- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.841
Demekki neymis ev süpürmeyecen yemek yapmiycan oturup bizi okuycan ben öyle yapiyom kiz cok zevkli valla tavsiye ederim :128:
elaracım çok sağol iyi dileklerin için.bende heyecan son noktada,geri sayım başladı son 5-6 gün.
A canim benim tesekkür ederim seni görmek cok güzel avatarinada bayildim ...................
:)))
sen sanki iişin sadece yeme kısmına katılcakmışsın gibi geldi bana:)
Cok zeki gördüm seni ..............
Kiz sirf bunun icin yemekteyize katilmayi düsünüyorum yok ya ben adam olmam sirf pis bogazliga sebep hastaneye düstük yine akilanmadim bari diyom Berra ile BerniL yapsa temiz hatunlar mide zarar görmez ....................
canım bugün bir ara karnımda bir damar seyirmesi gibi bişey oldu pıt pıt...bide internette okumuştum bu alt kipriklerim sanki birbirine karışmış gibi , bide şuan sanki şekerim düşmüş gibi hafif bir sersemlik var.şimdilik bu kadar canım.
hadi hayırlısı olsunnn
sadece batma hissi var yazmışın.başka belirti yokmu
senin koca cokmu anlayışlı kızz
benim kocada hiç aramaz yemekmiş temizlikmiş filann
benden daha cok istedi modemin hemen düzelmesini:)
bana hadi test yap diyorlardı cnm bu kadar kaldığında. test yapsan çıkarmı bilmiyorum ama varsa testin yap isteren. ne kadar heyecanlı ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum. hadi hayırlı haberler inşallah.
haskenacım senin bioya baktım bu ay hiç uygun degil cnm
sen bu ayı pas gec bence.
15-16-17-18-19 ocak erkege yatkın günlerin.bu günlerdede kız cizginle nerdeyse paralel gitmiş.başkada erkek günün yok
şubat ve özellikle mart ayı cok uygun bioya göre
cin takvimine göre mart nisan mayıs temmuz agustos ayları erkekkk
sen önceden test yapmışmıydın berracım?
anlaşıldı sana bi yardımcı lazım
eşine söylede temizlik ve yemek işleriyle uğraşan bi bayan alsın :))
teşekkürler yeni taktım:119:
elaragerçekten bende gamzecimi merak ederim.hamile kalırsa veya doğum yaptığında senin haber alma durumun olucakmı:)
o kızın oğlu olsa bari.
"uşşak ta uşak" diye yiyorlar hatunu be.
aynı benimkisiler gibi.......
Cok zeki gördüm seni ..............
Kiz sirf bunun icin yemekteyize katilmayi düsünüyorum yok ya ben adam olmam sirf pis bogazliga sebep hastaneye düstük yine akilanmadim bari diyom Berra ile BerniL yapsa temiz hatunlar mide zarar görmez ....................
Elara valla geldiğin belli olmuş sayfalar jet hızıyla ilerlemiş :))
anlaşıldı sana bi yardımcı lazım
eşine söylede temizlik ve yemek işleriyle uğraşan bi bayan alsın :))
canım bugün bir ara karnımda bir damar seyirmesi gibi bişey oldu pıt pıt...bide internette okumuştum bu alt kipriklerim sanki birbirine karışmış gibi , bide şuan sanki şekerim düşmüş gibi hafif bir sersemlik var.şimdilik bu kadar canım.
Elara tesekkür ederim canim peki Subata baksana canim ben cin takvimine göre yapmiyom canim ya benim kizda tutmadi ..............
:)) uyanık seni.böle gaz verirsenn sana kim yemek yapmazz ayoll
benim kocada beni böle tehdit ederrr.sen yetişemiyon ikinci eş alıyım der.
bende tamam al o evle ilginesin bende senle ilgileneyim derim.
Kiz gecmisi okuyon mu sen ne yardimcisi yahu kime yardim edecek kocaya mi bana mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?