bebek cinsiyet belirleme..

# sudesoylem
# Elara+
# bestembenim
# berra10
# BerniL
# Haskena+
# firegirl986
hepinize merhaba kızlar.Elaracım çok şükür önemli bi sebep olmasında seni aramızda görememenin , ama halletmişsin sorunu:))
bugün benim doğum günüm kızlar :)))bir dilek dilesem diyorum ama bulamıyorum

:86:ilk defa duydum...canlı insan başına vuruluyor yani

doğum günün kutlu olsun şeker . Hayırlı ve sağlıklı bir oğluş dile işte ne düşünüyon ?

benim için dilek tut güzelim:)))

saol canım sanada merhaba
d.günün kutlu olsun.:86:

IYIKI DOGDUN BENGU Dogum günün kutlu olsun tatlim hersey gönlünce olsun evinde huzur ,caninda saglik,karninda erkek bebis eksik olmasin INSAALLAH::::::::::::

bebişinle nice sağlıklı yıllara güzelim.

benim çıkmam lazım kızlar. kociş biraz gezdirecekmiş beni. iş yerinden izin alıp sır benim için gelmiş. sanırım oda sıkıntıda olduğumu hissediyor bu aralar. herkese sevgiler canlar...

doğum günün kutlu olsun şeker . Hayırlı ve sağlıklı bir oğluş dile işte ne düşünüyon ?

saol berracım ,o işin şakası tabiki düşünmüyorum canım
benim için dilek tut güzelim:)))
hepiniz için de bugün çok iyi şeyler dileyeceğim merak etme canım.
saol canım sanada merhaba
d.günün kutlu olsun.:86:
teşekkürler canım..
IYIKI DOGDUN BENGU Dogum günün kutlu olsun tatlim hersey gönlünce olsun evinde huzur ,caninda saglik,karninda erkek bebis eksik olmasin INSAALLAH::::::::::::
haskenacım iyi dileklerin için çok teşekkürler canım.Allah seninde gönlüne göre versin inş.
bebişinle nice sağlıklı yıllara güzelim.
inş. canım..

neyse ben çıkıyorum kızlar
evi toparlayım birz. ikindiden sonrada ezana kadar şekerleme yaparım.gerçi akşam ezanından önce uyumak ii değil derler ama başım ağrıyo....
hepinize ii sohbetler.akşam uğrarım öptümm

bengu_ck cnm dogum gunun kutlu olsunnnn...

rabbım esınle cocuklarınla mutlu bır ömur gecırmenı nasıp etsın ıns...

Elaracım cnm nasılsın ne ettın bızden ayrı 3 gun:)))

evet işte bu kadar.4d ulturasonda hepsi gözüküyor.50tl ver meraktan kurtul.bence bu kız seni çok sevecek annesi.sen üzülüyorsun ama inan üzülecek birşey yok.sonra alışırsın.sen iki kız üç kızı görmüşsün.dün bir kadınla görüştük 4 kızım var kaynanam ve kocam bana çok çektirdi 5. yi doğurdum.erkek ama özürlü sandalyeye bile oturamıyor diyor.kadın şeker hastası olmuş tansiyon falan hepsi mevcut o ne yapsın.

Elara canim benim bioritmime baksana sana zahmet herhal 18-20 Ocakta adet olacam artik galiba ay sonuna yada subatin ilk haftasina denk gelebilir yum.günü bi bakiversene bacim ne olacak bu halim

hepinize günaydin kizlar...
umarim hasta olanlar iyilesmis , midesi bulananlarin bulantilari gecmistir.

Him sen ve saflik ?????????????????????????????

Günaydin günaydin hos geldin nerelerdeydin bu saatte kadar uyunur mu kiz??????????????

kızım gece uyandı sabah ezanlarına kadar oturduk. o yuzden ancak kalkabildim.. kızım hala uyuyor.. benı gece uyutmamak için iyi çabalıyor.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…