bebek cinsiyet belirleme..

iki gündür hamile rüyası görüyorum.dün gece hamileymişim testi pozitif görmüştüm.bugünde ultrasona girdim.oğlum olacak

canım belkide oruçta tutuyorsun Rabbim olucakları gösteriyordur rüyanda inşaAllah erkek yakalarsın bu arada Rabbim ibadetini kabul etsin

doğum tarihim 24 ağustos 1984 son adet tarihim 22 ağustos 2010. ilişki günleri 3-4 eylül 2010

sude kız bioritme göre tam erkek günlerinde ilişki olmuş inşaAllah yumurtlamada denk gelmiştir RRabbim inşaAllah gönlündekini vermiştir sana da bu kadar üzülmezsin

Son düzenleme:
3 4 5 6 7 e ylül erkek günlerinmiş.üstelik tam yum döneminmiş.d.yerin türkiyede değilmi canım..elara gelince sende bi bak canım....hem erkek hemde erkeğe yatkınmışsın.....

d.yeri den kastın doğum yeri ise evet türkiyeliyim canım :)

Ya bilimsel kesinliği olmayan herşey erkek diyor emin olun. Kafatası kırma vardır cinsiyet için bizim köyde yaşlılar yapardı. %95 doğruluk payı bile var emin olabilirsiniz. Onda bile erkek çıktı. Bir namussuz doktorlar kız diyorlar %90-%95.. %100 deseler içim rahatlayacak en azından. Öylece iki arada bir derede bırakıyorlar delirmemek elde değil...

3ü gece yaptık. 4ündeede akşam üstü idi

Azgin seni gedi seni:82:

Canim aslinda tabi bun Rabbim bilir ama erkek bebek icin yumurtlama günü tek iliski deniyor birde bazi kadinlar tam yum.günüde yapsa deneme beslenmede önemli yani potasyum ve sodyum agirlikli beslenme önemli senin beslenme seklin nasil canim bak bunu yapragada soralim cünkü o 3 deneme sonucu hamile kaldi ve erkek buradaki bir alman sitede diyorki eger kadin magnezyum ve kalsiyum agirlikli besleniyorsa yumurta sadece x spermi kendine ceker anlatabiliyormuyum .....

inşallahhhhhhhhh.doğru dedin kıııız belkide.inşallah.ama bu ay reglim çok yakın çünkü tüm belirtiler tamam.göğüslerim söndü bugün:86:.iki güne gelir kırmızılar

kafatası ne gııı
sudecim tıpçılar hiç bir zaman %100 konuşmazlar.%100 ölecek bile demezler ölecek hastaya bilirsin.ama 7.8.aya kadar kız denilip oğlu yada tersi olan çok durum var.benim kızımın iç organlarına kadar göstermişti.şeyini bile.sende bakmak istiyorum de bak karar ver:44:

günaydın kızlarrr
gecmişi okumaya geldim:)
son sayfaya baktım ,sudenin bioritimine bende bakmıştım ama onun dogum tarihi yalnış oldugundan bioritim onun için gecerli degil

kızlar bende rüyamda kuaföre gitmişim saçlarımı kestiriyorum makas görüyorum elinde makas kesmiyo saçımda kalıyo baaşkaaa makas istiyo şimdi makasa baktım kız evlata işaret eder diyodu saç kestirmekte iyi diilmiş hamileyken rüyaların daha net oluyo sanırım normalde ben rüyamı hatırlamam

sude özelden yazdıgın tarihlere göre söleyim
adet döngün 28 gün ise: 3 ve 4 eylül kız olma ihtimali yüksek
adet döngün 27 gün ise:3 eylül kız olma şansı yüksek ,4 eylül yum günün erkek şansı olabilir.

elaracım 24 ağustos 1984 yanlışmı yani
özelden bana bu tarihi atmış

artık sakin ve durgunum.... kızsada kız be. bu noktadan sonra dediğim gibi yapılabilecek hiçbirşey yok .... beklemedeyiz.:. Artık sadece canımı sıkan doktorların %100 diyememesi. %100 kız dese. içim ferahlayacak belkide....

adet döngüsüne göre diyosun galiba.anladım ok...ama d.tarihini doğru olsaydı çok daha ii olurdu sude

adet döngüsüne göre diyosun galiba.anladım ok...ama d.tarihini doğru olsaydı çok daha ii olurdu sude

Ya ben bu annemi ne yapayım ? dedimya kızlar bendeki şan kadı kızında olmaz. Annem benim kimliğim hariç diğer bütün kardeşlerimin kimliklerini tam tarihlerinde yapmışlar. benim doğumumuda şuradan hatırlıyorlar.O sene Tarladaki bütün hasaatlarına bir hastalık vurmuş işte o senenin ağustos ayında yazın sonunda doğmuşum ben. Doğumum hakkındaki tek bilgi ağustosun sonunda doğduğum :)

Daha ben ne yapayım arkadaşlar ??

ne güzel kendimizi rüyalarla avutuyoruz bende oglum oldugunu gördüm rüyamda inş çıkar rüyalarımız

Amin insaAllah kizlar bende rüyamda misafirlikteymisim evime dönerken oradaki erkek cocuk ayakkabisini elime aliyorum sonra a diyorum yanlis almisim bu benim cocugumun degil benimki kiz ayakabisiydi ,,herhal benimde ikinci kiz olacak ne diyeyim hayirlisi olsun bi hamile kalayimda tedbirimi alayim taktir Rabbimin......

Herhal bi kadinin bide erkegin kafasina odunla vuruyorlar kimin kafasi saglamsa kadinin bebegi o cinsten mi oluyor he sudem anlat kiz bize bu nedir ?

canım zaten bişi yapamazsın.tam gününü bilmen imkansız ki bu takvimde tam gün lazım maalesef.ama keşke baştan deseydin.umutlanmazdık:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…