bebek cinsiyet belirleme..

herkese günaydın kızlar . nasılsınız bakalım ?

elara gelmene çok sevindim. özlettin valla kendini.

boncuk çok geçmiş olsun canım. inşallah en kısa sürede geçer bulantıların ama sana şunu söylüyeyim ben bir tanıdığım 9 ay çok kötü bulantı yaşadı hatta hastanede bile yattı ama sağlıklı bir oğluş doğurdu. bu biraz da yapıyla alakalı cnm.

sudecim inşallah rabbim dualarımızı kabul eder de karnındaki hayırlı ve sağlıklı bir oğluştur cnm.

yaprak ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum, kendimi senin yerine koyunca. inşallah rabbim bize de yaşatır bu mutluluğu.

sanırım uzun süredir girmiyordun helenx . sen nasılsın cnm?

berracım iyim güzelim sen nasılsınn.bebcik nasıll.ee nasıl geçiyo hamilelik.de bakalım içine ne doguyo.hımmm

HELENX CIM cnm nasılsın ne zaman gıdıyo

kayınvalden.. Sen ne zaman dusunuyon 3.yu cnm

ıns senınde herkesın gonlundekını verır RABBIMMM......

BERRACIM dun yaprak yazmıstı sanırsam

erkek bebeklerde bas agrısı cok oluyomus

valla buna bıle sevındım cnm

ins gecmısdır nasıl oldun tatlım

berracım iyim güzelim sen nasılsınn.bebcik nasıll.ee nasıl geçiyo hamilelik.de bakalım içine ne doguyo.hımmm

canım geçmişte de yazdım. ne biçim hamileyim bilmiyorum. ne canım birşey istiyor, ne bulantı ne kusma ( maşallah ) hiç bir şeyim yok şimdilik. gerçi belki daha erkendir bilmiyorum . ama 2 gün çok şiddetli baş ağrım oldu. dün akşam hep yattım. açıkçası içime birşey doğmuyor cinsiyeti ile ilgili şimdilik. senin içnden birşey geçtimi bebişimin cinsiyeti ile ilgili ?hatırlarsan topic ilk açıldığından beri burdayım. topiğin ilk zamanlarından hatırlıyorum seni yanılmıyorum değil mi ? sende varmı bir değişiklik ?

BERRACIM dun yaprak yazmıstı sanırsam

erkek bebeklerde bas agrısı cok oluyomus

valla buna bıle sevındım cnm

ins gecmısdır nasıl oldun tatlım

sağol tatlım. dün akşam yattım dinlendim. bugün çok şükür iyiyim. evet yaprağın yazdığını okudum. valla rabbim inşallah dualarımızı kabul eder. hepimize yaşatır bu mutluluğu. se nasılsın cnm ?

cok sukur ıyıyım cnm sızın haberlerınızle dahada ıyı oluyom

ıns hep beraber bu guzel duyguları yasarız....

umut ezel h.geldınızzz.....

HELENX CIM cnm nasılsın ne zaman gıdıyo

kayınvalden.. Sen ne zaman dusunuyon 3.yu cnm

ıns senınde herkesın gonlundekını verır RABBIMMM......
iyim bernilcim.teşekkürler senin prenses ne yapıyo..ee bana diyonda sen ikinciyi ne zaman istiyon.
ben yapmayacagım.heleki şu kaynanayla yapmam.kaynana şubatta gidecek.bekliyoraz bakalım.dönmezse tabiii...

evet evete bende ilk zalanlardan varım.kız hatırlamazmıyım seni biliyomm..valla benim içime boncukla senin ogluşunuzu olacak gibi .allah hayıyırlısıyla versin.ecedede çok bi pozitifligim vardı o kıza oglu olacak deyip duruyordum.aynısı karabiberede oldu.inşallah sizlerinde olur..

ben artık ddüşünmüyorum yani düşünsemde eşimi istemiyorum bi çocuk daha diyo.eğeer yapacaksakta bakmam haberin olsun diyo.evet dedim erkek olura kacaktan indirmezdinde.kız olursa yine evet bakmayacagından eminim dedim.sinir..ya bu aralar kocayla kavga eder olduk sürekli.bilmiyorum evdeki bi huzursuzluk ar.sebap bellide kaynanatör...iyiçce gerildim.şu durumda yapamam bi çocuk..zaten bana destek olan yok.hak etmiyo benim koca bi çocgu daha.olursada hiç artık çimiden erkek olacakmış gibi hissetmiyorum yine gelir ulur beni kız..çok cesaretsimiz artık çok..

kaynanatör uyandı.çıkayam ben..ben sizleri takih ediyorum hep okuyorum:)))
şu momof adamı çatlatır bakk...
sizlere iyi sohbetlerr..

canım öyle düşünme yaaa. pozitif düşün sonuç olumlu olsun inşallah. sen kalbini bozma. hayatın belle dönemlerinde inişler oluyor olsun. her inişten sonra bir çıkış olur . kaynanan gitsin herşey düzelir inşallah.
sağol cnm inşallah içine doğan olurda karnımdaki bebeğim hayırlı ve sağlıklı bir oğluştur .

iyi diyelim iyi olsun
ben bugün dr gidecektim güya izin alamadım
sen nasılsın

cnm ya ıhmal etme gıt bence

ayarla bı sekılde umutcum yaa

randevu aldınmı hadı hayırlısı olur ıns bıseycıgın yokdur cnmm

bu ay kalırsın ogluna hamıs ıns.....

canım Rabbim çok teşekkür ederim amin inşaAllah

momof hoşgeldinnn yoksa bebişler gerçekten ikizmiiiii

maşaAllah canım Rabbim ömür boyu sağlık versin

canım seni üzmek istemem ama bu tarihe göre kız olma ihtimali yüksek zamanda olmuş oluyor tabiki Rabbim ne dilerse o olur inşaAllah erkektir

cok sukur ıyıyım cnm sızın haberlerınızle dahada ıyı oluyom

ıns hep beraber bu guzel duyguları yasarız....

umut ezel h.geldınızzz.....

hoşgördüüüüüüüükk taze anne nasılsın bugün

Günaydın kızlarrr

günaydıın umutttçuummmm

eee bune şimdi yaa

evet sudecım hersey takdırı ılahı cunku adetten hemen sonra sık ılıskıyle oglu olanda var yumurtlama gunu tek ılıskıyle kızı olanda var rabbım dualarımızı kabul etsın

naber boncukcuğum olacak inşallah olacak kalbini ferah tut

Allah gönlüne göre veriri inşallah canım inan senin için çok istiyorumm

cnm ya ıhmal etme gıt bence

ayarla bı sekılde umutcum yaa

randevu aldınmı hadı hayırlısı olur ıns bıseycıgın yokdur cnmm

bu ay kalırsın ogluna hamıs ıns.....

yok güzelim gidemiycem akşam konuştum
var bu işte kısmetsizlik hep bi bahene çıkıyor burda kimse yok şimdi hayatta çıkamam
ne yapalım Allah yardımcımız olsun
Bernil ismini yeni farkettim oğluşun ismide hazırmış ne güzel :))
benim olsa valla aklımda hiç bişey yok ben umut diyodum bizimkiler hiç istemiyor bende artık kız ismi bakıyorum

ewet cnm ısmı hazırda bıde kendı gelseee:)))

ıns senınde olacak cnm yaaa böle dusunmee

kız ısmını olunca dusunuruz sımdı azcıkda olsa erkek bebek ısmı

dusunelım yhuuu:))))

ewet cnm ısmı hazırda bıde kendı gelseee:)))

ıns senınde olacak cnm yaaa böle dusunmee

kız ısmını olunca dusunuruz sımdı azcıkda olsa erkek bebek ısmı

dusunelım yhuuu:))))

haklısın canım kız ismi hem dahaçok :)))
erkek kardeşimin oğlu olacak bahsetmiştim burda
onlara sordum ne koyacaksınız diye gelin hemen doruk dedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…