- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.661
Bendeki kara talik kadı kızında da yoktur. Doktor tam göremesemde %90 kız dedi. Geçen %95 ti. buna sevinmelimiyim bilmiyorum :)
erkek olma ihtimalide var dedi ama %90 kız dedi. ben hangisine iinanayım anlamadım... ya ben adet döngümü yanlış hesaplıyormuşum bir allahın kulu bana hesaplayabilir mi ...
Son adet tarihinin başlangıcı : 22 Ağustos 2010. Adet döngüsü 27-28 günde bir.... Adetimin süresi 6 gün.. İlişki günleri 3-4 eylül...
şimdi ben yumurtlama günlerinde mi ilişkiye girmiş oluyorum ? yoksa kız günlerinde mi ??
yaprakçım bir kadın bana şöyle bişi demişti. kız çocuklar anne karnında balık gibi yüzerlermiş bir o tarafa bir bu tarafa. erkek çocuklar ise karına tık , tık şeklinde vururlarmış hafif.....
sen nasıl hisediyorsun ?? bir doğruluğu varmıdır ...
Bendeki kara talik kadı kızında da yoktur. Doktor tam göremesemde %90 kız dedi. Geçen %95 ti. buna sevinmelimiyim bilmiyorum :)
erkek olma ihtimalide var dedi ama %90 kız dedi. ben hangisine iinanayım anlamadım... ya ben adet döngümü yanlış hesaplıyormuşum bir allahın kulu bana hesaplayabilir mi ...
Son adet tarihinin başlangıcı : 22 Ağustos 2010. Adet döngüsü 27-28 günde bir.... Adetimin süresi 6 gün.. İlişki günleri 3-4 eylül...
şimdi ben yumurtlama günlerinde mi ilişkiye girmiş oluyorum ? yoksa kız günlerinde mi ??
Valla bende tersini biliyorum sudecim yani kız çocuklarından daha hareketli olyo erkek bebekler şuan ayırt edebiliyorum bunu kızlarımda çok hareketliydi ama bunda çok erken başladı hareketlilik benimde duyduğum kız çocuğu kaynar erkek çocuğu oynar yani evet kızlarda karnımın içinde kaynama oluyo gibiydi şimdi resmen hareketlilik hissediyorum
sudecım bunu anca elarayla ezel bakabılır cnm ınan anlamıyom ben.....
ınsssss sana öle bı supruz yapsın bebısınkı sevıncınden
ne yapacagını sasır bcmmmmmmmm ınssssss.........
yaprakçım kızlarımda karınım içinde balık vardı gibi. bu bebek ise pıt pıt şeklinde vuruyor:... ultrasondan baktık bugün.. yerinde durmuyordu. anlamadım gitti yani...
Hıı benimde öyle pıt pıt şeklinde şuan evet ayırt edemiyorum daha neresi oynuyo ultrasyonda çok hareketli olan çocuğa erkek derler ama ne bileyim canım ya senin herşey erkeği gösteriyo testlerde öyle çıktı hayırlısı olsun valla şaşkınım
bernıl cnm sagol Allah razı olsun
hasneka cnm yazdım gerıde kaldı okursun belkı tekrardan gecmıs olsun dıyorum bacım dıkkat et kendıne
yaprak cok sevınım adına ne gusel hersey ıyı gıdyor masallahhhh dıyelım
kızlar benım usg ye baktımda sımdı seklı kesemın bozuk neden(((( kızımda top gıbıydı bunda bır garıp boyle olan varmı ?
Uploaded with ImageShack.us
bebegımde s harfı gıbı cıkmıs Allahım ıns hersey yolunda gıder troıd kalp atısı kese kusma kıst hamd olsun rabbım baska dert vermesın ama bu cok zor oluyor benım ıcın
momof hoşgeldin valla söprizini merak ettik ha
sudecim selam, anladığım kadarıyla 13 ve 14 günler ilişkin olmuş. adet döngün 27 28 gün ise tamda yumurtlama günü görünüyor. tabi ben yanıltmış olmamayayım ama çok büyük oalsalık bu şekilde
boncuk güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır sende öyle yap bence
Allah tamamına erdirsin inş. çok beyefendi bi çocuk olacak bu deluğanlı beyaw
canım peki söylermisin sana zahmet. tam yumurtlama gününde ilişkiye girilince ne oluyordu ?
Kızlar slmm nasılsınız doktordan geldim yeni herşey yolundaymış gelişimi çok iyi dedi 3 lü testide yaptı nihayet haftaya alıcam sonuçları ama çok iyi bi problem çıkıcanı zannetmem dedi inş. dedim benden böyle tam pipisini gösterdi diğer ultrasyona geçtik sırtını bi döndü bidahada bakmadı yüzünü göremedim ellerini parmaklarını herşeyini gördük yüzü hariç hayırlısı sanki şimdi erkek olduğunu öğrenmiş gibi sevindim neden bilmiyorum anca idrak ettim heralde darısı isteyen herkese inş.
Boncuk elara kese durumuna gorede bı test yapıyodu hanı
fasulye seklı erkek yuvarlak kızdı kese hatırladınmı
senınkı ınssssssss erkek cnmmmm vallaaa
canım peki söylermisin sana zahmet. tam yumurtlama gününde ilişkiye girilince ne oluyordu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?