- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.801
Attim kiz ne bilem baska nasil kafatasi kiriliyor ki sude anlatsada bizde ögrensek
bengu_ck cnm dogum gunun kutlu olsunnnn...
rabbım esınle cocuklarınla mutlu bır ömur gecırmenı nasıp etsın ıns...
Elaracım cnm nasılsın ne ettın bızden ayrı 3 gun:)))
kızım gece uyandı sabah ezanlarına kadar oturduk. o yuzden ancak kalkabildim.. kızım hala uyuyor.. benı gece uyutmamak için iyi çabalıyor.:)))
koyun kellesini ikiye ayırıyorlar orada çıkıntı varsa erkek yok sa kız oluyor.insanın değil sadece kesilmiş koyun kafasına göre bakılıyor.ayrıca doğruluk payı çok yüksek.hem de doğumun zor mu kolay mı ona da bakılıyor.
Allah bagislasin kac yasinda kizin evet gece uyumayan cocuk zor bence bir kac gün sabah erkek uyandir ve hep ilgisini baska seylere cek ve uyutma bak nasil iki gün sonra geceleri misil misil uyuyor tercübeyle sabittir.....
Ne yapiyon kiz bi geliyon bi gidiyon hic mi bizi özlemiyon
koyun kellesini ikiye ayırıyorlar orada çıkıntı varsa erkek yok sa kız oluyor.insanın değil sadece kesilmiş koyun kafasına göre bakılıyor.ayrıca doğruluk payı çok yüksek.hem de doğumun zor mu kolay mı ona da bakılıyor.
özlemez olurmuyum , tütüyorsunuz burnumda :)
canim dün gecede geldim ara arada girip kim ne yazmis diye takip ediyorum konuya abone oldum o derece yani...
dün geldim sen yoktun bebegim....
haril haril internet üzerinde arastirma yapiyorum hangi gün hamile kalirsam kiz olur diye , sende yardim etmedin napiiim[/B]
Diyosun:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kiz o islere ben degil Elara bakiyo ben isin sadece muhasebesine bakiyorum kurus hesabi yani ......
Bak tatlis Elaraya msj atsana dogum tarihini ogluna hamile kaldigin tarihi adet döngünü v.s. bioritmine bakmasini rica et sana yardimci olacaktir bu topigin Prof.u o biz daha yeni doktoralarimizi yapiyor okey seker....:79:
Selayhus nerdesin kiz bende gurbetciyim ithal gelinim benim kocis burda benim gibin güzelini, sekerini,catlagini bulmayinca beni ithal etti
OFFFFFFFF hergun yap aynıı bıktım ıslerdennnn((
bugun ne yemegı yapcanız hanımlarrri
bı fıkır olsun degısık tarıflerınızı beklıyommm
enim de yok akşama yemegim ne yapsakki acaba ?
OFFFFFFFF hergun yap aynıı bıktım ıslerdennnn((
bugun ne yemegı yapcanız hanımlarrri
bı fıkır olsun degısık tarıflerınızı beklıyommm
Kizlar bende birsey yok gelin bende toplanip hep beraber yapip hep beraber yiyelim .............
Kizlar bende birsey yok gelin bende toplanip hep beraber yapip hep beraber yiyelim .............
slm kızlar
dra gıttım bugun troıdım dusmus cok sukur sımdılık bır sorun yok
ordan kadın doguma gıttım bebegım 6+4 haftalık olmus ancak karından baktı bebek gorunmuyor dedı kıst var ama korkma hamılelıgın ılk 3 ayında olabılır kendılıgınden gıder dedı.daha sonra alttan baktı keseyı gorduk ama kızlar kalp atısları henuz baslamamıs 10 gun sonra yıne gel dedı normalmı dedım olabılır dedı kızımda 6 haftalıkken hem karnımdan gormustuk hemde kalp atıslarını duymustuk neyse oyle yanı bende ıszlere haber vermek ıcın ısyerıne geldım sımdı cıkmam lazım yarın aksamdan sonra gelıyorum :)
ph'ın 7,5 tan düşük olması halinde ve dediğin gibi yöntem uygulanmaması halinde ancak mantıklı gibi bu yöntemi uygulamak. ama asıl olan ph değerimizi nasıl öğreniceğiz daha önce yazmıştın canım değerler için ama ben bir türlü değer gösterecek şekilde dizayn edilmiş bir turnosol kağıdı bulamadım, sende ankaradasın bacım bildiğin bir yer varsa gidip alalım
kızlar saolun ya 1 haftadır yoktum kimse farketmemiş bile yokluğumu bir kişi sormamış noldu bu yaprağa gelmiyo diye buarada asilmavi tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inş.bence bişey çıkmaz meraklanma çok oluyo öle hatalar sude küsmüş gitmiş heralde oğlakcım okurken çok üzüldüm hayırlısı inş. sağlıkla alırsın bu kez bebeğini kucağına ben de küstüm sizeyok küsmedim ama azıcık merak etseydiniz hoşuma giderdi yani neyse canınız saolsun iz bırakamadım demekki olsun
selammmmmm kızlar 4 gundur yoktum izmire cenazeye gıtmıstım saglıktan onemlı bısey yok allah saglık wersın herkese
Günaydin fistiklar ben geldim kizlar en son yazdigim msj ki gibi cok sidetli bir bas agrim ve mide bulantilarim vardi ve nane limon ilac uyuma v.s. hic birinden fayda göremedim ve aksama dogru daha da siddetlendi karin agrilarim ve kusma v.s. hastaneye gittim ve mide-bagirsak enfeksiyonuteshisi ile tekrar eve geldim bi toz verdiler iceceginize katin sizi rahatlatir dediler ama gece daha da kötü oldum ve eve doktor cagirdi esim doktor hemen hastaneye gitmem gerektigini söyledi tekrar hast.gittik ve 3 gün yatirdilar sadece serumla beslendim cok sor bir sürecti kizimdan ayri kalmak zorunda kaldim cünkü bulasici bir hastalik oldugu icin yilbasi kutlamasini hast.yaptim odama gelen alman dokt.hemsire ve müzisyenlerle oda oda gezip hast.yeni yilini kutluyorlardi 2 gündürde evdeyim ama kayinvalidem bende kaldi o sebeple giremedim gecmiste neler oldu bir okuyup gelecem.....
HEPINIZI COK ÖZLEDIM YENI YIL HEPINIZE GÖNLÜNÜZDEKINI GETIRSIN Saglik,Hayirli Evlatlar,Ask,Huzur,Mutluluk,Para,ne diliyorsaniz o olsun Rabbim hepinizin dualarini duysun insaAllah........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?