bebek cinsiyet belirleme..

sudecim hiçbiri göstermiyomu bu pipisi veya bu pembişi işte herneyse hayret ya tam süpriz olucak sana heralde vardır bundada bir hayır

yaprakçım bir kadın bana şöyle bişi demişti. kız çocuklar anne karnında balık gibi yüzerlermiş bir o tarafa bir bu tarafa. erkek çocuklar ise karına tık , tık şeklinde vururlarmış hafif.....

sen nasıl hisediyorsun ?? bir doğruluğu varmıdır ...

Valla bende tersini biliyorum sudecim yani kız çocuklarından daha hareketli olyo erkek bebekler şuan ayırt edebiliyorum bunu kızlarımda çok hareketliydi ama bunda çok erken başladı hareketlilik benimde duyduğum kız çocuğu kaynar erkek çocuğu oynar yani evet kızlarda karnımın içinde kaynama oluyo gibiydi şimdi resmen hareketlilik hissediyorum

sudecım bunu anca elarayla ezel bakabılır cnm ınan anlamıyom ben.....

ınsssss sana öle bı supruz yapsın bebısınkı sevıncınden

ne yapacagını sasır bcmmmmmmmm ınssssss.........

yaprakçım kızlarımda karınım içinde balık vardı gibi. bu bebek ise pıt pıt şeklinde vuruyor:... ultrasondan baktık bugün.. yerinde durmuyordu. anlamadım gitti yani...

sudecım bunu anca elarayla ezel bakabılır cnm ınan anlamıyom ben.....

ınsssss sana öle bı supruz yapsın bebısınkı sevıncınden

ne yapacagını sasır bcmmmmmmmm ınssssss.........

saolasın Bernilcim. dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim....

sudecim selam, anladığım kadarıyla 13 ve 14 günler ilişkin olmuş. adet döngün 27 28 gün ise tamda yumurtlama günü görünüyor. tabi ben yanıltmış olmamayayım ama çok büyük oalsalık bu şekilde

haa bide tabi yumurtlama zamanı olsa bile şu 12 saat meselesi var,yumurtlamadan 12 saat sonra tekrar asidik olma durumu anlıcan yarım gün bile etkili olabiliyor canım

Son düzenleme:

boncuk bencede canım gönlünü ferah tut biliyorum insanın elinde değil herşeyi çok incelemeden yapamıyoruz ama aklına sürekli olumsuz şeyler getirmemeye çalış, hayırlısıyla ii haberlerini vercen bize burdan inanıyorum

boncuk güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır sende öyle yap bence
Allah tamamına erdirsin inş. çok beyefendi bi çocuk olacak bu deluğanlı beyaw

cnm nekadar zor durumda oldugunu tahmın edıyorum rabbım gonlune gore versın ne dıyım
bu arada 22 agustos son adet 28 gunde bır oluyorsa 5 eylul yumurtlama gunu
27 gun ıse 4 eylul

canım peki söylermisin sana zahmet. tam yumurtlama gününde ilişkiye girilince ne oluyordu ?

Boncuk elara kese durumuna gorede bı test yapıyodu hanı

fasulye seklı erkek yuvarlak kızdı kese hatırladınmı

senınkı ınssssssss erkek cnmmmm vallaaa

boncuk güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır sende öyle yap bence
Allah tamamına erdirsin inş. çok beyefendi bi çocuk olacak bu deluğanlı beyaw

hahaha bu superdı cnm ya Allah razı olsun vallahı tebessum ettım okurken :)
gecen ayda ben hamıle degılım dıyordum elaracım ıyı dusun ıyı olsun dedı tmm ozaman hamıleyım dedım
bende sımdı ozaman delıkanlı nazmı yabıyor desem bılmıyorumkı :) hayırlısı her nekadar umudum olmasada rabbım buyuk tek umıtım rabbımden yana

süper canım ya, sona kadar böyle gitsin inş. darısı diğer tüm istiyenlere

Boncuk elara kese durumuna gorede bı test yapıyodu hanı

fasulye seklı erkek yuvarlak kızdı kese hatırladınmı

senınkı ınssssssss erkek cnmmmm vallaaa

fasulyemı onu bılmıyorum kı cnm benımkı fasulyeye benzıyor hakket ne ılgınc ama kısmet ıste ıns ıns cnm ya dualarınıza ıhtıyacım var ınanın her aklıma geldıgınızde ısımlerınızı bılmedıgım ıcın kk dekı arkadaslarım dıye rabbıme dua edıyorum sızlerde benı unutmayın lutfen tek ınancım dualar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…