bebek cinsiyet belirleme..

sudesoylem sen tam 13 14.gün ilişki olmıuş yumurtan 13 ve 14 de çatlamış ise erkek günü yok çatlamamış 15 ve 16.günde çatlamışsa kız günü .muhtemelen seninki çatlamamış olabilir.üzülme ama doktor %90 kız demiş ise doğrudur.%10 yanılma payı olabilir .ondan dolayı kimse %100 diyemiyor.

Günaydin güzeller kizimi yuvaya biraktim geldim cok siddetli yagmur var ve her yer buz oldu birde üstüne yagmur tam kayaklik valla düsen düsene ay hemen yaz gelsin istiyorum..................

günaydın kızlar.yine orucum ben bugün.az kaldı.borcum bi bitseydi hayırlısıyla.inannın soğukta tutmak daha zormuş.üşüyorum kızlar:)))

SUDESOYLEM bio ritmine bakmışmıydı elara.d.tarihin son adet tarihin ve ilişki günlerini bana yazarsan bi bakalım merak ettim:)))
orda erkek çıkarsa bi umut bekle derim.çünkü çok tutan bi yöntem

iki gündür hamile rüyası görüyorum.dün gece hamileymişim testi pozitif görmüştüm.bugünde ultrasona girdim.oğlum olacak

Momof bu ne simdi ya kiz niye gittin bi ip ucu verseydin ya .............. Elara hosgeldin canim bende yoktum bir haftadir özledim kiz hepinizi sana yazdigim mektubu okumayi unutma Boncuk kiz niye simdi kendi kendine stres yapiyorsun gelirim yanina ha hersey yolunda iyi düsün iyi olsun Asilim canim hic merak etme bebisin saglikli kendini üzme tatlim canim hep sunu düsün hersey olacagina variyor sen kendini yipratsanda rahatta olsan ama rahat olursan stresi üzerinden atarsan bebisin icin hersey daha iyi olur lütfen kendini üzme...
Berra canim seninde hamileligin bence normal diger hamilelerle vede hamileliginle kiyaslama her hamilelik farkli kiz garanti geliyor oglus Rabbimin izni ile insaAllah.....

SUDESOYLEM bio ritmine bakmışmıydı elara.d.tarihin son adet tarihin ve ilişki günlerini bana yazarsan bi bakalım merak ettim:)))
orda erkek çıkarsa bi umut bekle derim.çünkü çok tutan bi yöntem

doğum tarihim 24 ağustos 1984 son adet tarihim 22 ağustos 2010. ilişki günleri 3-4 eylül 2010

haskena günaydın tatlım. Nasılsın bugün ? Buralarda çok soğuk gerçekten.

Günaydin canim dikkat et soguk havalara hasta olma bacim .........

iki gündür hamile rüyası görüyorum.dün gece hamileymişim testi pozitif görmüştüm.bugünde ultrasona girdim.oğlum olacak

Simdi bu gercek mi saka mi kiz anlamadim ?

Kiz Allah iyiligini versin simdi anladim dünkü rüyanda hamileydin bugünkü rüyanda oglandi cinsiyeti kiz serumdan sonra benim kafa cok calismiyo mazur gör bacimmm

doğum tarihim 24 ağustos 1984 son adet tarihim 22 ağustos 2010. ilişki günleri 3-4 eylül 2010

3 4 5 6 7 e ylül erkek günlerinmiş.üstelik tam yum döneminmiş.d.yerin türkiyede değilmi canım..elara gelince sende bi bak canım....hem erkek hemde erkeğe yatkınmışsın.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…