- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.741
günaydın kızlar.yine orucum ben bugün.az kaldı.borcum bi bitseydi hayırlısıyla.inannın soğukta tutmak daha zormuş.üşüyorum kızlar:)))
gunaydın kızlar.....ya gercekten su momofu cok mrk ettım sımdık..
günaydin güzeller kizimi yuvaya biraktim geldim cok siddetli yagmur var ve her yer buz oldu birde üstüne yagmur tam kayaklik valla düsen düsene ay hemen yaz gelsin istiyorum..................
sudesoylem bio ritmine bakmışmıydı elara.d.tarihin son adet tarihin ve ilişki günlerini bana yazarsan bi bakalım merak ettim:)))
orda erkek çıkarsa bi umut bekle derim.çünkü çok tutan bi yöntem
SUDESOYLEM bio ritmine bakmışmıydı elara.d.tarihin son adet tarihin ve ilişki günlerini bana yazarsan bi bakalım merak ettim:)))
orda erkek çıkarsa bi umut bekle derim.çünkü çok tutan bi yöntem
haskena günaydın tatlım. Nasılsın bugün ? Buralarda çok soğuk gerçekten.
iki gündür hamile rüyası görüyorum.dün gece hamileymişim testi pozitif görmüştüm.bugünde ultrasona girdim.oğlum olacak
doğum tarihim 24 ağustos 1984 son adet tarihim 22 ağustos 2010. ilişki günleri 3-4 eylül 2010
Canim 3 ünü 4 düne bagliyan gece mi yoksa hem 3 ünde hemde 4 dünde iki gün üst üste mi?
iki gündür hamile rüyası görüyorum.dün gece hamileymişim testi pozitif görmüştüm.bugünde ultrasona girdim.oğlum olacak
doğum tarihim 24 ağustos 1984 son adet tarihim 22 ağustos 2010. ilişki günleri 3-4 eylül 2010
Canim 3 ünü 4 düne bagliyan gece mi yoksa hem 3 ünde hemde 4 dünde iki gün üst üste mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?