- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.761
iki gündür hamile rüyası görüyorum.dün gece hamileymişim testi pozitif görmüştüm.bugünde ultrasona girdim.oğlum olacak
doğum tarihim 24 ağustos 1984 son adet tarihim 22 ağustos 2010. ilişki günleri 3-4 eylül 2010
tam erkekteyken olmuş.umutlandırmak istemem ama sudecim%100 değil bi yöntem.tutmayan nadir kişilerdende olabilirsin canım3ü gece yaptık. 4ündeede akşam üstü idi
Günaydin canim dikkat et soguk havalara hasta olma bacim .........
Simdi bu gercek mi saka mi kiz anlamadim ?
3 4 5 6 7 e ylül erkek günlerinmiş.üstelik tam yum döneminmiş.d.yerin türkiyede değilmi canım..elara gelince sende bi bak canım....hem erkek hemde erkeğe yatkınmışsın.....
3ü gece yaptık. 4ündeede akşam üstü idi
canım belkide oruçta tutuyorsun Rabbim olucakları gösteriyordur rüyanda inşaAllah erkek yakalarsın bu arada Rabbim ibadetini kabul etsin
sude kız bioritme göre tam erkek günlerinde ilişki olmuş inşaAllah yumurtlamada denk gelmiştir RRabbim inşaAllah gönlündekini vermiştir sana da bu kadar üzülmezsin
iki gündür hamile rüyası görüyorum.dün gece hamileymişim testi pozitif görmüştüm.bugünde ultrasona girdim.oğlum olacak
d.yeri den kastın doğum yeri ise evet türkiyeliyim canım :)
Ya bilimsel kesinliği olmayan herşey erkek diyor emin olun. Kafatası kırma vardır cinsiyet için bizim köyde yaşlılar yapardı. %95 doğruluk payı bile var emin olabilirsiniz. Onda bile erkek çıktı. Bir namussuz doktorlar kız diyorlar %90-%95.. %100 deseler içim rahatlayacak en azından. Öylece iki arada bir derede bırakıyorlar delirmemek elde değil...
ne güzel kendimizi rüyalarla avutuyoruz bende oglum oldugunu gördüm rüyamda inş çıkar rüyalarımız
sude özelden yazdıgın tarihlere göre söleyim
adet döngün 28 gün ise: 3 ve 4 eylül kız olma ihtimali yüksek
adet döngün 27 gün ise:3 eylül kız olma şansı yüksek ,4 eylül yum günün erkek şansı olabilir.
sude özelden yazdıgın tarihlere göre söleyim
adet döngün 28 gün ise: 3 ve 4 eylül kız olma ihtimali yüksek
adet döngün 27 gün ise:3 eylül kız olma şansı yüksek ,4 eylül yum günün erkek şansı olabilir.
adet döngüsüne göre diyosun galiba.anladım ok...ama d.tarihini doğru olsaydı çok daha ii olurdu sude
ne güzel kendimizi rüyalarla avutuyoruz bende oglum oldugunu gördüm rüyamda inş çıkar rüyalarımız
kafatası ne gııı
sudecim tıpçılar hiç bir zaman %100 konuşmazlar.%100 ölecek bile demezler ölecek hastaya bilirsin.ama 7.8.aya kadar kız denilip oğlu yada tersi olan çok durum var.benim kızımın iç organlarına kadar göstermişti.şeyini bile.sende bakmak istiyorum de bak karar ver:44:
Ya ben bu annemi ne yapayım ? dedimya kızlar bendeki şan kadı kızında olmaz. Annem benim kimliğim hariç diğer bütün kardeşlerimin kimliklerini tam tarihlerinde yapmışlar. benim doğumumuda şuradan hatırlıyorlar.O sene Tarladaki bütün hasaatlarına bir hastalık vurmuş işte o senenin ağustos ayında yazın sonunda doğmuşum ben. Doğumum hakkındaki tek bilgi ağustosun sonunda doğduğum :)
Daha ben ne yapayım arkadaşlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?