- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.781
Amin insaAllah kizlar bende rüyamda misafirlikteymisim evime dönerken oradaki erkek cocuk ayakkabisini elime aliyorum sonra a diyorum yanlis almisim bu benim cocugumun degil benimki kiz ayakabisiydi ,,herhal benimde ikinci kiz olacak ne diyeyim hayirlisi olsun bi hamile kalayimda tedbirimi alayim taktir Rabbimin......
Herhal bi kadinin bide erkegin kafasina odunla vuruyorlar kimin kafasi saglamsa kadinin bebegi o cinsten mi oluyor he sudem anlat kiz bize bu nedir ?
# sudesoylem
# elara+
# bestembenim
# berra10
# bernil
# haskena+
# firegirl986
hepinize merhaba kızlar.elaracım çok şükür önemli bi sebep olmasında seni aramızda görememenin , ama halletmişsin sorunu:))
bugün benim doğum günüm kızlar :)))bir dilek dilesem diyorum ama bulamıyorum
# sudesoylem
# Elara+
# bestembenim
# berra10
# BerniL
# Haskena+
# firegirl986
hepinize merhaba kızlar.Elaracım çok şükür önemli bi sebep olmasında seni aramızda görememenin , ama halletmişsin sorunu:))
saol canım sanada merhaba# sudesoylem
# Elara+
# bestembenim
# berra10
# BerniL
# Haskena+
# firegirl986
hepinize merhaba kızlar.Elaracım çok şükür önemli bi sebep olmasında seni aramızda görememenin , ama halletmişsin sorunu:))
# sudesoylem
# Elara+
# bestembenim
# berra10
# BerniL
# Haskena+
# firegirl986
:86:ilk defa duydum...canlı insan başına vuruluyor yani
Attim kiz ne bilem baska nasil kafatasi kiriliyor ki sude anlatsada bizde ögrensek
doğum günün kutlu olsun şeker . Hayırlı ve sağlıklı bir oğluş dile işte ne düşünüyon ?
hepiniz için de bugün çok iyi şeyler dileyeceğim merak etme canım.benim için dilek tut güzelim:)))
teşekkürler canım..saol canım sanada merhaba
d.günün kutlu olsun.:86:
haskenacım iyi dileklerin için çok teşekkürler canım.Allah seninde gönlüne göre versin inş.IYIKI DOGDUN BENGU Dogum günün kutlu olsun tatlim hersey gönlünce olsun evinde huzur ,caninda saglik,karninda erkek bebis eksik olmasin INSAALLAH::::::::::::
inş. canım..bebişinle nice sağlıklı yıllara güzelim.
çok saf bi garıyım bak hemen inandım:90::90:
gunaydın kızlar nasılsınız...
artık sakin ve durgunum.... kızsada kız be. bu noktadan sonra dediğim gibi yapılabilecek hiçbirşey yok .... beklemedeyiz.:. Artık sadece canımı sıkan doktorların %100 diyememesi. %100 kız dese. içim ferahlayacak belkide....
hepinize günaydin kizlar...
umarim hasta olanlar iyilesmis , midesi bulananlarin bulantilari gecmistir.
Him sen ve saflik ?????????????????????????????
Günaydin günaydin hos geldin nerelerdeydin bu saatte kadar uyunur mu kiz??????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?