bebek cinsiyet belirleme..

elara cnm sen nasılsın iyisindir umarım...bu soğukta halıya portakal suyu dökmüş kızın nasıl kuruttun valla çamaşırlar kurumazken

sagol cnm iyiyim.halıyı yıkadım 1 gün suyu süzüldü ,ertesi gün güneş actı:) baya bi kurudu o gün
sonra salondaki masanın üstüne serdim.az önce baktım kurumuşşş.

hoşgeldin Allah bagışlasın oglunu

süpersin valla. hemen geelim. varmı gelcek bişey.

Yok canim yeni alisveris yaptim malzeme bol .........

valla guzel olur bcmda cok fazla yakınsın

sımddı acmaz bızı bu kadar yakınlıkkkk

Demi kiz ya yola ciktigina degmez biraz uzak olsaydi bari degseydi neyse al gel cocuklari 3-5 gün kalinda degsin bari...............

canım benim yaa harikasın senn:)
cok tşkler düşündügün için.sizden bıkmamm mümkün degilll.
cok tatlısınnn sen

hoşgeldin cnm.bayadır yoktun merak ettik senii.inş ii geçmiştir tatilinizz.
sürprizlerim var diyince hemen aklıma ikiz bebekler geldi:)
merakk ettimm hemen gelde yazzzz

kızlar benım usg ye baktımda sımdı seklı kesemın bozuk neden (((( kızımda top gıbıydı bunda bır garıp boyle olan varmı ?

cnm yalnış hatırlamıyorsam ecenin kesesinin şeklide bozuktu cokgen gibi duruyor demişti galiba. sonradan düzeldii.
senin kesenin şeklide öle cok bozuk degil.hiç sıkma canını
ayrıca sagdan yumurtlamışsın sevindim.sol tarafım agrıyor diyrodun kist agrı yapmış demekki
şuan cok erken ama bebek resmen sola yapışmış:) inşş ogluşun geliyordur cnmm

Ay canim tesekkür ederim Elarayi bilmiyorum zira bir haftadir olmadigimdan kim var kim yok bilmiyorum insaAllah önemli bir sebep degildir Elaranin gelmesini engeleyen insaAllah kendisi yada kizi hasta degildir bak merak ettim simdi....

gerçekten elarayı bende çok merak ettim. umarım herhangi bir problem yoktur.

günaydın berra,nasılsın?elara dünden beri yok mu?

Elara kiz ben geldim sen nerelerdesin ?:78:

Kızlar Elara bugündemi gelmedi
bilgisayarı bozuldu yine herhalde

ELARA cıdden nerelerde yok 2 gundur ıns önemlı bırsey yokdur..

elara nerelersin ya. merak ettik iyice. sağlık sorunu olmasında

elara en son yılbaşı gecesi ütü yapacaktıı ya sonraaaaa :18::18::18::18::18::18:nolduuu

Elara yokmus ıns ısı vardır gırememıstır saglık olsunda gelır elbette ozledım hepınızı

elara nerelerdesın hersey yolundadır ınsallah:18:

kızlar cok tşkler merak etmişsinizzz.sefiyommm sizlerrriiii:)

hoş geldin elara..net olayını çözdüğüne sevindim..burada yokluğun çok hissedildi....artık yarın görüşürüz...

GUNAYDIN kızlar nasılsınız.....

elaraaa h.geldın cnmmm oh valla sensız olmuyoooo

Elara hosgeldin canim bende yoktum bir haftadir özledim kiz hepinizi sana yazdigim mektubu okumayi unutma

günaydın kızlarrrrrrr

elara geldinmi sonunda seninde şu internetten çektiğin yokmu.....:84:

hoşbuldummm tşklerrr kızlarrr

Elara canim benim bioritmime baksana sana zahmet herhal 18-20 Ocakta adet olacam artik galiba ay sonuna yada subatin ilk haftasina denk gelebilir yum.günü bi bakiversene bacim ne olacak bu halim

bakayım cnm.dogum tarihini yaz özelden.

ilk kez duydum cok sacma geldi bana.

haril haril internet üzerinde arastirma yapiyorum hangi gün hamile kalirsam kiz olur diye , sende yardim etmedin napiiim [/B]

aktif katılırsan kız bebek yöntemlerini yollarım sana

elara hoşgeldin.senin internet işinde hallolmuş ne güzel.valla okurken bile kendimce elara nerdeki diyom.halbuki girdiğimde yok
hepinizi öpüyorumm...
tşkler hoşbuldum cnm
sende hoşgeldin bayadır yoktun.kaynananda bi gidemedii.ne sinir bi durum.Allah yardımcın olsunn.

hayır olsun rüyann cnm.

ya kızlar faceleriniz varsa ekleşelim bi mahsuru olmassaaaa :26:

elara cici diye ekleyebilirisn beni.

Herhal bi kadinin bide erkegin kafasina odunla vuruyorlar kimin kafasi saglamsa kadinin bebegi o cinsten mi oluyor he sudem anlat kiz bize bu nedir ?

puhahahaha ayy alemsin yaa cok güldümmm

Elaracım çok şükür önemli bi sebep olmasında seni aramızda görememenin , ama halletmişsin sorunu:))
bugün benim doğum günüm kızlar :)))bir dilek dilesem diyorum ama bulamıyorum

sagol cnmm
seninde dogumgününü kutlarımm
Yeni yaşında herşey istedigin gibi olsun
Ailenize bide saglıklı hayırlıı erkek evlat katılsın inş.

Elaracım cnm nasılsın ne ettın bızden ayrı 3 gun:)))

bol bol temizlik yaptım cnm:)
kombi arızalıydı su akıtmış mutfagın halısının baş tarafı simsiyah su olmuş((
onuda yıkamak zorunda kaldım. daha durlancakk beni bekliyor(
sende temzilik yapmışsın güle güle kirlet cnm.hattaa mümkünse hiç kirlenmesin:)

Son düzenleyen: Moderatör:
10 dakika evi süpürmye gittim ne kadar yazmisiniz böyle .... naisl okuyacagim ben simdi ...

elara hosgeldin ...

Son düzenleme:
OFFFFFFFF hergun yap aynıı bıktım ıslerdennnn((

bugun ne yemegı yapcanız hanımlarrri

bı fıkır olsun degısık tarıflerınızı beklıyommm

hiç yemek yapasım yok bugünnn
dün karnıbahar yemegi yapmıştım cok güzel olduuu.tavsiye ederim:)

Kizlar bende birsey yok gelin bende toplanip hep beraber yapip hep beraber yiyelim .............

:)))
sen sanki iişin sadece yeme kısmına katılcakmışsın gibi geldi bana:)

[I prof.dr.elara hanım hoşgeldınızumut,boncuk,yaprak ezel nerelerde onlarda uzman dr, bızlerde asıstan[/I]

tşkler hoşbuldum cnmm
benzetmenn süper olmuşş:)))

10 dakika evi süpürmye gittim ne kadar yazmisiniz böyle .... naisl okuyacagim ben simdi ...

elara hosgeldin ...

hoşbuldumm kolay gelsinn

elaracım çok sağol iyi dileklerin için.bende heyecan son noktada,geri sayım başladı son 5-6 gün.

bana hadi test yap diyorlardı cnm bu kadar kaldığında. test yapsan çıkarmı bilmiyorum ama varsa testin yap isteren. ne kadar heyecanlı ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum. hadi hayırlı haberler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…