- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.681
canım peki söylermisin sana zahmet. tam yumurtlama gününde ilişkiye girilince ne oluyordu ?
ewet cnm ıns dualarımız senınle ıns oglumuz gelecekfasulyemı onu bılmıyorum kı cnm benımkı fasulyeye benzıyor hakket ne ılgınc ama kısmet ıste ıns ıns cnm ya dualarınıza ıhtıyacım var ınanın her aklıma geldıgınızde ısımlerınızı bılmedıgım ıcın kk dekı arkadaslarım dıye rabbıme dua edıyorum sızlerde benı unutmayın lutfen tek ınancım dualar
canım peki söylermisin sana zahmet. tam yumurtlama gününde ilişkiye girilince ne oluyordu ?
Amin canım saolasın inş darısı tüm isteyenlere evet aminnnnnnnnnnnnnnnsüper canım ya, sona kadar böyle gitsin inş. darısı diğer tüm istiyenlere
evet sudecım hersey takdırı ılahı cunku adetten hemen sonra sık ılıskıyle oglu olanda var yumurtlama gunu tek ılıskıyle kızı olanda var rabbım dualarımızı kabul etsın
evet sudecım hersey takdırı ılahı cunku adetten hemen sonra sık ılıskıyle oglu olanda var yumurtlama gunu tek ılıskıyle kızı olanda var rabbım dualarımızı kabul etsın
off ya. içimi rahatlattınız gerçektende.. valla beklemekten başka yapılabilecek bişi yok. 17 şubatta çok kaliteli ultrason makinası olan bir doktora gideceğim. ayrıca doktor çok ama çok tecrübeli. gördüğünden hemen anlıyor.
herşeyi oluruna bıraktım artık valla kızlar..
fasulyemı onu bılmıyorum kı cnm benımkı fasulyeye benzıyor hakket ne ılgınc ama kısmet ıste ıns ıns cnm ya dualarınıza ıhtıyacım var ınanın her aklıma geldıgınızde ısımlerınızı bılmedıgım ıcın kk dekı arkadaslarım dıye rabbıme dua edıyorum sızlerde benı unutmayın lutfen tek ınancım dualar
Yok canım 3 ilişki oldu bizde ama yumurtlama günümü hesaplayamıyoruz ramazanda orucu tam tutabilmek için hapı hiç bırakmadım sonucunda adet döngüm değişti o ayda hamile kaldım ama ağrıyı ve akıntıyı hissettim o gecede yaptık belki ona denk geldi bilemem hayırlısı böleymişYaprak senın yum gunum degıldı dıyosun cnm tek ılıskımıydı ???
evet canım artık belli herşey,kızda olsa erkekte olsa bundan sonrası için sağlıkla al kucağına inşallah. her iki şarttada eminim dünya tatlısı bişey gelecek:)
http://g.imagehost.org/0581/sude-soylem.jpg
üstteki adreste.. ama resimi buraya eklemeyi beceremedim...
sol tarafta başı görebildiniz mi ? rahimin ne tarafında olduğunu çıkaramadım ama...
benım kızımda sol tarftaydı hep.. ve hep sol tara yattı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?