bebek cinsiyet belirleme..

Attim kiz ne bilem baska nasil kafatasi kiriliyor ki sude anlatsada bizde ögrensek

koyun kellesini ikiye ayırıyorlar orada çıkıntı varsa erkek yok sa kız oluyor.insanın değil sadece kesilmiş koyun kafasına göre bakılıyor.ayrıca doğruluk payı çok yüksek.hem de doğumun zor mu kolay mı ona da bakılıyor.

kızım gece uyandı sabah ezanlarına kadar oturduk. o yuzden ancak kalkabildim.. kızım hala uyuyor.. benı gece uyutmamak için iyi çabalıyor.:)))

Allah bagislasin kac yasinda kizin evet gece uyumayan cocuk zor bence bir kac gün sabah erkek uyandir ve hep ilgisini baska seylere cek ve uyutma bak nasil iki gün sonra geceleri misil misil uyuyor tercübeyle sabittir.....

Allah bagislasin kac yasinda kizin evet gece uyumayan cocuk zor bence bir kac gün sabah erkek uyandir ve hep ilgisini baska seylere cek ve uyutma bak nasil iki gün sonra geceleri misil misil uyuyor tercübeyle sabittir.....

daha kucuk 35 gunluk... o yuzden duzenımız oturmadı daha :))))

Ne yapiyon kiz bi geliyon bi gidiyon hic mi bizi özlemiyon

özlemez olurmuyum , tütüyorsunuz burnumda :)
canim dün gecede geldim ara arada girip kim ne yazmis diye takip ediyorum konuya abone oldum o derece yani...
dün geldim sen yoktun bebegim....

haril haril internet üzerinde arastirma yapiyorum hangi gün hamile kalirsam kiz olur diye , sende yardim etmedin napiiim [/B]

Son düzenleme:

Canim hangi yöreye ait bu olay ne ilgincmis kiz ilk defa duyuyorum ....

Diyosun:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kiz o islere ben degil Elara bakiyo ben isin sadece muhasebesine bakiyorum kurus hesabi yani ......

Bak tatlis Elaraya msj atsana dogum tarihini ogluna hamile kaldigin tarihi adet döngünü v.s. bioritmine bakmasini rica et sana yardimci olacaktir bu topigin Prof.u o biz daha yeni doktoralarimizi yapiyor okey seker....:79:

canim ogluma kaldigim dönemi tam olarak cikartamiyorum yani son adetimi hatirliyorum birde adet döngümü simdi ile ozaman döngüm ayni oglum 2 yasini doldurdu birde o zamanlar hic ilgilenmiyordum böyle ne zaman nasil falan:...

Acelesi yok canim sIK bogaz etmiyeyim vaktim var elara gelince sorarim kendisine nasil hesapliyor diye buldugum sitedede (almanca bir site) aciklayici olarak anlatmislar ...

sohbetiniz hosmus ara ara girip bakiyorum bende .. diger topiklerdede cok aktif oldugum icin ...
tam bir kk liyim da

Selayhus nerdesin kiz bende gurbetciyim ithal gelinim benim kocis burda benim gibin güzelini, sekerini,catlagini bulmayinca beni ithal etti

OFFFFFFFF hergun yap aynıı bıktım ıslerdennnn((

bugun ne yemegı yapcanız hanımlarrri

bı fıkır olsun degısık tarıflerınızı beklıyommm

[I prof.dr.elara hanım hoşgeldınızumut,boncuk,yaprak ezel nerelerde onlarda uzman dr, bızlerde asıstan[/I]

gözün aydın cnm troid düşmüş.
ben 8 haftalıkken kalp atışını duymuştumm.8 haftalıkken gidersin hem usg resmini alırsın hemde kalp atışını ve bebegi görürüsün inş.

turnusol kagıdı bende almadım daha.nerde satılıyor araştırmadımda.ph ölcer alcam ben
turnusol kagıdıyla ph ölcümü diye yaz googleye nasıl ölcebilecegin yazıyor.degerlerde var.

cnm senin gelmemen yılbaşı dönemine ve haftasonuna denk gelmiş.
yılbaşı dönemi zaten kimse girmedi.o nedenle farkedilmemiştirr.yoksa sensizz olmaz cnm:)

selammmmmm kızlar 4 gundur yoktum izmire cenazeye gıtmıstım saglıktan onemlı bısey yok allah saglık wersın herkese

başınız sagolsun cnm

cnmm cok gecmiş olsun üzüldüm yaa((
Allah bidaha göstermesin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…