- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.821
elara cnm sen nasılsın iyisindir umarım...bu soğukta halıya portakal suyu dökmüş kızın nasıl kuruttun valla çamaşırlar kurumazken
Selamlar arkadaslar , topik basligi dikkatimi cekti..
2 yasinda bir oglum var, yavastan yavastan 2. cocugu düsünmeye basladik, tabiki herseyden önce herkes gibi en hayirlisini en sagliklisini istiyorum, ama madem böyle bir konu varkiz icin neler yapliyor :)) benimle paylasabilirmisiniz deneyip basarili olan arkadaslarim..
tesekkür ettim..
hepinizinde yeni yili kutlu olsun
süpersin valla. hemen geelim. varmı gelcek bişey.
valla guzel olur bcmda cok fazla yakınsın
sımddı acmaz bızı bu kadar yakınlıkkkk
ELARAya mektup
Sevgili Elara nasilsin iyimisin öncelikle iyi olmani Cenabi Allahtan diler gözlerinden öperim beni soracak olursan ben pis bogaziligim yüzünden 3 günlük bir hastane macerasindan sonra evimdeyim bu arada yeni yila hastanede girdim bu yil isim yas yani hep hast.gecirecem herhal neyse konuyu dagitmayayim sende yokmussun topikte bu gacilar özlemisler seni bende özledim neredeysen bir sesini duyur yine gelme ben iyiyim rahatim de sizden biktim artik bi türlü doguramiyonuz ,hamile kalamiyonuz de sesini duyur bacimmmmmmmmmmmmmmmmm bak icimizde deneme yapacak agir toplar var (ben ben ben umut umut umut .................)seni bekliyorlar en kisa zamanda tekrar görüsmek üzere selam eder büyüklerin ellerinden kücüklerin gözlerinden öperim herkese selamlar
Sepet sepet yumurta
Sakin bizi unutma
Cevabini beklerim
Yazmasan küserim (Maninin sonu böylemiydi acaba)
Seni seven topigin en agir topu doguramayan tembel sultani Haskena ve saz arkadaslari......
selam kizlar,
Tatilden yeni donduk, camasir utu temizlik vs.. bu zamani buldu girmem. Onumuzdeki hafta p.tesi ye kadar evdeyim. Bol bol gorusuruz o zamana kadar.. Surprizlerim var size..Bu arada boncukcugum hamileymisssin 7 hafta olmus bile... Hayirli ugurlu olsun... Oglenden sonra girecegim tekrar.. Biz yokken soguktan (-10) borular patlamis.. garaj su icindeydi.. tamirciler gelecek birazdan.. Yakinda gorusmek uzere...
kızlar benım usg ye baktımda sımdı seklı kesemın bozuk neden(((( kızımda top gıbıydı bunda bır garıp boyle olan varmı ?
kızlar napıyorsunuz? haskenacım gercekten mrk etmıstık ama sevındım senı burda gördugume ve ınankı sen yokken topıc ınanılmaz sessız ve tatsız oluyor zatı elarada yok son gunlerde anlasmalımıydınız?
Ay canim tesekkür ederim Elarayi bilmiyorum zira bir haftadir olmadigimdan kim var kim yok bilmiyorum insaAllah önemli bir sebep degildir Elaranin gelmesini engeleyen insaAllah kendisi yada kizi hasta degildir bak merak ettim simdi....
gerçekten elarayı bende çok merak ettim. umarım herhangi bir problem yoktur.
günaydın berra,nasılsın?elara dünden beri yok mu?
Elara kiz ben geldim sen nerelerdesin ?:78:
Kızlar Elara bugündemi gelmedi
bilgisayarı bozuldu yine herhalde
ELARA cıdden nerelerde yok 2 gundur ıns önemlı bırsey yokdur..
elara nerelersin ya. merak ettik iyice. sağlık sorunu olmasında
elara en son yılbaşı gecesi ütü yapacaktıı ya sonraaaaa :18::18::18::18::18::18:nolduuu
Elara yokmus ıns ısı vardır gırememıstır saglık olsunda gelır elbette ozledım hepınızı
elara nerelerdesın hersey yolundadır ınsallah:18:
canım benim yaa harikasın senn:)
cok tşkler düşündügün için.sizden bıkmamm mümkün degilll.
cok tatlısınnn sen
hoş geldin elara..net olayını çözdüğüne sevindim..burada yokluğun çok hissedildi....artık yarın görüşürüz...
GUNAYDIN kızlar nasılsınız.....
elaraaa h.geldın cnmmm oh valla sensız olmuyoooo
Elara hosgeldin canim bende yoktum bir haftadir özledim kiz hepinizi sana yazdigim mektubu okumayi unutma
günaydın kızlarrrrrrr
elara geldinmi sonunda seninde şu internetten çektiğin yokmu.....:84:
Elara canim benim bioritmime baksana sana zahmet herhal 18-20 Ocakta adet olacam artik galiba ay sonuna yada subatin ilk haftasina denk gelebilir yum.günü bi bakiversene bacim ne olacak bu halim
koyun kellesini ikiye ayırıyorlar orada çıkıntı varsa erkek yok sa kız oluyor.insanın değil sadece kesilmiş koyun kafasına göre bakılıyor.ayrıca doğruluk payı çok yüksek.hem de doğumun zor mu kolay mı ona da bakılıyor.
haril haril internet üzerinde arastirma yapiyorum hangi gün hamile kalirsam kiz olur diye , sende yardim etmedin napiiim[/B]
tşkler hoşbuldum cnmelara hoşgeldin.senin internet işinde hallolmuş ne güzel.valla okurken bile kendimce elara nerdeki diyom.halbuki girdiğimde yok
hepinizi öpüyorumm...
kızlar bende rüyamda kuaföre gitmişim saçlarımı kestiriyorum makas görüyorum elinde makas kesmiyo saçımda kalıyo baaşkaaa makas istiyo şimdi makasa baktım kız evlata işaret eder diyodu saç kestirmekte iyi diilmiş hamileyken rüyaların daha net oluyo sanırım normalde ben rüyamı hatırlamam
ya kızlar faceleriniz varsa ekleşelim bi mahsuru olmassaaaa :26:
Herhal bi kadinin bide erkegin kafasina odunla vuruyorlar kimin kafasi saglamsa kadinin bebegi o cinsten mi oluyor he sudem anlat kiz bize bu nedir ?
Elaracım çok şükür önemli bi sebep olmasında seni aramızda görememenin , ama halletmişsin sorunu:))
bugün benim doğum günüm kızlar :)))bir dilek dilesem diyorum ama bulamıyorum
Elaracım cnm nasılsın ne ettın bızden ayrı 3 gun:)))
cnmm cok gecmiş olsun üzüldüm yaa((
Allah bidaha göstermesin inş.
koyun kellesini ikiye ayırıyorlar orada çıkıntı varsa erkek yok sa kız oluyor.insanın değil sadece kesilmiş koyun kafasına göre bakılıyor.ayrıca doğruluk payı çok yüksek.hem de doğumun zor mu kolay mı ona da bakılıyor.
10 dakika evi süpürmye gittim ne kadar yazmisiniz böyle.... naisl okuyacagim ben simdi ...
elara hosgeldin ...
sagol cnmm
seninde dogumgününü kutlarımm
Yeni yaşında herşey istedigin gibi olsun
Ailenize bide saglıklı hayırlıı erkek evlat katılsın inş.
haskena geçmiş olsun bebeğim.
galiba hastaneye falanda yatmışsın.çok geçmişler olsun.dikkat et kendicaazına:)
OFFFFFFFF hergun yap aynıı bıktım ıslerdennnn((
bugun ne yemegı yapcanız hanımlarrri
bı fıkır olsun degısık tarıflerınızı beklıyommm
Kizlar bende birsey yok gelin bende toplanip hep beraber yapip hep beraber yiyelim .............
[I prof.dr.elara hanım hoşgeldınızumut,boncuk,yaprak ezel nerelerde onlarda uzman dr, bızlerde asıstan [/I]
10 dakika evi süpürmye gittim ne kadar yazmisiniz böyle.... naisl okuyacagim ben simdi ...
elara hosgeldin ...
elaracım çok sağol iyi dileklerin için.bende heyecan son noktada,geri sayım başladı son 5-6 gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?