bebek cinsiyet belirleme..

haskenacımmm......nırdesın bcmmmm yaaa

cnm yazdkların ıcın cok tskler..ınan iş basa dusdumu yapıyon

bcm sende yaparsn cnmmmmm bıtanem.....

cnm bu 7 veya 8 haftalık demı

solda gıbı duruyo demı kızlar bıde sız bakınnn....

Kiz bu bildigin kocaman bebek nasil 7 haftalik oluyor bencede solda yani Elaranin tezine göre erkek olmali ve adet döngüsü ve yum.gününe görede erkek olmali ..........Rabbim bilir tabi sadece bizdeki bilgilere göre diyorum....

cnm kesede soldaysa karnında sagda olur ve erkek oluyo buyuk ıhtımal

kesede sagda gorunurse karnında solda olur ve kız olur buyuk ıhtımalle

ıstısnlar harıc tabıkııı..........

usg yı hatırlamıyorum ama hep solumda hıssettım... şimdi yenıden denemeler başlayacak.. inşallah bu sefer oglumuz olur...

haskenacımmm......nırdesın bcmmmm yaaa
cnm yazdkların ıcın cok tskler..ınan iş basa dusdumu yapıyon
bcm sende yaparsn cnmmmmm bıtanem.....

Kizdan firsat buldukca geliyom canim eger gecen haftayi soruyorsan hastaydim bacim gecmisi oku sabah yazdim canim basima geleni senin fistik kizlarin nasillar gripleri düzelmistir insaAllah.....

cnm benimkide aynı senin gibi 7+4 oval böle uzun kese korkma cnm cinsiyet meselesine gelince kızımın resimlerine baktım bu haftalarda onda yuvarlak resim bilmiyorum

sude cnm hoşgeldin valla geldin yine beni güldürdün 7 haftalık usg çıkıcak diye bakıyorum bunun neresinde kese diye aaa bide baktım el kol başşş ayyyy çok güzel vallaaaaa kocaman olmuş bebişin hissediyosundur artık doktorda inş. yanılmıştırda göstermiyodur annesine pipisini...

http://g.imagehost.org/0581/sude-soylem.jpg

üstteki adreste.. ama resimi buraya eklemeyi beceremedim...
sol tarafta başı görebildiniz mi ? rahimin ne tarafında olduğunu çıkaramadım ama...

sudesoylem canim bebeginin resmini direk resim olarak buraya ekledim..
masallah herseyi belli oluyor .. Insallah kucaginada almak nasip olur..

Arkadaslar kimler kiz kimler erkek cocuk istiyor ??

Birde BONCUK canim oglum yatinca bende bakayim ultr. resimlerine simdi acamiyorum kaldirdigim yeri hep karistirir diye , bakalim bende nasildi ovalmi yuvarlakmiydi ?

selam kızlarr
ben internet baglantımı degiştirdim.turknete gectim gecmez olaydım
3 gün önce aboneligim başladı.ama modem tanıtmak gerektigi için türkneti aradım. sinir krizlerine girdim .adamlara ana avrat düz gittim resmen.konuşmalar kayıt altına alındıgından onlar gayet kibar olmaya devam ettiler:)

benim modem ttnetin modemi oldugundan yeni yazılım yüklemek gerekiyormuş yada yeni modem almak lazımmış
yeni yazılım yüklenmedi istanbula fabrikaya yollamak gerekiyormuş
annemgildeki fazla modemi getirdi eşim.onuda tanıtmak lazımdı.
eşim yarın işyerine götürüp hallettircekti ben dayanamadım kendim halletim gece gece:)
veeee 3 gün aradan sonra tekrar burdayımmm

gecmişi okuyamıcam şuan.yarın fırsat buldukca okurumm
inşallah herkes iyidirrr.özledim sizi yaw

Son düzenleyen: Moderatör:

hoş geldin elara..net olayını çözdüğüne sevindim..burada yokluğun çok hissedildi....artık yarın görüşürüz...

GUNAYDIN kızlar nasılsınız.....

elaraaa h.geldın cnmmm oh valla sensız olmuyoooo

maoofff nerelerdesın gece yazarsın sandım

ama yazmamıssın yaa supruzunı

günaydınn yaw ben sizi cok özlüyom yaa.ama az kaldı şu kaynana gittimmmi buralardayım
sudem canım hayırlısı yaa.bak yine kesin bişey dememişler.he can sıkıcı.allahtan istediğin olur inşallah.
asilmavu canım yaa ogluş geliyormuş çok sevindim.allah tamamına erdirsin.şu ense kalınlığı içinde hiç korkma ben çok tanıdım böyle kişileri .hiçte bişey çıkmıyo.rahat ol.
momoff valla çatlatırsın sen adamı.hatta çatlayalım diye yazdım gittim demi.kız profil resmin ikizi erkek hımm..yoksa ikiz oluşlarmı geliyoo
boncuk bulantılara hiç belli olmuyo.benim tanıdığım 9 ay hastanede yattı diyelibilirim.serum yemekten.öyle kusup dururdu.artık intihari bile dşündüm diye.yemilne.o daraca bulantıları vardı.oglu oldu ama.bence bünyeyle alakalı.benimkide hassastır.
elara hoşgeldin.senin internet işinde hallolmuş ne güzel.valla okurken bile kendimce elara nerdeki diyom.halbuki girdiğimde yok
hepinizi öpüyorumm...

ya unutuyorum sorayım dedim.gamzecim gitti şimdi.ee hiç haber alamayacakmıyız.elara sen görüşüyormusun.şimdi hamile oldugunu veya bebeginin cinsiyetini falan bizde ögrenecekmiyizki.ayy ben çokmerak ederim.ayy keşke geri gelseydi..ama kızları için tabi hakla..
bide mutluelif vardı odamı hamileymiş..hamileler çogalıyo ne güzel.artık şu bi gerçekki.yumutrlama günü tek ilişki erkek çocuk olayını % olarak bayagı arttırıyor değimi.allah herkese istedigini nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…