allah kalbine göre vericek sen hep iyi düşün iyi olsun kusmaların bebeğinin sağlığına işaret
yaprakcım tsk ederım amin cnm ıns ama ıste hersey arka arka arkaya gelınce ınsan ıster ıstemez olumsuz dusunuyor keseye gore bebegım solda cıkmıs dr zaten bakarken yumurtalıklarıma sola tutup kıst var bu tarafta demıstı neyse sag saglım olsunda ondan sonra erkek olsun ıns hayırlısı ne ıse o olsun
sude nerelerdesin sen naptın doktora gittinmi meraklandırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?