bebek cinsiyet belirleme..

momof2 ben yeni sayılırım bu forumda, hatta yeniyim:) canım sen ilk sayfada tabloda olan momof tan farklımıısın :)) ya kusura bakma bilmediğim için soruyorum, süprizim var demişssin meraklandırdın bizi...

Son düzenleme:

momof hoş geldin..sen ikiz bebekler bekliyosun sanırım Allah bağışlasın...cinsiyetlerini öğrenebildin mi..

yaprakcım cnm hıc senı merak etmez olurmuyuz

ama ınan hıc tam turust gıremedım nasılsın bıtanmeee senı cok sevıoz

ınsan bacısından vazgecebılırmı askolsunnnn:)))))

BONCUKCUM cnm gecmıs olsun ay rabbım ıns kızındakı gıbı zor etmesın

ıns daha rahat gecırırsın cnmm

tsk ederım cnm guzel olmasına guzel tabı ama suandada kalp atıslarının baslamamıs olması canımı sıktı normalde 5 haftalıkken atmaya baslıyor duyulması 7 8 9 olabılıyormus ama benım duyulma degıl atımı baslamamıstı sanırım ben bılmıyorumda bırseylerde eksıklık var Rabbım hayırlısını versın
cnm hosgeldın suprızın ne cok merak etttım.tsk ederım evet olduk cok sukur kısmetse sag saglım kucagımada alırım ıns

Kızlar slmm nasılsınız doktordan geldim yeni herşey yolundaymış gelişimi çok iyi dedi 3 lü testide yaptı nihayet haftaya alıcam sonuçları ama çok iyi bi problem çıkıcanı zannetmem dedi inş. dedim benden böyle tam pipisini gösterdi diğer ultrasyona geçtik sırtını bi döndü bidahada bakmadı yüzünü göremedim ellerini parmaklarını herşeyini gördük yüzü hariç hayırlısı sanki şimdi erkek olduğunu öğrenmiş gibi sevindim neden bilmiyorum anca idrak ettim heralde darısı isteyen herkese inş.

oh massallah cnmm cok sevındım ....Rabbım saglıcaklada

kucagına almayı nasıp etsın ınssss....

yaprakcım cnm bana da cokkk dua et bıtanemmm

Son düzenleme:
kızzzz yaprak valla ben sana mesaj yazmıstım naptın esınle aran nasıl oldu dye sen gormemısın demekkı guzel anne ınsallah hersey gonlune gore gıder oglunu saglıkla hayırlarla al ınsalllahhhh
momof cok merak ettım ya :26:
boncuk bulantı cok zor ınsallah tez zamanda duzelır tuzlu leblebı ye
haskenam bacım cok cok gecmıs olsun ozledık yaf
bernıl kolay gelsın canım
elara nerelerdesın hersey yolundadır ınsallah:18:

Hazek-Yaprak tesekkürler iyi dilekleriniz icin sizi özledim anacigim Yaprak evde azda olsa isler yoluna girmis insaAllah tamamen düzelir canim sabah sana msj yazdim okumayi unutma ,,,,,Hazek canim ne zaman deneme yapacan hadi kiz bu ay hep beraber yapalim toplu hamile kalalim......

slm yaprak bende yeniyim burda. ama yılbaşı falan pek giren yok ki
hoşgeldin canım öyleymiş evet
Saol canım evet durgunmuş hevesiniz gelir tekrar meraklanma sen bi başı çek hayırlı bi haber ver sırayla ağır toplar dökülecek inş.
başınız sağolsun canım

canım ya siz hala barışmadınızmı ( evde küslük çok kötü oluyor
Barıştık sayılır canım ara ara konuşuyoruz hani bizde barışma demek başka bişi anlaşılıyoya o olmadı daha
Canım çok çok geçmiş olsun Allahım bidaha göstermesin inş hasta olan herkese acil şifalar versin sen geldin bi canlanma kıpırdanma olmuş buralarda hep ol inş. hayırlı haberlerle
Berracım yeni duyduğum bişi söyleyim sana biraz umut olsun erkek bebeklerde baş ağrısı çok fazla olurmuş benim hiç bir belirti yoktu halada yok gerçi sadece ara ara baş ağrısı olur şiddetli böyle olduğunu söylediler bende tuttuğu için mantıklı geldi inş sendede tutar ılık duş iyi geliyo sadece ilaç alamadığımızdan

oohhh maşallah oğluş pipiyi gösterdi mal varlıklarını gördün darısı başıma inşALLAH yaprakcım

bernıl cnm sagol Allah razı olsun
hasneka cnm yazdım gerıde kaldı okursun belkı tekrardan gecmıs olsun dıyorum bacım dıkkat et kendıne
yaprak cok sevınım adına ne gusel hersey ıyı gıdyor masallahhhh dıyelım
kızlar benım usg ye baktımda sımdı seklı kesemın bozuk neden (((( kızımda top gıbıydı bunda bır garıp boyle olan varmı ?

Uploaded with ImageShack.us
bebegımde s harfı gıbı cıkmıs Allahım ıns hersey yolunda gıder troıd kalp atısı kese kusma kıst hamd olsun rabbım baska dert vermesın ama bu cok zor oluyor benım ıcın

Geçmiş çabuk bitii bugün ama kocaman bi eksik var dimi elara yokk bende meraklandım inş önemli bişey yoktur sadece pc falan yine bozulmuştur kızlar ben çok mutluyum bugün yaaa hepinizide çokkkkkkk seviyorumm kocaman öpüyorummm

Canım Allah beterinden korusun ama sen evham yapıyosun bence bak gör çok sağlıklı ve çok yakışıklı bir erkek evladın olucak inş Allah kalbine göre vericek sen hep iyi düşün iyi olsun kusmaların bebeğinin sağlığına işaret

yaprakcım tsk ederım amin cnm ıns ama ıste hersey arka arka arkaya gelınce ınsan ıster ıstemez olumsuz dusunuyor keseye gore bebegım solda cıkmıs dr zaten bakarken yumurtalıklarıma sola tutup kıst var bu tarafta demıstı neyse sag saglım olsunda ondan sonra erkek olsun ıns hayırlısı ne ıse o olsun

ALLAH gönlündekını versın sağlıklı hayırlı inşAllah

sude nerelerdesin sen naptın doktora gittinmi meraklandırdın

Bendeki kara talik kadı kızında da yoktur. Doktor tam göremesemde %90 kız dedi. Geçen %95 ti. buna sevinmelimiyim bilmiyorum :)

erkek olma ihtimalide var dedi ama %90 kız dedi. ben hangisine iinanayım anlamadım... ya ben adet döngümü yanlış hesaplıyormuşum bir allahın kulu bana hesaplayabilir mi ...

Son adet tarihinin başlangıcı : 22 Ağustos 2010. Adet döngüsü 27-28 günde bir.... Adetimin süresi 6 gün.. İlişki günleri 3-4 eylül...

şimdi ben yumurtlama günlerinde mi ilişkiye girmiş oluyorum ? yoksa kız günlerinde mi ??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…