bebek cinsiyet belirleme..

Demekki neymis ev süpürmeyecen yemek yapmiycan oturup bizi okuycan ben öyle yapiyom kiz cok zevkli valla tavsiye ederim :128:

senin koca cokmu anlayışlı kızz
benim kocada hiç aramaz yemekmiş temizlikmiş filann
benden daha cok istedi modemin hemen düzelmesini:)

elaracım çok sağol iyi dileklerin için.bende heyecan son noktada,geri sayım başladı son 5-6 gün.

hadi hayırlısı olsunnn
sadece batma hissi var yazmışın.başka belirti yokmu

A canim benim tesekkür ederim seni görmek cok güzel avatarinada bayildim ...................

teşekkürler yeni taktım:119:

elaragerçekten bende gamzecimi merak ederim.hamile kalırsa veya doğum yaptığında senin haber alma durumun olucakmı:)
o kızın oğlu olsa bari.
"uşşak ta uşak" diye yiyorlar hatunu be.
aynı benimkisiler gibi.......

:)))
sen sanki iişin sadece yeme kısmına katılcakmışsın gibi geldi bana:)

Cok zeki gördüm seni ..............
Kiz sirf bunun icin yemekteyize katilmayi düsünüyorum yok ya ben adam olmam sirf pis bogazliga sebep hastaneye düstük yine akilanmadim bari diyom Berra ile BerniL yapsa temiz hatunlar mide zarar görmez ....................

anlaşıldı sana bi yardımcı lazım
eşine söylede temizlik ve yemek işleriyle uğraşan bi bayan alsın :))

hadi hayırlısı olsunnn
sadece batma hissi var yazmışın.başka belirti yokmu
canım bugün bir ara karnımda bir damar seyirmesi gibi bişey oldu pıt pıt...bide internette okumuştum bu alt kipriklerim sanki birbirine karışmış gibi , bide şuan sanki şekerim düşmüş gibi hafif bir sersemlik var.şimdilik bu kadar canım.

haskenacım senin bioya baktım bu ay hiç uygun degil cnm
sen bu ayı pas gec bence.
15-16-17-18-19 ocak erkege yatkın günlerin.bu günlerdede kız cizginle nerdeyse paralel gitmiş.başkada erkek günün yok

şubat ve özellikle mart ayı cok uygun bioya göre
cin takvimine göre mart nisan mayıs temmuz agustos ayları erkekkk

senin koca cokmu anlayışlı kızz
benim kocada hiç aramaz yemekmiş temizlikmiş filann
benden daha cok istedi modemin hemen düzelmesini:)

Evet aylayisli oldugu kadar obur ve titizlik hastasi benim koca ama eve aksam 19 da geldigine o saatte kadar ben herseyi halediyom aksam 5 de basliyom adam geliyo hersey hazir yani isi bilecen ise gitmiycen hesabi birde evde kimse yok kiz ev kirlenmiyo e burda insanlar bir hafta önceden haber verirler misafirlige gideceklerine öyle cat kapi gelen olmaz cok samimi arkadas kuzen v.s. haric o konudada sansliyim yani.....

Elara tesekkür ederim canim peki Subata baksana canim ben cin takvimine göre yapmiyom canim ya benim kizda tutmadi ..............

evett haberim olurr.beraber denicez zaten.bi şekillde ulaşırız birbirimizee.bende siizi haberdar ederim.

:)) uyanık seni.böle gaz verirsenn sana kim yemek yapmazz ayoll

Elara valla geldiğin belli olmuş sayfalar jet hızıyla ilerlemiş :))

naber cnm:)

anlaşıldı sana bi yardımcı lazım
eşine söylede temizlik ve yemek işleriyle uğraşan bi bayan alsın :))

benim kocada beni böle tehdit ederrr.sen yetişemiyon ikinci eş alıyım der.
bende tamam al o evle ilginesin bende senle ilgileneyim derim.

merak ettim şimdiiii.inşş güzel haberini alırız bu ay.

:)) uyanık seni.böle gaz verirsenn sana kim yemek yapmazz ayoll
benim kocada beni böle tehdit ederrr.sen yetişemiyon ikinci eş alıyım der.
bende tamam al o evle ilginesin bende senle ilgileneyim derim.

Kiz burda ben nerde bulacam Türk hatunu e Alamanida getirsem kisa süre sonra kocayla ilgilenme isinide üstüne alabilir yok kiz ben en iyisi gideyimde evi temizleyip yemek yapayim hadi size by totom tutustu....:79:

Kiz gecmisi okuyon mu sen ne yardimcisi yahu kime yardim edecek kocaya mi bana mi ?

tabiki okuyorum geçmişi fırsat olduğunda
adım çıkmış 9 'a inmez 8'e

yardım konusunuda bilmem kız artık kime yardım ederse
bana lazım bu konuda adm şikayetçi zaten

kızlar perdelerimi yenileyeceğim. şöyle modern şık bir şeyler olsun istiyorum. evimde fransız balkon var. nasıl birşey alayım ? tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…