- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.721
berracım iyim güzelim sen nasılsınn.bebcik nasıll.ee nasıl geçiyo hamilelik.de bakalım içine ne doguyo.hımmmherkese günaydın kızlar . nasılsınız bakalım ?
elara gelmene çok sevindim. özlettin valla kendini.
boncuk çok geçmiş olsun canım. inşallah en kısa sürede geçer bulantıların ama sana şunu söylüyeyim ben bir tanıdığım 9 ay çok kötü bulantı yaşadı hatta hastanede bile yattı ama sağlıklı bir oğluş doğurdu. bu biraz da yapıyla alakalı cnm.
sudecim inşallah rabbim dualarımızı kabul eder de karnındaki hayırlı ve sağlıklı bir oğluştur cnm.
yaprak ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum, kendimi senin yerine koyunca. inşallah rabbim bize de yaşatır bu mutluluğu.
sanırım uzun süredir girmiyordun helenx . sen nasılsın cnm?
berracım iyim güzelim sen nasılsınn.bebcik nasıll.ee nasıl geçiyo hamilelik.de bakalım içine ne doguyo.hımmm
BERRACIM dun yaprak yazmıstı sanırsam
erkek bebeklerde bas agrısı cok oluyomus
valla buna bıle sevındım cnm
ins gecmısdır nasıl oldun tatlım
cok sukur ıyıyım cnm sızın haberlerınızle dahada ıyı oluyomsağol tatlım. dün akşam yattım dinlendim. bugün çok şükür iyiyim. evet yaprağın yazdığını okudum. valla rabbim inşallah dualarımızı kabul eder. hepimize yaşatır bu mutluluğu. se nasılsın cnm ?
iyim bernilcim.teşekkürler senin prenses ne yapıyo..ee bana diyonda sen ikinciyi ne zaman istiyon.HELENX CIM cnm nasılsın ne zaman gıdıyo
kayınvalden.. Sen ne zaman dusunuyon 3.yu cnm
ıns senınde herkesın gonlundekını verır RABBIMMM......
canım geçmişte de yazdım. ne biçim hamileyim bilmiyorum. ne canım birşey istiyor, ne bulantı ne kusma ( maşallah ) hiç bir şeyim yok şimdilik. gerçi belki daha erkendir bilmiyorum . ama 2 gün çok şiddetli baş ağrım oldu. dün akşam hep yattım. açıkçası içime birşey doğmuyor cinsiyeti ile ilgili şimdilik. senin içnden birşey geçtimi bebişimin cinsiyeti ile ilgili ?hatırlarsan topic ilk açıldığından beri burdayım. topiğin ilk zamanlarından hatırlıyorum seni yanılmıyorum değil mi ? sende varmı bir değişiklik ?
iyim bernilcim.teşekkürler senin prenses ne yapıyo..ee bana diyonda sen ikinciyi ne zaman istiyon.
ben yapmayacagım.heleki şu kaynanayla yapmam.kaynana şubatta gidecek.bekliyoraz bakalım.dönmezse tabiii...
evet evete bende ilk zalanlardan varım.kız hatırlamazmıyım seni biliyomm..valla benim içime boncukla senin ogluşunuzu olacak gibi .allah hayıyırlısıyla versin.ecedede çok bi pozitifligim vardı o kıza oglu olacak deyip duruyordum.aynısı karabiberede oldu.inşallah sizlerinde olur..
ben artık ddüşünmüyorum yani düşünsemde eşimi istemiyorum bi çocuk daha diyo.eğeer yapacaksakta bakmam haberin olsun diyo.evet dedim erkek olura kacaktan indirmezdinde.kız olursa yine evet bakmayacagından eminim dedim.sinir..ya bu aralar kocayla kavga eder olduk sürekli.bilmiyorum evdeki bi huzursuzluk ar.sebap bellide kaynanatör...iyiçce gerildim.şu durumda yapamam bi çocuk..zaten bana destek olan yok.hak etmiyo benim koca bi çocgu daha.olursada hiç artık çimiden erkek olacakmış gibi hissetmiyorum yine gelir ulur beni kız..çok cesaretsimiz artık çok..
Günaydın kızlarrr
günaydın cnm. nasılsın ?
iyi diyelim iyi olsun
ben bugün dr gidecektim güya izin alamadım
sen nasılsın
sağol ezel...inşallah Allah ım şifasını verir. de bebeğimi bana bağışlar...seninde Allah en kısa sürede gönlüne göre bir evlat verir....her şeyin zamanı var ben 13 ay bekledim hamile kalmak için..demekki zamanı buymuşş.
selam kizlar,
Tatilden yeni donduk, camasir utu temizlik vs.. bu zamani buldu girmem. Onumuzdeki hafta p.tesi ye kadar evdeyim. Bol bol gorusuruz o zamana kadar.. Surprizlerim var size..Bu arada boncukcugum hamileymisssin 7 hafta olmus bile... Hayirli ugurlu olsun... Oglenden sonra girecegim tekrar.. Biz yokken soguktan (-10) borular patlamis.. garaj su icindeydi.. tamirciler gelecek birazdan.. Yakinda gorusmek uzere...
Kızlar slmm nasılsınız doktordan geldim yeni herşey yolundaymış gelişimi çok iyi dedi 3 lü testide yaptı nihayet haftaya alıcam sonuçları ama çok iyi bi problem çıkıcanı zannetmem dedi inş. dedim benden böyle tam pipisini gösterdi diğer ultrasyona geçtik sırtını bi döndü bidahada bakmadı yüzünü göremedim ellerini parmaklarını herşeyini gördük yüzü hariç hayırlısı sanki şimdi erkek olduğunu öğrenmiş gibi sevindim neden bilmiyorum anca idrak ettim heralde darısı isteyen herkese inş.
Bendeki kara talik kadı kızında da yoktur. Doktor tam göremesemde %90 kız dedi. Geçen %95 ti. buna sevinmelimiyim bilmiyorum :)
erkek olma ihtimalide var dedi ama %90 kız dedi. ben hangisine iinanayım anlamadım... ya ben adet döngümü yanlış hesaplıyormuşum bir allahın kulu bana hesaplayabilir mi ...
Son adet tarihinin başlangıcı : 22 Ağustos 2010. Adet döngüsü 27-28 günde bir.... Adetimin süresi 6 gün.. İlişki günleri 3-4 eylül...
şimdi ben yumurtlama günlerinde mi ilişkiye girmiş oluyorum ? yoksa kız günlerinde mi ??
cok sukur ıyıyım cnm sızın haberlerınızle dahada ıyı oluyom
ıns hep beraber bu guzel duyguları yasarız....
umut ezel h.geldınızzz.....
Günaydın kızlarrr
iyi diyelim iyi olsun
ben bugün dr gidecektim güya izin alamadım
sen nasılsın[/QUOT
iyidir işte ne olsun. doktora kontrol amaçlı mı gideceksin ? umarım bir sorun yoktur.
selam kizlar,
Tatilden yeni donduk, camasir utu temizlik vs.. bu zamani buldu girmem. Onumuzdeki hafta p.tesi ye kadar evdeyim. Bol bol gorusuruz o zamana kadar.. Surprizlerim var size..Bu arada boncukcugum hamileymisssin 7 hafta olmus bile... Hayirli ugurlu olsun... Oglenden sonra girecegim tekrar.. Biz yokken soguktan (-10) borular patlamis.. garaj su icindeydi.. tamirciler gelecek birazdan.. Yakinda gorusmek uzere...
evet sudecım hersey takdırı ılahı cunku adetten hemen sonra sık ılıskıyle oglu olanda var yumurtlama gunu tek ılıskıyle kızı olanda var rabbım dualarımızı kabul etsın
off ya. içimi rahatlattınız gerçektende.. valla beklemekten başka yapılabilecek bişi yok. 17 şubatta çok kaliteli ultrason makinası olan bir doktora gideceğim. ayrıca doktor çok ama çok tecrübeli. gördüğünden hemen anlıyor.
herşeyi oluruna bıraktım artık valla kızlar..
yok anacım yok bızdede yok olsa dükkan seninnnnnnnn
kız nerdeydin sen göremedim seni seni gördüğüm zaman neşeleniyorum ben :)
selam kızlarr
ben internet baglantımı degiştirdim.turknete gectim gecmez olaydım
3 gün önce aboneligim başladı.ama modem tanıtmak gerektigi için türkneti aradım. sinir krizlerine girdim .adamlara ana avrat düz gittim resmen.konuşmalar kayıt altına alındıgından onlar gayet kibar olmaya devam ettiler:)
benim modem ttnetin modemi oldugundan yeni yazılım yüklemek gerekiyormuş yada yeni modem almak lazımmış
yeni yazılım yüklenmedi istanbula fabrikaya yollamak gerekiyormuş
annemgildeki fazla modemi getirdi eşim.onuda tanıtmak lazımdı.
eşim yarın işyerine götürüp hallettircekti ben dayanamadım kendim halletim gece gece:)
veeee 3 gün aradan sonra tekrar burdayımmm
gecmişi okuyamıcam şuan.yarın fırsat buldukca okurumm
inşallah herkes iyidirrr.özledim sizi yaw
demiştim ben bilgisayarı bozuktur diye ama internettmiş
zaten artık kimselerde gelmiyor
gel topiğin başına:84::84::84:
cnm ya ıhmal etme gıt bence
ayarla bı sekılde umutcum yaa
randevu aldınmı hadı hayırlısı olur ıns bıseycıgın yokdur cnmm
bu ay kalırsın ogluna hamıs ıns.....
yok güzelim gidemiycem akşam konuştum
var bu işte kısmetsizlik hep bi bahene çıkıyorburda kimse yok şimdi hayatta çıkamam
ne yapalım Allah yardımcımız olsun
Bernil ismini yeni farkettim oğluşun ismide hazırmış ne güzel :))
benim olsa valla aklımda hiç bişey yok ben umut diyodum bizimkiler hiç istemiyor bende artık kız ismi bakıyorum
ewet cnm ısmı hazırda bıde kendı gelseee:)))
ıns senınde olacak cnm yaaa böle dusunmee
kız ısmını olunca dusunuruz sımdı azcıkda olsa erkek bebek ısmı
dusunelım yhuuu:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?