bebek cinsiyet belirleme..

canım peki söylermisin sana zahmet. tam yumurtlama gününde ilişkiye girilince ne oluyordu ?

cnm yumurtlama gununden 2 3 gun once ılıskı olursa kız 1 gun kala ve sonrasında olursa erkek denıyor bılım adımına gore :)

lady cnm cok sagol ıns rabbım hepımızın gonlundekını sag saglım kucagımıza almamızı nasıp eder

ewet cnm ıns dualarımız senınle ıns oglumuz gelecek

dahada cok sevınecez ıns bende edıyorum cnmm

allah arazı olsun ...

evet sudecım hersey takdırı ılahı cunku adetten hemen sonra sık ılıskıyle oglu olanda var yumurtlama gunu tek ılıskıyle kızı olanda var rabbım dualarımızı kabul etsın

canım peki söylermisin sana zahmet. tam yumurtlama gününde ilişkiye girilince ne oluyordu ?

sudecim ilk mesaja bi cümle daha eklemiştim ama burayada yazayım, yumurtlamadan 12 saat sonra tekrar asidik oluyor ve kız bebek şansı artıyor dediğim gibi yarım günün bile etkisi olduğu söyleniyor. tam tarih ve saat lazım sanırım saha kesin birşey söylemek için.
tam yumurtlama günü demek zor tabi ama yumurtlama döneminde olmuş bence (1 gün öncesi sonrası gibi)

off ya. içimi rahatlattınız gerçektende.. valla beklemekten başka yapılabilecek bişi yok. 17 şubatta çok kaliteli ultrason makinası olan bir doktora gideceğim. ayrıca doktor çok ama çok tecrübeli. gördüğünden hemen anlıyor.

herşeyi oluruna bıraktım artık valla kızlar..

tabiki hiç birşeyin garantisi yok, allahın takdiri her
durumda farklı sonuçlar çıkabiliyor, biz biraz da olsa olaslığı yükseltecek şeylerden bahsediyoruz sonuçta.

süper canım ya, sona kadar böyle gitsin inş. darısı diğer tüm istiyenlere
Amin canım saolasın inş darısı tüm isteyenlere evet aminnnnnnnnnnnnnnn
evet sudecım hersey takdırı ılahı cunku adetten hemen sonra sık ılıskıyle oglu olanda var yumurtlama gunu tek ılıskıyle kızı olanda var rabbım dualarımızı kabul etsın

Aynen bencede öyle ben bilsem mesela sık ilişki yapmazdım ama bilmiyodum böyle oldu çok dua ettim Allah kabul etti herşeyin başı dua dualarını eksik etme pes etme ısrarla dua et ve iste hayırlı olanını

Dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Rabbimden dileğimdi 3 kızdan sonra bir erkek. O'nun için sanki çok mu zor ? O dilerse herşey olur. Bir noktadan sonra sadece teslimiyet gerekiyor sanırım.

Duadan başkaca yapabileceğimiz hiçbirşey yok. Bebişimiz kendi içimizde. 1 santim derinin altında ama ne gelişimine ne cinsiyetine nede tek bir saçının rengine müdahale etme şansımız yok.... iyikide yok arkadaşlar.
İnsanlar çocuklarına müdahale edebilselerdi sanırım çok ucube şeyler ortaya çıkabilirdi. iyiki Allah bu işleri bize bırakmadan - bebişimiz kendi içimizde olmasına rağmen - hallediyor...

evet canım artık belli herşey,kızda olsa erkekte olsa bundan sonrası için sağlıkla al kucağına inşallah. her iki şarttada eminim dünya tatlısı bişey gelecek:)

benim kızımdada yuvarlaktı kese kızlar, tabi haftayla bir ilgisi varmı bilmiyorum ama ilk ultroson resimlerinde kese yuvarlak

Yaprak senın yum gunum degıldı dıyosun cnm tek ılıskımıydı ???
Yok canım 3 ilişki oldu bizde ama yumurtlama günümü hesaplayamıyoruz ramazanda orucu tam tutabilmek için hapı hiç bırakmadım sonucunda adet döngüm değişti o ayda hamile kaldım ama ağrıyı ve akıntıyı hissettim o gecede yaptık belki ona denk geldi bilemem hayırlısı böleymiş
evet canım artık belli herşey,kızda olsa erkekte olsa bundan sonrası için sağlıkla al kucağına inşallah. her iki şarttada eminim dünya tatlısı bişey gelecek:)

Bencede canım ya hayırlısı nasılsa Allah onu versin

sudesöylem tebrikelr canim aynen dedigin gibi Allah hakkimizda ne hayirli ise onu nasip etsin bizeee

Sudecım...canım snın 7veya 8 haftalık usg resmın varmı???

Varsa baksana bakalım ne tarafta bebısss....

Sudem canim hakkinda ne hayirlisi ise o olsun ama ben cok dokuz ayina kadar kiz denip oglan doguran oglan denip kiz doguranlari hic birseyin garantisi yoktur doktorlarda Allah kuludur bizler gibi herseyi sadece Rabbim bilir..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…